Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BitRider
senior tag
válasz
wrongduke #52733 üzenetére
Ez esetben én egy szimpla külső meghajtót használnék egy beállított SyncBack Free-vel, ami automata szinkronizálná a beállított mappákat és ennyi. Nem ismerem a mentendő környezetet, de jó eséllyel fölösleges a többszörös mentés, elég a sima tükrözés, vagy max az inkrementális mentés (utóbbit nem tudja a free).
-
BitRider
senior tag
válasz
wrongduke #52731 üzenetére
• A SyncBack valamelyik változatával az összes mappa-mentős feladatot el tudod végeztetni, de a Free-vel is jó eséllyel menni fog.
• A Google Drive katasztrófa, legalábbis a Dropbox-hoz képest még mindig random káosz az, ahogy szinkronizál. Szerintem azt sem tudják, hogy mit fejlesztenek, akkora fos. A Microsoft cuccal nincs tapasztalatom.
• Rendszermentés Macrium-mal, igen.
• Nem tudom, milyen hardver fér bele 40 ezerbe, vagy egyáltalán mire van szükséged, ezt majd te kiszámolod. Ezek csak random gondolatok, nem kívánok kész tervvel előállni helyetted.
• Nem lenne célszerűbb egy NAS beszerzése hosszú távon? Egyszer kell rákölteni 200-250 ezret HDD-kkel együtt (Synology DS224+ / 2 x WD Purple 4 TB). Úgy a klienseik kezelnék a mentést, ami pedig redundánsan ment, így semmilyen egyéb szórakozásra, előfizetésre és hardverre nem lenne szükség.
-
evilskati
aktív tag
válasz
wrongduke #51601 üzenetére
Xbox 360 Controller Emulator (x360ce.com) Esetleg?
Régebben használtam, de nem mindig volt zökkenőmentes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3488
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest