- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamy
őstag
válasz
genndy #33067 üzenetére
Köszi neked is.
Megnéztem, elsőre a legnagyobb gondom vele, hogy a szám végén megállást csak az adott trackre jegyzi meg, ha elindítom a másodikat, már kiveszi a pipát a "Stop after current" elől. Gondoltam, ha a beállítások közt pipálom be, az megoldja (bár jobb lenne, ha nem kéne mindig ott matatni, ha változtatni szeretném), de így se jegyzi meg. Az adott track végén megáll, de ha a következőt elindítom, már megint be kell pipálni neki.Nem szóltam, rájöttem, hogy alatta ott van, hogy felejtse el, vagy ne minden szám végén. -
Tamy
őstag
Sziasztok!
Olyan zenelejátszó programot keresek Win7 alá,, ami teljesíti az alábbi három kritérium mindegyikét:
- Ingyenes,
- Támogatja az ismertebb formátumokat (mp3, wav, wma, flac, ape...),
- Képes a zeneszámok végén automatikusan megállni.Külön előny, ha letisztult, egyszerű a kezelőfelülete, tud magyarul, és nem foglal 100 MB-ot.
-
Tamy
őstag
Köszönöm, kipróbáltam, de hibákba ütközök. Amikor behúzom az iso fájlt, rákérdez, hogy mi is ez valójában. Itt kipróbáltam több lehetőséget is, lévén konkrétan Norton Ghost nincs. Ezután a "Create USB" résznél akármelyik bootloadert választom ki hibát dob, ha a külső winyó NTFS-be van formázva, hogy nem sikerült létrehozni a bootloadert. Ha exFAT-ra formázom, akkor nem ír ki hibát, de amikor ellenőrzöm vele a boot folyamatot, akkor megjelenik pár másodpercig egy választómenü, majd utána csak azt írja ki folyamatosan egymás alá hogy "Vegye ki a lemezt!" Szerintem már az elején nem jót választok a listából.
-
Tamy
őstag
Sziasztok!
Két programot keresek:
1./ Bootolható pendriveot szeretnék csinálni egy bootolható cd lemezről, ami nem Win. Konkrétan Norton Ghost-ot szeretnék használni usb-ről. Korábban Win-ről csináltam ilyen pendriveot, akkoriban több programot is kipróbáltam, igaz, már nem emlékszem pontosan melyikkel is sikerült, de erre a feladatra egyik sem volt hajlandó, reklamálnak, hogy nem Windows van a lemezen.
2./ HD Sentinelhez hasonló progit keresek Ubuntu alá. (Bár ezt lehet, hogy valamelyik Linux topicban hatásosabban megválaszolnák, azért első körben megpróbálom itt.) Ami fontos lenne, hogy folyamatosan fusson a háttérben, és valamilyen módon lássam a hőmérsékletet, tehát emiatt kapásból ki is esik a HD Sentinel Linux változata. A gép amire telepíteném kizárólag távoli asztallal lesz használva, így a legfontosabb, hogy webes felületről felügyelhessem, emellett ha látható valamilyen grafikus formában böngészőn kívül is, az már csak hab a tortán, de annyira nem lényeges. Természetesen a hőmérséklet mellett felügyelje a merevlemez állapotát is, és erről képes legyen riasztani (leginkább e-mailben). Tehát lényegében amit a HD Sentinel tud Win alatt, azt keresem Linux alá, ha létezik. Többek szerint a Smartmontools az ideális ilyesmire, de neki nincs (tudtommal) távoli felügyeletre lehetősége.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elden Ring
- Háztartási gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gyúrósok ide!
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest