Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyrulez
őstag
válasz
Janusz001 #50091 üzenetére
Az a gond hogy Youtube-dlg halott, utolsó release 2017 júliusban azaz több mint 4 éve jött ki, és amit használ youtube-dl sem épp a legjobb ma már. Van egy új fork, yt-dlg, ez rendesen fejlesztve van mai napig, utolsó commit 10 napja, utolsó release másfél hónapja. Ezen belül pedig youtube-dl helyett youtube-dlp-t kell beállítani (szintén rendesebben fejlesztik, előbbiből release 5 hónapja, utóbbiból 6 napja jött ki). Ezzel a párossal nem volt még sebességproblémám.
Amit még szoktak ajánlani az az aria2c-n keresztüli yt-dl(p) letöltés, amivel a sebesség még tovább növelhető. Még nem próbáltam mert az én 120-as netem mellett egyelőre nem tölt túl lassabban. -
SpaceJam
aktív tag
válasz
Janusz001 #50091 üzenetére
Nálam is lassú volt most, hogy próbáltam, pedig update-eltem is.
Erre az esetre jó a
4K Video Downloader (ZIP verzió) – pill és frissítem a legújabbra –, nálam az most 75 MB/sec-el ette ugyanazt a videót. Videóra inkább ezt használom, közvetlen audio letöltésre konvertálás nélkül pedig a
MediaHuman YouTube to MP3 Converter-t.
A
Youtube-DLG a playlist-ekre jó ingyenesen, de ezt használom a legritkábban a gyengeségei miatt. Szimpla videóra és audióra sokkal jobb a másik kettő.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest