- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gubek-Einste #75518 üzenetére
Lehet gyárilag nincs, de egész biztos rá lehet hekkelni a gyári firmware is transmission-t, ahogyan lehetett RT-AC1200G+, és más típusok esetén is.
-
Chaser
legenda
válasz
az ac57u-n biztos van, ki is próbáltam ( :
a belső hálós forgalomnak nem tudom mi köze a net sebességnek, de már a 4k filmek zöme nem laggol, csak a legdurvább, majd ha lesz időm játszogatok beállításokkal
oda-vissza is lehet másolni notebook és router usb közt -
nocry
csendes tag
válasz
Entware muxik AC65P-n is, igy opkg-n keresztul pl. az rtorrent kliens is elerheto.
Telepites:
1) bejelentkezel SSH-n a router console-ra
2) mipsel tipusra letoltod majd elinditod a standard vagy alternativet telepito szkriptet (lasd https://github pont com/Entware/Entware/wiki/Alternative-install-vs-standard)
3) opkg install rtorrent -
woodworm
veterán
válasz
Nincs (még) ilyen routerem, optware/entware, esetleg az asus saját alkalmazástára sincs lehetőség? Utóbbihoz a scriptek ott vannak, esetleg az adminfelületről nem elérhetőek.
-
Chaser
legenda
válasz
"Belső hálós forgalomhoz semmi köze a net sebességnek."
nem a routeren keresztül kommunikál a notebook a tv-vel? a tv kábelen megy a routerre, a notebook kapcsolódik wifin a tv-hez, ac8260 modul van a gépben, lanon jön a max 120mbps, de wifin max 100-at láttam, azt is elvétve, jellemzően 80 körül van, a jelenlegi router a flip saját modem-routere, kizárásos alapon én csak rá tudtam gyanakodni mint gyenge láncszemre a körben
se a notebook, se a tv nem gagyi, másoknál ez a tv simán viszi gond nélkül a magas bitrátás 4k-t is wifinha jól értem, nekem elég a kisebb asus is
azt hittem ha már van usb csatlakozó hátérnek, akkor legalább letölteni alapból lehet ezekre pl notebookról, ha nem is fut a routeren torrent kliens, de ha vinné a magas bitrátás 4k-t ez sem érdekel, jelenleg csak úgy tudom megnézni h letöltöm a gépre, átmásolom másik eszközre, és megy a tv usb csatijába az eszköz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Eladó MacBook Pro 14" M1 Pro (2021) 16/512 99% akku Makulátlan állapotban!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó garanciás,új állapotu projektorom kihasználatlanság miatt!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest