- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pc360
addikt
válasz
ArthurShelby #43973 üzenetére
Az Audacity-ben van zajszűrés.
-
Cs1csó
titán
válasz
ArthurShelby #43270 üzenetére
Ebben a prociban alapban van gyári tuning, hogy ez mikor lép működésbe nem tudom. (dedikált gomb vagy automatikusa szabályzás passz)
Amint látod 2,7Ghzaz alap és 3,7 Ghz a boost órajele, szerintem bőven jó. A biosban nézd meg hogy engedélyezve van e - nem tudom hol található de zongorázd végig a beállításokat - ez a funkció és ha engedélyezve van vagy nem is találsz rá opciót akkor valószínüleg automatikusa. Mivel egy mobil processzorról van szó gondolom notebookban van úgyhogy mindenféle tuninggal én csínján bánnék.Nekem egy asztali 3,5Ghz-es van ami gyárilag képes 3,9Ghz-re ugye ez sem K-s.
Zola007
Amúgy mi a gond a VirtualBox-al? Ahogy néztem ez a legjobb a piacon. Mondhatni etalon.
-
Cs1csó
titán
válasz
ArthurShelby #43266 üzenetére
Üdv egy ilyen programról tudok: Intel® Extreme Tuning Utility (Intel® XTU)
Egyébként ha K-s a proci akkor gondolom a biosban vagy UEFI felületen lehetengedélyezni az overclock-ot.
-
ArthurShelby
addikt
válasz
ArthurShelby #42529 üzenetére
Meglett a megoldás. Letasoft soundbooster.
Kicsit csalódtam, hogy ennyire hülyének voltam nézve, pedig előre mindent világosan leírtam -
pc360
addikt
válasz
ArthurShelby #42533 üzenetére
Igen, de szerintem ez a driveren múlik.
-
pc360
addikt
válasz
ArthurShelby #42529 üzenetére
Vegyél hangszórót! Bármilyen minimális játékszer jobb lesz a beépített hangszórónál. Próbálkozhatnál bármilyen effekttel, akkor sem tudnád jobbá varázsolni, mivel nem csak szoftveres a hiányosság.
-
iguana
őstag
válasz
ArthurShelby #42128 üzenetére
-
pc360
addikt
válasz
ArthurShelby #42128 üzenetére
Auto-görgetős screenshot készítő progi: FastStone Capture (30 napos)
-
Kékes525
félisten
válasz
ArthurShelby #42071 üzenetére
-
válasz
ArthurShelby #42042 üzenetére
-
iguana
őstag
válasz
ArthurShelby #42042 üzenetére
basszus, de rég keresem. jó pár éve láttam ilyet, azóta sem találom. tök jól "szét tudta dobálni" a mappákba egyéb feltételekkel a nagy halom képekből. az windows-os volt.
mindenfajta batch renamer-t találtam és használok is, de ez nagyon hiányzik nekem is. -
-igu-
veterán
válasz
ArthurShelby #42038 üzenetére
-
Ekevas
csendes tag
válasz
ArthurShelby #41922 üzenetére
Koszi, ez szuper. Ilyenre gondoltam.
-
Top cat
addikt
válasz
ArthurShelby #41882 üzenetére
Valószínűleg a töltésszámláló lenullázódott, ennek annyi.
-
brd
nagyúr
válasz
ArthurShelby #41752 üzenetére
Disk használatra? Miért, hol van?
-
brd
nagyúr
válasz
ArthurShelby #41736 üzenetére
Ott a képeden a kis négyzet, mellette a szöveg, aszongya hogy: "X% legmagasabb aktív...". Bár az igaz, hogy kevésbé látványos.
Vagy lejjebb a Tárolást lenyitva ugyanezt láthatod partícióval ellátott eszközökre vonatkozóan.
-
akaido
addikt
válasz
ArthurShelby #41736 üzenetére
-
pc360
addikt
válasz
ArthurShelby #41733 üzenetére
Milyen % hiányzik? És ezek is kibontható kategóriák, tovább lehet részletezni a dolgokat. Az erősforrás-figyelőben is mindenhol van százalék, az az egyik oszlop konkrétan. Elég alap, hogy legyen, és van is.
Egy másolás alapján pedig ne ítélj! Inkább a HDD volt valamiért leakadva, vagy valami driver nem stimmelt még, amúgy semmi baja nincs a másolási sebességeknek. Ezért is írtam, hogy hiedelmeken alapul az, amit mondasz.
Illetve még egy fontos dolog: fel kell frissíteni a legújabb verzióra a Win10-et, ez 1-2 órát is igénybe vehet, ha előző buildről kell építkeznie. Ezért jó eleve friss integráltat használni. Szerintem semmi baja a legújabb buildnek. Annak kell esélyt adni, és nem egy rossz tapasztalat alapján leírni az összes új rendszert.
Mondom mindezt úgy, hogy foggal-körömmel kapaszkodtam sokáig a 7-be, mert túl korán próbáltam a 10-et, és borzasztó hibás volt akkor még. De ez változik...
-
w.miki
veterán
válasz
ArthurShelby #41724 üzenetére
:0 a win8, vagy a 8.1 jobban fut egy régebbi gépen, mint a win7?
-
brd
nagyúr
válasz
ArthurShelby #41724 üzenetére
A Win7-ben is van lemezhasználat figyelő, a feladatkezelőből indítható, vagy parancssorból: perfmon /res. Nekem eszembe nem jutna az explorerrel másolni, minek? Van millió normális filekezelő, pl. ahol sokkal egyszerűbb több file-t, de nem mindet kijelölni. Igen, gyorsabb, az jó dolog. Ha csak a HW követelmények lenne a gond a Win10-zel, annak nagyon örülnék.
-
pc360
addikt
válasz
ArthurShelby #41656 üzenetére
Leginkább a buildek közti váltás volt szar, ezért írtam, hogy egy legújabb integrálttal (ahogy ugye nem kell váltania), nem lesz gond. Annyira sűrűn ezek meg nem jönnek, csak sima biztonsági frissítéseket szopkod havonta.
-
pc360
addikt
válasz
ArthurShelby #41654 üzenetére
Nem instabil, sokat javítottak rajta (főleg ha már eleve frissen integrált darabot telepítesz), és sokkal inkább win 7 szerűre beállítható, tehát ez sem igaz, hogy a 8.1 ilyen szempontból közelebb van a 7-hez. A 8.1 csak egy átmeneti megoldás volt.
-
pc360
addikt
válasz
ArthurShelby #41637 üzenetére
Jó, akkor menjen az a tizes. 8.1-es semmilyen szinten nincs értelme foglalkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest