- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
dany1710
csendes tag
válasz
Gábor vitéz #1 üzenetére
Nekém t-link vezeték nélküli van és a ház minden részére nem igazán jut el.
-
frankie!
őstag
válasz
Gábor vitéz #1 üzenetére
Sziasztok! Ugyanilyent keresek, csak 8 portosban. Tp-linkt találtam nagyon jó áron (bőven 10k alatt). Szerintetek érdemes ilyet venni?
Még a sávszélesség korlátozás lett volna érdekes, de úgy hallottam, hogy ez jóval drágább kategóriában szolgáltatás csak. Esetleg érdekelt volna hogy Gbites legyen...az ilyenek mennyitől kezdődnek? Nem is találtam egy ilyet sem, ami támogatná... -
Tomib
csendes tag
válasz
Gábor vitéz #1 üzenetére
Sziasztok megint.
A korábban említett két router (wrt160n és a wrt54gl) mellett most érdeklődnék a D-link DIR-635 jelzésű router felől is ami azért fogott meg, mert --> 11!! <-- év garancia van rá.
Megbízható ez a router? -
_Hunter_
őstag
válasz
Gábor vitéz #1 üzenetére
D-Link Di-604
Én is ilyet vettem. Jelenleg két asztali és egy laptop megy rajta hibátlanul. 8,5K bruttó Pesten. Szerintem ez lenni jó vétel ahogy előttem is írták. -
Szeke
senior tag
válasz
Gábor vitéz #1 üzenetére
10k alatti kategóriában akármelyiket megveheted, lényegi különbség nem lesz köztük. Netmegosztásra és firewallra mindegyik jó.
Surecom, D-Link, Micronet, stb... -
steve@prhw
őstag
válasz
Gábor vitéz #1 üzenetére
Szvsz D-Link 604. Komoly topicja is van, ott mindent megtalálsz. Ja, és 8.5br HUF (depo).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Synology NAS
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged