- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
Annyit tudok, hogy a gép amit építettem rettentően darálta a HDD-t és lassú is volt mint a franc. Amint minden update lejött, gép nem szedett semmit, nem töltött, baromi gyors lett minden művelet, ahogyan egy i5-höz illik.
De mondom, olyan szinten lassú volt a procedúra, hogy a hajamat téptem.(#41297) pc360: Nem nagyon érdekel mi értelmes meg mi nem, elmondtátok százszor. Azt mondjátok mostmár, hogy tudjátok vagy nem tudjátok, hogyan lehet egybeolvasztott installert csinálni!?
-
wolfman
veterán
válasz
Doky586 #41285 üzenetére
Ja persze. Windows 10-et tettem most egy gépre, mondom megvárom míg teljesen lefrissül, ne a tulajnak keljen ezt megtenni meg mert jó fej vagyok. Eleve HDD van a gépben, nincs SSD, de 3 napig csináltam, napi 2 óra ráfordítással a frissítést, olyan sebes volt a microsoft szerver, hiába állítottam be hogy mások gépéről is leszedheti a frissítést. Egyszerűbb letölteni a legfrissebbet, majd felrakni és jónapot kívánok.
-
wolfman
veterán
Akkor annak a verziónak, ami nekem kell, mi a pontos megnevezése? Legközelebb már így fogok rá hivatkozni.
Nekem annyi kellene, hogy friss Win7 Home/Premium 32/64bit Hun valamint Win10 Pro 64bit Hun kellene. Most is van egy ilyen CDképem és meg is csináltam pendrive-ra, de ez már jó egy éves, frissebb kellene és akkor nem kéne folyamatosan ezzel genyázzak, hogy mástól cigánykodom össze az összeollózott telepítőt, hanem megcsinálom magam. Csak sajnos nem értek hozzá.
-
wolfman
veterán
válasz
akaido #41275 üzenetére
Elolvastad amit írtam, vagy reflexből linkeltél?
Szóval nekem nem multiboot, azaz NEM MULTIBOOT USB DRIVE KELL, hanem egy olyan windows 10-es installer, amibe bele van telepítve a windows 7 különböző verziói is! Tehát nem az USB eszközre összerakott két windows kell amit bootoláskor lehet kiválasztani, hanem amikor már a windows 10-nek elindul a telepítője és ki kell választani melyik verzióját akarod telepíteni, akkor ott vannak a windows 7 verziói is.Egy időben rendszeresen csináltak ilyeneket emberek, de most mintha egyszerre be lenne tiltva. Nekem pedig mindig tökéletesen működött a cucc.
-
wolfman
veterán
Sziasztok!
Kettő kérdésem volna!
1.: Milyen programmal lehet multiboot windows telepítőt létrehozni, amivel különböző windowsokat lehet keverni, értem itt azt, hogy win7 + win10 és ezek verziói? WinAIO Maker-el ezt meg lehet csinálni?2.: Aki csinált már ilyet, az keressen meg privátban, mert szeretném megtanulni.
Köszönöm előre is a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -- 100% EREDETI AKKU, 1ÉV
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3461, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest