Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpaceJam
aktív tag
válasz
modflow
üzenetére
Androidos telefonon a Google saját diktátora

Annál jobb szerintem nincs, ami képes lenne leképezni a magyarul hallott szöveget. Ez az alap Gboard billentyűzetbe van beépítve (mikrofon gomb, kell hozzá net). Nem tudom, hogy ez a funkció máshonnan elérhető-e. Egyetlen nagy hátránya az – volt, legalábbis amikor használtam –, hogy vesszőket és mondatvégi írásjeleket nem lehet vele verbálisan beadatni.
Amúgy jól beállítható billentyűzet, érdemes használni a gyári szutyadékok helyett – ha esetleg nem stock rendszered lenne. De ha ragaszkodnál a megszokott billentyűzet apphoz, akkor is felrakhatod a Gboard-ot pluszban. Amint szövegmezőre kattintasz, az értesítésekben tudsz majd váltani a billentyűzetek között.
-
ArthurShelby
addikt
válasz
modflow
üzenetére
Még egyszer elmondom. Hiába másolod át, és lesz meg minden adatod egy másik kártyán, a kocsi nem fogja elfogadni navigációs sd kártyaként. Minden sd kártyának van egy CID (card id) száma. Ezt nem tudod megváltoztatni, csak gyárilag, ez miden sd kártyánál egyedi. Ezt ellenőrzi a kocsi fejegysége, és ha nincs az előre megadott listában, akkor nem fogadja el.
A kártya azonosítója számít, nem az adat ami rajta van.
-
energomatt
őstag
-
pc360
addikt
válasz
modflow
üzenetére
Ezzel, ha látja az SD kártyát, image fájlba le tudod menteni bitről bitre azt, ami rajta van. Még ha szanaszét particionálod is a kártyát, visszaállításnál tökéletesen helyreállítja rajta a mentett állapotot. A hátránya, hogy ha nincs is kihasználva a teljes tárhely az SD kártyán, a konténerfájl mérete az SD kapacitásával lesz egyenlő.
A DVD-re írást nem nagyon értem. A HDD-n fajlagosan olcsóbb fájlokat tárolni, és nem dobsz ki rá egy műanyag darabot fölöslegesen. Semmi értelme ma már optikai lemezekre menteni akármit is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- STANDARD Setup! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Már ha kifér rá.