- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
proradeon #29557 üzenetére
Köszönöm a választ! Nem zárkózom el a 841N(D)-től sem. Gigabitre szerintem nem lesz szükség, komoly streamelés nem megy, letöltés nem megy, netezéssel meg semmi értelme gigabitet építeni.
Azt nem tudom még, hogy van-e esetleg olyan funkció, ami a 841-ből hiányzik, más viszont tudná, és esetleg SOHO felhasználásban szükség lehet rá. Én csak netet osztok meg routerrel, szóval bőven lehet, hogy vannak most már olyan szükséges és okos funkciók, amiket én nem tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Formula-1
- Asztalos klub
- Vezetékes FEJhallgatók
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel topik
- Steam topic
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest