Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- [K2]: AnyDesk átverés
- VHS digitalizálás
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
válasz
memorix
üzenetére
Nekem a jelenlegi 256 MB RAM is bőven elég, el sem tudom képzelni, hová nem elég átlagos felhasználó számára az 512 MB.
osonte: Én elhiszem, hogy a legtöbb technikai kütyü mindig a számok és adatok körül forog, ha el akarják adni, de egyáltalán nem ezen múlik. Sok router honlapján fel sem tűntetik az adatlapon a hardvert, mert majdnem hogy lényegtelen. Ezért is hülyeség kiragadni egy jellemzőt és az alapján venni valamit. Azt kell nézni, hogy az adott felhasználásodhoz és a körülményekhez mi a legjobb megoldás, amit a pénztárcád is még megenged. Utána jöhet a szoftveres jellemzők és a gyártó támogatása. A többi lényegtelen.
Tökéletes példa az előző routerem a Xiaomi Mi Router AX1800. Papíron erős (erős Qualcomm SoC, 256 MB RAM stb.), jól is működik, de a kiadása után egyetlen egy firmwaret nem adtak ki hozzá. Ezért is cseréltem le. Azért 5 éve elhanyagolt biztonsági frissítéssel nem akartam használni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Pánik a memóriapiacon
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Kuponkunyeráló
- Eredeti játékok OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- eBay
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
- Xiaomi Redmi Note 13 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Gubek-Einste
Dr.NX