Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
válasz
MaCS_70 #66607 üzenetére
Pedig itt visszaolvasva le van írva, innen vettem, hogy nem ajánlott. De hogy miért az ugye nincs. És én erre vagyok szimplán kíváncsi. Mert ez lehet két értelmű is:
1: Nem ajánlott, mert rossz tapasztalat van vele.
2: Vagy mint írtad...nem ajánlott, mert nincs vele még pozitív tapasztalat.TeeJay : Nyugodj már meg, ne pörögj! Értelmezd, azt hogy mit is írtam!
Ha visszaolvasol, vagy figyelmesen olvasol, láthatod hogy egy Asus RT-N18U routerem van, ami az elérhető 34/4-es stabil netemhez kicsit sok is. És az én tapasztalataim, és felhasználói szokásaim szerint, figyelembe véve az elérhető net hozzáférésemet, nem találom jobbnak, mint az előző TP-Link 1043-ast.
És ne sorold, én sem sorolom, hogy most mik csatlakoznak a routerre... Van pár dolog. -
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop // 7-10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest