- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
epidemic #7478 üzenetére
Sound forge-zsal pl lehet, de nagyon időigényes, tutter hogy van ilyen spéci progi, a fentebb említett FBI-nál pl
, de ha ennyire nem is szaladunk el, nyilván a DJ-k se SF-fel szarakodnak órákat mint én anno...elvileg semmi bonyolult nincs benne, a hangfrekvenciáknak általában igen eltérő skálázódása van, pl egy dob, vagy zongora..persze lehet olyan hogy kicsit összeolvad, és a progi nem tudná 100%-osan szétválasztani, én is kerestem már ilyet, de SF-on kívül nem találtam.
-
válasz
epidemic #7478 üzenetére
Ez megmosolyogtató hozzászólás volt. Adatmentésnél olyan adatot nyer vissza az ember, ami létezik. Itt viszont olyat akarsz, ami nem létezik. A legjobb programok sem tudják pontosan visszaadni azt, amit szeretnél. Lehetetlenség. Kb. olyan szintű, mint amikor a 100x100 pixeles kamerafelvételen a 2 pixel nagyságú arcot felnagyítják tökéletesen felismerhetőre. LoL. A CSI-t felejtsd el, iszonyat nagy baromságok vannak benne, csak butítják a népet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged