Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• osonte

őstag

válasz Fall-N #106155 üzenetére

Informatikában dolgoztam amíg tudtam dolgozni, mindig a maximumot kerestük a főnökömmel (aki inkább a barátom volt, mint főnök). Mindent is hazavittünk tesztelni, tudom beteges, de ha fél másodperccel hamarabb tölt be egy weboldal, akkor már megérte! Amennyiben a pénz semmennyire nem számítana, akkor lenne egy vezetékes routerem (nagy teljesítményű) és utána külön a Wifi, pl.: Mikrotik + Unifi páros. A laptopon is mindent kimaxolok, sőt valamiből többet is, mint amennyit hivatalosan tud. Netezésre használom csak a gépet, de 20 GB memória van benne és az utolsó MB/S sebességet is kipréselem az NVMe SSD slot-ból. Ilyen vagyok, ilyen is maradok. Persze értem amit írsz, igazad is van, de így talán engem is értesz. Valaki dohányzik, valaki iszik, valaki sakkozik, nekem ez a "becsípődésem", hogy a viszonylag kevésebből minél többet kihozni. Amik tetszenek igazán routerek, azok 150-200 ezer Ft között vannak, de telefon is és okosóra is kellene, például a telefon még nagyobb dilemma (az összes most megjelent a szemem előtt van szétszedve, egyiknek a hangja a jó, a másiknak a rezgőmotor, a következőnek a kijelzője, még a típusukat is tudom stb, stb....). :)

Új hozzászólás Aktív témák