Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
-
LOGOUT.hu
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpaceJam
aktív tag
válasz
modflow #49081 üzenetére
Androidos telefonon a Google saját diktátora
Annál jobb szerintem nincs, ami képes lenne leképezni a magyarul hallott szöveget. Ez az alap Gboard billentyűzetbe van beépítve (mikrofon gomb, kell hozzá net). Nem tudom, hogy ez a funkció máshonnan elérhető-e. Egyetlen nagy hátránya az – volt, legalábbis amikor használtam –, hogy vesszőket és mondatvégi írásjeleket nem lehet vele verbálisan beadatni.
Amúgy jól beállítható billentyűzet, érdemes használni a gyári szutyadékok helyett – ha esetleg nem stock rendszered lenne. De ha ragaszkodnál a megszokott billentyűzet apphoz, akkor is felrakhatod a Gboard-ot pluszban. Amint szövegmezőre kattintasz, az értesítésekben tudsz majd váltani a billentyűzetek között.
-
ArthurShelby
addikt
válasz
modflow #43469 üzenetére
Még egyszer elmondom. Hiába másolod át, és lesz meg minden adatod egy másik kártyán, a kocsi nem fogja elfogadni navigációs sd kártyaként. Minden sd kártyának van egy CID (card id) száma. Ezt nem tudod megváltoztatni, csak gyárilag, ez miden sd kártyánál egyedi. Ezt ellenőrzi a kocsi fejegysége, és ha nincs az előre megadott listában, akkor nem fogadja el.
A kártya azonosítója számít, nem az adat ami rajta van.
-
energomatt
őstag
-
pc360
addikt
válasz
modflow #39113 üzenetére
Ezzel, ha látja az SD kártyát, image fájlba le tudod menteni bitről bitre azt, ami rajta van. Még ha szanaszét particionálod is a kártyát, visszaállításnál tökéletesen helyreállítja rajta a mentett állapotot. A hátránya, hogy ha nincs is kihasználva a teljes tárhely az SD kártyán, a konténerfájl mérete az SD kapacitásával lesz egyenlő.
A DVD-re írást nem nagyon értem. A HDD-n fajlagosan olcsóbb fájlokat tárolni, és nem dobsz ki rá egy műanyag darabot fölöslegesen. Semmi értelme ma már optikai lemezekre menteni akármit is.
Új hozzászólás Aktív témák
- IKEA Livboj vezetéknélküli mobiltöltő eladó
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest