Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Gurulunk, WAZE?!
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NF-
tag
Szerintem ez nem programfüggő, hanem a TV-dben kell keresni ehhez beállítást. Pl. képformátum vagy valami hasonló nevű menüpont, 1:1 kép nyújtás nélkül. Ha a PC-d végezné ezt, akkor annak mindenképp 4k felbontást kell küldenie a tv-re, csak épp fekete kitöltést tenne a crop-ra.
-
BiP
nagyúr
Én monitorral csináltam korábban hasonlót, ott a monitor tudta azt, hogy adott felbontást nem skálázott fel, hanem natívan jelenítette meg.
Gondolom ha a tévé tud ilyet, akkor csak simán kiküldöd az adott felbontást, és a tévé megoldja a többit. (scaling 1:1 témakörben kell keresni a tévé leírásában)De ha a tévé nem tudja, biztos létezik erre progi, hogy úgy alakítja a kimenő jelet, hogy 4K kimenet, de a tartalom része csak az eredeti méret, a többi fekete/üres.
De sose kerestem rá. (viszont elhiszem, hogy van erre igény).De legtöbbször azt szokták csinálni, hogy 4K monitoron FullHD tartalom, mert az jól skálázódik, nem lesz homályos.
-
tonyrulez
őstag
Elég sok képanyagot le fogsz így vágni, amin olyan tartalom van amit a filmkészítők nem hiába szántak oda. Inkább Open Matte-t keresnék ha van az adott filmből (azaz az alsó-felső fekete sáv is ki van töltve valós képpel). Vagy számítógépre kötve, én PotPlayer-t használok, ott egyszerűen lehet nagyítgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Corsair K100 RGB Optix (CH-912A01A-FR)
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest