Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyrel
őstag
válasz
Core2duo6600 #58776 üzenetére
Jah valahogy nem számítottam ilyen 85 ropis routerekre, mármint oké hogy "extrát" akarok, de az RT-N16 anno asszem 18-20 ropi volt és egy Tomatoval az összes feature bőven megvan benne amire nekem szükségem van, kivéve az 5GHz-et de az akkor még nem is létezett amikor ezt vettem. Csak hát ugye lassú.
Naívan azt feltételeztem hogy az azóta eltelt évek alatt fejlődött annyit a router SoC / CPU gyártás, hogy a mai közép-, vagy alsó-közép -kategória sebessége már hozza az elvárásaimat...
Végül is ebben az RT-N16-ban egy ezeréves 500MHz-es chip van, a mai routerekben, pl. az említett Netgear R6400-ban meg 2x800MHz... feltételeztem az már ér valamit.
Igazán főleg a SoC sebessége az amivel gondom van vagy lehet, de ha az megfelelő és csak firmware oldalról nem tud valamit amit én szeretnék az nem gond, már abban az esetben ha van rá valami értelmes CFW.
Mondjuk én még csak Tomato-t használtam de biztos jó a többi is.
Visszatérve, pl. az említett R6400, vagy mondjuk egy Asus RT-AC68U nem lehet elég nekem? (ez utóbbi ára mondjuk már elég fogcsikorgatós)
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- 200 ezerrel ár alatt! A széria királya! A legmaxosabb 5080! Asus rog astral !
- ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON MINDEN VAN! Amit csak szeretnél írd meg, szinte biztos hogy van! GARIS ÚJ cuccok
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- KONKRÉTAN FÉLÁRON! Új GARANCIÁS ASUS ROG MAXIMUS Z890 EXTREME
- Autós kamera eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3598, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest