Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
honda130
tag
Köszönöm az eddigi segítséget!
Sajnos azt hiszem, hogy nem tudjuk így megoldani. Nagyon lassan forog köztünk az üzenet és mire szerintem megint válaszolsz te vagy valaki, addigra mennem kell edzésre. (18:00)
Tudom hogy nem az IP címet kell állítsam, Természetesen úgy csináltam hogy bemásoltam az IP címet a keresősávba és beléptem az Admin/admin párossal az oldalra. Utána a Wereles menü alatt állítottam a nyelven és a csatornán.
Az a baj, hogy az alkalmazással ugyan meg tudom nézni hogy milyen csatornákon futnak a többiek internetjei, de azt sajnos nem tudom, hogy miképp és mit kell itt változtatnom. Egyáltalán semmit nem enged szerintem, mert az egérrel bárhova oda tudom tenni a kurzort, de sem törölni sem átírni nem enged.
Sajnos két napja kérdezgetek és nem jutunk el semeddig, mert senki nem ér rá igazán.
Persze megértem, csak ebből nem sülhet szerintem ki más a végére, csak az, hogy nem értek hozzá. Ez persze igaz, de valójában ez meg is változhatna jó irányba.Köszönöm mindenkinek aki segíteni próbált így vagy úgy! Marad az akadozás és újra indítgatás. Ez van.
Sziasztok!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Persze megértem, csak ebből nem sülhet szerintem ki más a végére, csak az, hogy nem értek hozzá. Ez persze igaz, de valójában ez meg is változhatna jó irányba.
Gubek-Einste
Dr.NX