Hirdetés
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Cs1csó
üzenetére
Egy normál felülírás volt, ha ez "profi tönkretétel", hát legyen.
Acronis-sal ment rá egy meghajtó klónozás, tehát ez egy egyszeres felülírás. És már semmi nem jött vissza az adatokból. Ehhez képest azt írtad, hatszoros felülírást is vissza tudnak hozni, ez számomra elég hihetetlen. Ezért kérdeztem, és kérdezem továbbra is, hogy ennyit fejlődött az adatmentési technológia? Vagy én értek félre valamit ezzel a "hatszoros felülírással"? 
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, keretmentes kijelző!)
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Acronis-sal ment rá egy meghajtó klónozás, tehát ez egy egyszeres felülírás. És már semmi nem jött vissza az adatokból. Ehhez képest azt írtad, hatszoros felülírást is vissza tudnak hozni, ez számomra elég hihetetlen. Ezért kérdeztem, és kérdezem továbbra is, hogy ennyit fejlődött az adatmentési technológia? Vagy én értek félre valamit ezzel a "hatszoros felülírással"?