- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Savanya
addikt
-
Picturemaker
őstag
Semmi városi legenda nincs ebben. Az Intel hivatalos ajánlása az 1.5V. Manuálisan 1.575V a max ami adható. Ha a memót XMP profillal használjuk akkor mehet az 1.65V-os ram is, mert a vezérlőben is emel két szükséges feszültségen. Ha manuálisan tuningoljuk a ramot, akkor ezeket a feszültségeket nekünk kell emelni.
-
Qru
MODERÁTOR
Nem igazán. A gyors ram kb semmin sem, segít. Játékra gyors vga kell elsősorban meg sok ram (8GB) meg erős proci. Ha sokat renderel/tömörít akkor esetleg de ott is a háttértár lesz a szűk keresztmetszet leginkább. Ha az kiküszöböli nagyon sok rammal (ram drive) akkor van értelme gyorsabb ramot venni.
-
schulc99
aktív tag
Olvasom hogy Te nem ajánlanád megvételre a Kingston HyperX Savage ramot.
Én megrendeltem már.
Tudnál tanácsot adni hogy miután megjött a ram mivel teszteljem le ami egyből kimutatja hogy buktam e vagy szerencsém van és jók a ram-ok.
Lehet hogy azért akciózza be az emag hogy kiszórja a hibás szériát? -
alfiboy
aktív tag
Teljesen érthető.
"Ugyanezeket néztem ki én is,a második a legszimpatikusabb"
Ebben az esetben StSanya álltal linkelt Corsair Vengeance Pro (CMY8GX3M2A2400C11R) lehet a jó választás. Ha kicsit spórolni szeretnél és számít a kicsit jobb időzítés akkor a fentebb linkelt Team Group.
Specifikációk:
[TXD38G2400HC10QDC01 4GBx2] -
alfiboy
aktív tag
Szia!
Mivel a G.Skill TridentX nincs raktáron, időzítésben és tudásban szintén olyan jó:
[Team Group Extreme DDR3 2x4GB 2400MHZ CL10]Az, hogy nincs a támogatott listában még nem jelenti azt, hogy ne lenne kompatibilis, gyártó(k) nem tesztelnek le minden memóriát/típust/frekvenciát/időzítést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garanciális! Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz Memória
- Gigabyte Z590I VISION D / Intel core i5 11600KF / Kingaston Fury 32GB DDR4
- DOMINATOR TITANIUM Fin Accessory Kit (Feles) INGYEN FOXPOST
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest