Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• brd

nagyúr

válasz pc360 #36926 üzenetére

Nos, a legtovább ezzel jutottam, legalábbis a video tekintetében, ugyanis --aac opcióval szétfagy (nem csak az én file-ommal, egy hibátlannal is, talán majd javítják). Az innen letölthető hangot is csinál, de egyrészt a hang egyre jobban csúszik, másrészt az adott video-t csak úgy 64%-ig tudja helyreállítani, ott a vége szerinte (de 50 % felett az ingyenes verzióval trükközni kell). Egyik sem csinált viszont szerkeszthető video-t, csak úgy-ahogy lejátszhatót. A VLC-vel az a baj, hogy csak akkor tudná lejátszani bármennyire (így, a vége nélkül), ha az MP4 lejátszásához szükséges szabályos lezárási információk a file elejére kerültek volna. Azonban az én file-om egy stream közben született, így csak a lezárásakor lehetett volna ezeket elmenteni, de ez ugye nem történt meg. Az összes szerkesztő, amit próbáltam, vagy lefagyott a szerkesztgetés, vagy a mentés közben, vagy eleve megtagadta a megnyitását (ez utóbbi főleg a drágább szerkesztőkre volt jellemző) a javított változatnak. Az eredetit semmilyen szerkesztő nem nyitotta meg. A tanulság: MP4 semmilyen szinten nem való stream rögzítésére, sokkal inkább pl. a ts (abba is lehet H.264-et tolni).

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés