Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - bambano: Bambanő háza tája
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka

- 

LOGOUT

Ajánlott ingyenes Windows programok 

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

pc360
addikt
válasz

ArthurShelby

üzenetére
						Milyen % hiányzik? És ezek is kibontható kategóriák, tovább lehet részletezni a dolgokat. Az erősforrás-figyelőben is mindenhol van százalék, az az egyik oszlop konkrétan. Elég alap, hogy legyen, és van is.
Egy másolás alapján pedig ne ítélj! Inkább a HDD volt valamiért leakadva, vagy valami driver nem stimmelt még, amúgy semmi baja nincs a másolási sebességeknek. Ezért is írtam, hogy hiedelmeken alapul az, amit mondasz.
Illetve még egy fontos dolog: fel kell frissíteni a legújabb verzióra a Win10-et, ez 1-2 órát is igénybe vehet, ha előző buildről kell építkeznie. Ezért jó eleve friss integráltat használni. Szerintem semmi baja a legújabb buildnek. Annak kell esélyt adni, és nem egy rossz tapasztalat alapján leírni az összes új rendszert.
Mondom mindezt úgy, hogy foggal-körömmel kapaszkodtam sokáig a 7-be, mert túl korán próbáltam a 10-et, és borzasztó hibás volt akkor még. De ez változik...

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - Villanyszerelés
 - Házimozi belépő szinten
 - Arc Raiders
 - A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
 - iPhone topik
 - One mobilszolgáltatások
 - Háztartási gépek
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Eredeti játékok OFF topik
 - További aktív témák...

- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
 - LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
 - Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
 - BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő