Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALFA
senior tag
válasz
NandorHUN #39427 üzenetére
Nem tudom, mi van táblagépeken, azt passzolom.
Az oldalt megnézve igen rossz megoldás, vakító fehér felületet alkalmaznak, nagyon dilettánsok.
Első körben egy emilt küldhetnél nekik, hogy szürkítsék a fehéret, vagy használjanak vajszínt vagy más, lágyabb színt háttérnek. (w3c ajánlás linken talán segíthet gyorsítani a döntésüket.)Esetleg a monitorodon beállíthatod kézzel, hogy csökkentse a kontrasztot vagy vigye el sárgás-vajszín irányába a színeket.
Megoldás lehet enyhe fokozatú napszemüveg - vagy, ha szemüveges vagy, arra egy előtte lévő, lehajtható műanyag lencse használata, amit egy időben Presser is reklámozott - vagy más, az extrafrofitot célzó Monx szemüveget utánzó változatok.
Amennyiben szeretsz barkácsolni, az előbbit kiválthatja egy színes műanyag fólia monitor elé tétele, például sárga vagy zöld műanyag A4-es irattartó hosszanti éle mentén kettévágva talán lefedi a képernyődet. Cellux vagy tixo ragasztás a keretekre és kész.
-
C. s.
addikt
válasz
NandorHUN #39427 üzenetére
Szia!
Valami analóg hardveres megoldás?
Nekem például fényre sötétedő szemüvegem van (szürke színben). Dioptria nélküliben is meg tudják csinálni. Vagy van kimondottan monitornézésre is szemcsi, bár amit én láttam, az sárga volt, szerintem megőrülnék vele
De olyannal is beszéltem, akinek az vált be.
A kőkorszakban még lehetett kapni a monitorra (elé) valami szűrőt, de azt a mostani monitorok "kinőtték". Nincs valami hasonló, csak nagyobb?
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Építő/felújító topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Diablo IV
- Fotók, videók mobillal
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple asztali gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Óra topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest