Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Debilon
addikt
válasz
Jarod1
üzenetére
a loopdir mappa volt a baj, mert most vadiúj SD-vel, az autó elkészítette és gépre dugva a PC_s kezelőprogram mindjárt felismerte és frissített is rendesen, egyetlen file van amúgy a mappában alap esetben ezek szerint
szerintem a gyári SD-t formázom, mert más lehetőség nem maradt annak a beragadt mappának a törlésére
-
Debilon
addikt
válasz
Jarod1
üzenetére
A read only-t próbáltam, nem engedi az attributumot módosítani, de ugyanez van az atnevezessel is, ott meg a fura karakterek miatt a kiterjesztését nem engedi (mappa neveknel sem emiatt, sem TC sem win fájlkezelő)
A mappakba be sem lehet lépni, a TC szerint 3x GB a loopdir mappa mérete
Holnap ráérek majd foglalkozni a másik SD módszerrel amit a TomTom trubleshoot javasol, van a jelenlegirol backup, lehet gyalu lesz a végső megoldás, vagy maradnak a 2016os térképek 😁
-
Debilon
addikt
válasz
Jarod1
üzenetére
Még nem próbáltam, mert dolgozom, de a navi amúgy rendesen működik az autóban, minden funkciója
Amúgy a képen látható mappák és fájlok egy loopdir nevű mappaban vannak. A többi mappa és fájl megnyitható, másolhato, olvasható
Holnap veszek memóriakártyát úgyis, aztán kiderül majd
-
Debilon
addikt
üdv!
Van egy SD kártya (autóhoz tartozó navi SD-je) amiről törölnöm kellene egy mappát a troubleshooting szerint, mert a PC-s keretprogram akkor tudná felismerni/frissíteni a rajta levő állományokat. Jelenleg nincs megfelelő kapacitású SD kártyám amivel másikat tudnék befogni erre a célra
atributumokat nem tudok változtatni, mert hibára fut, átnevezés sem működik, ehhez a törlési manőverhez keresnék valami programot, ami nem foglalkozik semmivel, csak ezeket a mappákat, fájlokat törli
Lockhunter szerint szerint semmi nem tartja túszul őket
jelenleg így néz ki amiket törölni kéne, értelmetlen kriksz-kraksz file/mappa nevek:
törlés közben pedig ez a hibaüzenet, a törlés rendszergazdaként sem sikerül, próbáltam TC, Double commander és a Win fájlkezelője sem tud vele mit kezdeni:
-
Debilon
addikt
köszi mindenkinek

közben beszélgettem az illetővel, mutattam neki, hogy mit is kéne csinálgatnia, meg tutorialokat, és abban maradtunk, hogy találnak valami más megoldást mert neki nincs (főleg) ideje megtanulni a nulláról az alapoktól
teljesen fura elképzelései voltak az egészről
(amúgy ez egy alapítvány web lapja, és aki eddig csinálta nem tartja magát a megegyezett dolgokhoz, így megválnak tőle, és az alapítvány vezetője kitalálta, hogy nem para, majd ő(k) csinálják, mert "nem olyan nagy dolog")
-
Debilon
addikt
válasz
LonGleY
üzenetére
WYSIWYG szerkesztő kéne, hogy tisztázzam a dolgot

ilyen "vakvezetős' kéne, mert mert..
tudom, hogy aki nem ért hozzá ne csinálja, de úgymond kényszerhelyzet van az illetőnélrégen volt a Putraware nevű ami nem lenne rossz neki, de sehol nem találok telepítőt belőle sajnos
-
Debilon
addikt
üdv!
tudna valaki ingyenes és magyar nyelvű felülettel rendelkező HTML szerkesztő programot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest