- Argos: Szeretem az ecetfát
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
Nos, a legtovább ezzel jutottam, legalábbis a video tekintetében, ugyanis --aac opcióval szétfagy (nem csak az én file-ommal, egy hibátlannal is, talán majd javítják). Az innen letölthető hangot is csinál, de egyrészt a hang egyre jobban csúszik, másrészt az adott video-t csak úgy 64%-ig tudja helyreállítani, ott a vége szerinte (de 50 % felett az ingyenes verzióval trükközni kell). Egyik sem csinált viszont szerkeszthető video-t, csak úgy-ahogy lejátszhatót. A VLC-vel az a baj, hogy csak akkor tudná lejátszani bármennyire (így, a vége nélkül), ha az MP4 lejátszásához szükséges szabályos lezárási információk a file elejére kerültek volna. Azonban az én file-om egy stream közben született, így csak a lezárásakor lehetett volna ezeket elmenteni, de ez ugye nem történt meg. Az összes szerkesztő, amit próbáltam, vagy lefagyott a szerkesztgetés, vagy a mentés közben, vagy eleve megtagadta a megnyitását (ez utóbbi főleg a drágább szerkesztőkre volt jellemző) a javított változatnak. Az eredetit semmilyen szerkesztő nem nyitotta meg. A tanulság: MP4 semmilyen szinten nem való stream rögzítésére, sokkal inkább pl. a ts (abba is lehet H.264-et tolni).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Melyik tápegységet vegyem?
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OLED TV topic
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Óvodások homokozója
- Esik a hóóó!!
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged