- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Azért ez így nem egészen igaz, mert a 8.1 pont egy stabil és gyors rendszer. Ráadásul én manapság is gyakran használom és nincs vele semmi gondom. A kritikát mindig is a kettős felülete miatt kapta csak, de maga az OS jó. Plusz a 7-essel ellentétben legalább viszonylag modern is. Valamint, ha nem is pont a kinézet, de más dolgok tekintetében nagyobb a hasonlóság a 7 - 8.1, mint a 7 - 10 között. De, ha azt nézzük, hogy ott a W10 és eleve az a jövő, akkor ennyi erővel egyik előbbinek sincs sok értelme. Pláne nem egy 8 éves rendszernek.
(#41656) legelek:
Maga a rendszer a 8.0 esetében sem volt sz*r, sőt egyesek szerint még pörgősebb is volt, mint a 8.1. Utóbbinál leginkább csak a felületen finomítottak és ezáltal emészthetőbbé tették. -
ArthurShelby
addikt
Én már megszoktam, kicsit még jobban a win7-re hajaz, de már sok jó újítás van benne.
A win10 instabil a sok új build miatt, nagyobb a hardverigénye is, még több dolgot kivettek a vezérlőpultból és áttettek a gépházba, kötelező frissítés... de tényleg sok jó újítás van abban is (pl valószínűleg a képernyő tükrözés már rendesen működik).Anno nálam az tette be a kiskaput, mikor miden pendrive-ot le akart formázni, nem őket tudta kezelni (persze a többi win8.1-es gépen jó volt). Egyszer az egyik pendrivenál megengedtem neki, hogy jó, akkor formázza, erre azt sem tudta megcsinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gyúrósok ide!
- Kés topik
- Futás, futópályák
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Házi hangfal építés
- Apple asztali gépek
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged