- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo18
addikt
válasz
bluemirage #38199 üzenetére
Igazság szerint futásról van szó, nem nagy távolságról. Kocsival kétszer lejártam, 550-570 métert számolt. Ezek után a következő másfél hónapban kétnaponta használtam a Runstatic nevű programot, ami ugye csakis Gps alapján méri a megtett távolságot (nincs mobilinternetem). Ekkor vettem észre, hogy egyuk nap 400 méterre, másnap 450-re jön ki ugyanaz az egy kör, ami marhára meglepett, hiszen sokat futottam előtte is és most egy program azt mondta nekem, hogy sokkal hamarabb, kevesebb táv megtétele alatt is ugyanannyira kifingottam, mint előtte hosszabb távon.
A linkelt oldal egyébként ~552 métert írt ki, ami csaknem méterre pontosan megegyezik a kocsival mért eredménnyel.
Esetleg más alternatíva? Bár engem ez is meggyőzött!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged