Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALFA
senior tag
válasz
bluemirage
üzenetére
Sokat vaciláltam, de most úgy döntöttem, válazolok rá.

Persze, lehet programokat ajánlani, csak illik elolvasni a kérdést, és meggyőződni róla, hogy az ajánlott program az arra megfelelő-e.
Az általad ajánlott program egy dilettáns semmiség az outlookhoz képest, miközben a programozó azt hirdeti, hogy jobb annál.
Nem igaz. Az outlookban integrálva vannak a funkciók, az általad ajánlottban egymás mellett van, egymástól függetlenül pár program.Az eredeti keresésemhez a régi 2000-es outlook jó lett volna, ha van benne lehetöség integrált lekérdezésre is. Sajnos csak arra van lehetöség, hogy a naptrba vagy a feladatokba be lehet emelni a cimjegyzékben található elemeket.
Az ideális megoldás az lenne, ha a cimjegyzékben található adatoknál lenne keresési lehetöség, hogy mikor és hol szerepel a naptárban és milyen feladatai voltak-vannak, stb.
Az eM és más ajánlott programok kipróbálásánál is hasonlót tapasztaltam, majd tovább keresgélve először azt hittem, az eM fizetős verziói között szereplő mysql alapú megoldás már ágyúval verébre kategória, de pár nap gondolkodási szünet után visszatérve úgy látom, lehet, hogy mégis egy bonyolult sql használata a megoldás.
Nekem azért ez már inkább "gombhoz-kabátot" módszernek tűnik, csinálnak egy "dizájnos" naptárt, ami szép, színes, szagos, és amikor megkedvelik, és kérik, hogy most már valami hazsnálható is kéne, akkor azt mondják, hogy jó, fizess és telepítünk egy sql-t hozzá.
(Talán azért, mert ha a sql program megvan és szépen működik, az nem érdekel senkit, sőt elvárják,hogy a dizájn is ingyen legyen hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Pánik a memóriapiacon
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- Elektromos autók - motorok
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- Kezdő Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! I7 4790K / RX 5700XT 8GB / 16GB / 512 SSD
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest