Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Szólánc.
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
MaCS_70 #104721 üzenetére
Igen, utána olvastalak csak kicsit elragadott a hév a korábbi kommentnél.
Köszi a megerősítést!@osonte
Szintén köszönöm! Ebben reménykedtem, hogy itt lesznek saját megerősítő tapasztalatok is.
Egyébként a fenti ábrán az AX5400 jóval gyengébb mint a korábbi tesztjükben (amit rosszul linkeltem a képhez tartozó helyett), ott 400-450 körül mértek rá ugyanezen az oldalon. Az AX58U-ra pedig 300 alatt. (Bár nem igazán érdekel, de 2.4-en viszont az AX4200-at mérték gyengére.)
Igazából némi ellentmondás után az 5400/4200/6000 is hasonló, talán a 6000 az ami igazán stabilan jobb mindenben, 5400/4200 között már kisebb a különbség, de a lényeg, hogy az AX58U-nál akkor mindegyik teszt és mindenki tapasztalata szerint jobbak ezek (ill. más routerek) is.Aprón van egy rakás szétkarcolt használt egyed a fentiekből, ezek vmi tömeges leépítésből leesett darabok lehetnek?
szerk:
@memorix
Tényleg bocs, de a gond az, hogy amit írsz az továbbra sem illeszkedik logikában sehogy a kérdezettekhez. Egyrészt most azt írod tudok előrelépni, míg fentebb arról volt szó, hogy érdemi csak mesh-el lesz. Némi ellentmondás.
Másrészt továbbra is csak ismételni tudom: írtam részleteket, valós, önmagukban az adott környezetben értelmezhető feltételeket és korábbi tapasztalatokat is. Nem azt kértem, hogy optimalizáljon valaki a saját setupomra, írtam, hogy másik routerrel én is mértem már jobbat, itt is, máshol is láttam olyat, hogy az AX58U nem túl acélos más modellekhez képest. Nem írtam irreálisan nagy gap-et amit át kellene hidalni a két megoldás között.
Harmadrészt végképp nem kértem, hogy modellezze le valaki ezt a környezetet. De ettől még lehet tapasztalata, lakásban, egy szinten lakik még pár ember 1-2 válaszfallal.És ami a legfurcsább, egyben szerintem megérkeztünk a forrásproblémához: írod, hogy nincs ilyen routere és nem foglalkozik teszteléssel mindenki: Nem tőlük vártam a választ! Ennyire egyszerű.
Hanem attól akinek volt AX58U-ja (nem csoda, egyik elég régóta ajánlott modell itt), esetleg cserélt is, akár még sok routert is látott, nem csak 2-3db-ot (router topic! ide járnak olyanok akik ezzel foglalkoznak - remélem
)... ja és nem a szántóföldön próbálták mert az nekem nem releváns.
Ebben a keretben vártam a választ. Végül is jött is konkrétan ilyen tapasztalat.A teszt linkeket viszont köszönöm! Néztem már ezeket is de hirtelen a fal nélküli közeli méréseken alig láttam kimért különbséget. De csak átfutottam, majd megnézem alaposabban is.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 7600 XT 16GB / B550M / 16 vagy 32GB RAM / 256GB M.2+1TB M.2 SSD / 700W
- Eladó masszírozó fotel, 3 év garanciával, számlásan! ÚJ!
- Samsung Galaxy Tab S7+ 5G 128GB Mystic Silver
- iPhone 15 Pro - 128GB - Black Titanium - Jótállással
- Xiaomi 13T Pro 12GB / 512GB Black Makulátlan állapotban! - Garancia 2027-ig a nextelshop.hu-ba
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓS! HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest