Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
StSanya
senior tag
válasz Picturemaker #19452 üzenetére
Minőségi cucc, nyugodtan megvehető, a Micron (2. vagy 3. legnagyobb memória gyártó) márkája. Nekem is Crucial RAM-om van.
"Használati utasítás amatőröknek való! A profik rengeteg ideig szívatják magukat, majd fórumoznak egy kicsit..."
-
StSanya
senior tag
válasz Picturemaker #19454 üzenetére
A G.Skill ugye egy menőbb, "gamer-ebb" RAM, s meg kell fizetni a nevet. Persze, nem ok nélkül van jó hírneve. Nem tudom, az élettartam garancia mit takar, mert van ahol ez szintén csak kb. 5 év.
"Használati utasítás amatőröknek való! A profik rengeteg ideig szívatják magukat, majd fórumoznak egy kicsit..."
-
Abu74
csendes tag
válasz Picturemaker #19570 üzenetére
Bocs a másik ez lett volna.
-
Abu74
csendes tag
válasz Picturemaker #19592 üzenetére
Nem csak ez a kettő játszana. Szívesen fogadnék tanácsot is. A lényeg az, hogy jelen állapotban
1db 8Gb modult keresnék, majd a későbbiekben vennék mellé egy másikat.
Nem igen találtam egyik gyártótól sem olyat, ami 1,5V 1866MHZ-től többet tudna. CL-9 vagy jobb lenne az időzítése. Vagyis 1,5V szeretném a legmagasabb órajelet elérni. -
Willie
őstag
válasz Picturemaker #19640 üzenetére
Köszi a gyors választ!
Milyen hátránnyal jár egyébként? Azon kívül, hogy macerás bővíteni. Nagyon terheli az alaplapot?
szerk.: Csak most láttam a szerkesztésedet. Tuning nem lesz, csak az XMP profilt fogom beállítani.
[ Szerkesztve ]
-
Willie
őstag
válasz Picturemaker #19642 üzenetére
Nagyszerű, köszi!
Akkor marad úgy ahogyan van. Csak beállítom az XMP profilt és annyi.
-
Blue meth
senior tag
válasz Picturemaker #19863 üzenetére
Valóban, benéztem valamit, a kékre 22k-ra emlékeztem, de most nézem, hogy 26k.
Ha viszont nincs semmi különbség közöttük, akkor érdemes rárepülni az olcsóbbra, nem?MK VII: köszi, lassan képbe kerülök.
-
MK VII
veterán
válasz Picturemaker #19870 üzenetére
Szerintem nem értetted meg amit írtam.
Ha az APU-t használja játékra akkor igen is csúnyán tudnak melegedni azok a procik.. Ezért kell rá jobb hűtő alapból!! Ha van külön dedikált vga-ja akkor természetesen az alap hűtő megfelelhet,de mivel nincs és nem is nagyon tervezi ezért írtam amit írtam.(#19871) johnywalker
Elkeseríteni nem akartam .Memóriák terén viszont igaz butaságot linkeltem neki,mert elkerülte a figyelmem,hogy csak 4gb memóriát akar bele. Viszont az még mindig áll,hogy minél gyorsabb memóriákra törekedjen vásárlásnál,mert az APU-hoz kell! Szóval én minimum 2133-as ramot ajánlanék neki mivel írta is hogy 100fps körül-re számít CS:GO-ban és azt pont a gyorsabb ramokkal tudja elérni! -
siryeti
tag
válasz Picturemaker #20020 üzenetére
Szia
Amiket néztem ill. ajánlottak
Kingston hyperx fury
Corsair vengeance Lp
Cl értékeit nem tudom
Melyik az ajánlottabb? -
Grózi
veterán
válasz Picturemaker #20133 üzenetére
Legalább tisztába tetted.A halálom hogy az 1,5V feletti ramokkal nem jó Intel konfig...
Xmp-vel mehet.Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
dunc
nagyúr
válasz Picturemaker #20256 üzenetére
Játék miatt érdekel! Nem szívesen adnék ki 20+ pénzt ramra! Inkább átköltöztetem a játékokat egy plusz SSD re!
Köszi a megerősítést!
-
NyuszyCaster
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest