- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
VTom
veterán
válasz
Gubek-Einste #98455 üzenetére
Most próbálom beüzelemni az AIMesh rendszert.
A router, és egy node a házban kifogástalanul működik napok óta, tehát az első két pont pipa.
A harmadik viszont nem megy. Ma jött meg a powerline adapter, az egyiket bedugtam a router mellett (UTP kábel a mesh routerből megy bele) a másikat bedugtam az irodában.
Kipróbáltam laptoppal, vezetékes internet van. Wi-fi is van, mesh router által generált jel itt még prímán fogható.
Viszont ha bedigom a kábelt a második node-ba, és az Asus router app-pal megpróbálom hozzáadni a hálózathoz, akkor nem látható.
Közben a Node fehéren világít, időközönként ekezd zölden villogni, majd megint fehéren világít.
Mi lehet a probléma?Szerk. a webes felületről sem találom meg a node-ot, nem csak az appból. Keresés közben kéken villogott a ld, aztán folyamatosan fehéren világít, mintha működne, de mégsem látható.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest