- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
válasz
LonGleY
üzenetére
Igazából ez a "megy ez nekem höhö" verzió. Amire én gondolok, az az, hogy pl. a háttértárolóvezérlő drivere elhasal kékhalállal az új gépen, vagy a CPU driver, vagy a kernel csinálja ugyanezt. Utóbbiakat annyira nem triviális lecserélni, még akkor sem, ha éppen talál leírást, mert nem biztos, hogy érteni is fogja, mit csinál, akkor pedig sok hiba becsúszhat.
-
mekker
őstag
válasz
LonGleY
üzenetére
Most egyszer az életben ki lehet próbálni. Egy Win telepítés sem a 20 perc miatt kellemetlen, hanem amiatt a (minimum) fél nap miatt, ami alatt mindent beállítasz. Talán a legnagyobb gond az, hogy nem tudni milyen alaplapspecifikus drivereket rak fel a Win, ezen kívül én nem látok sok problémát. VGA-nak, hangkártyának egy driver, a többit hw nem nagyon tesz be az OS-nek, érzékeli, és mint egy hw-cserénél, úgy viselkedik.
Nem vagyok jártas a témában. Egyszer klónoztam másik gépre, de nincsenek rossz tapasztalataim.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anime filmek és sorozatok
- Apple MacBook
- Asztalos klub
- Óra topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Renault, Dacia topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- 27% - DDR5 Notebook 16GB / 32GB / 48GB RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest