- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
Predator2 #35068 üzenetére
De az is lehet, csak az Intéző szokásos "hülyesége" miatt hagy ki fájlokat, míg egy normális fájlkezelővel (Total Commander stb.) ilyen nem lenne.
Még az XP-korszakban kísérleteztem rendszermásolás, ZIP-be tömörítés TC használatával (ami végül bevált módszerem lett), akkor szembesültem vele, hogy amikor Intézővel próbáltam másolni, pofátlanul kihagyott olyan fájlokat, amiről úgy "gondolta", hogy nekem az minek.
Erről persze semmi üzenet, csak úgy elmaradnak dolgok. Elképesztő.
-
Kernel
nagyúr
válasz
Predator2 #35068 üzenetére
Mivel én csak Windows rendszermeghajtót másoltam vele, ezzel a részével nem találkoztam, miszerint sima adatmásoláshoz a fizetős változat szükséges.
Így viszont sajnos nem lesz jó, mert eszerint az ingyenes változat csak rendszermásolásra használható.
Valami más program után kellene nézni, vagy megoldani a fájlok és mappák tulajdonba vételét.
A fájlok vagy mappák megnyitásakor jelentkező hozzáférés-megtagadási hibák elhárítása
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Bejelentették a Forza Horizon 6-ot, irány Japán!
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Facebook és Messenger
- Robot fűnyírók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- Apple iPhone 16 128GB,Újszerű,Kábel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest