Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Arc összefoglaló szerkesztés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gilfoyle: Esetem a xiaomishop.hu-val
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
baly2u2000
tag
válasz
Tristis #7121 üzenetére
Sziasztok!
Tervben van a jelenlegi asus roturem lecserélésre egy olyan routerre ami:
- N-es
- Lehet hozzá USB-s vinyót kötni (esetleg többet is)
- Lehet vele tőtikézni
- Gigabitesek a portok
- ár < 35000 Ft
- streaming?Keresgélés közben akadtam erre az összehasonlító táblázatra, gondoltam nektek is jól jöhet.
Még nincs jelöltem..
Kérdések:
Később szeretnék valamilyen (egyelőre egy fekete doboz az ábrán) media lejátszót ami majd csatlakozik a routeremhez és az arra csatlakozó adattárolókról játszik le filmeket.
Ezek a routeres media streaming dolgok mennyire működnek, ill. mennyire van rájuk szükség mondjuk 720p-s videó és egy N-es kapcsolat esetében?
Nem volt még routerem ami tudott volna ilyet mert a jelenlegi asus jól bírta eddig (és még mindig kutya baja) , így nem sok tapasztalatom van a funkcióval kapcsolatban.Ez lényegében csak annyit csinál, hogy magasabb prioritást ad azoknak a csomagoknak ami media tartalmú vagy van a funkciónak valami más extrája is?Üdv,
Bala
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Lenovo ThinkPad E15 (20RD) i5 / 8 GB / 256 GB SSD / Full HD IPS
- új állapotó, Apple AirPods 4, 1 év garancia
- új, makulátlan állapotú, Apple iPad 11" 2025 128GB WiFi Ezüst, 1,5 év garancia
- új, makulátlan állapotú, Apple Watch SE 2 Cellular 44mm Midnight Aluminium, 1,5 év garancia
- Sapphire Pulse RX 9070 16 GB - 3 év garancia
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 32GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest