Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SipiBcs
üzenetére
Hali!
Előkerestem, ez 2010-es termék, de Free és x64-es. Ha telepítés alatt nem kapnál ingyenes kulcsot (mert már nincs support hozzá például), akkor írj nekem privbe, mert anno én igényeltem.
Paragon Partition Manager 2010 Free x64Fire.
-
válasz
Mr.Monster
üzenetére
Hali!
Audacity
Wavosaur
Free Audio Editor 2010Mindegyik Freeware.
kraftxld
Biztos, hogy neki szól a HSZ-od?
Fire.
-
-
-
válasz
daveredline
üzenetére
Hali!
TeamPlayer
Igaz hivatalosan nem támogatja a W7-et, de kipróbáltam, műxik.
Sajnos nem ingyenes...Fire.
-
-
válasz
looser
üzenetére
Hali!
Oksa, akkor TC-ben próbáld ezt
ALT+F7, Amit keres mezőbe: *.txt (vagy az általad keresett fájlkiterjesztés), keresés indítása, keresés végeztével jobb alsó részen Ablakba gombon katt. Ezt követően kijelölöd a listából amit szeretnél(vagy mindet) és F5, a megjelenő ablakban F2(sorba állítást) is kipróbálhatod.Remélem meg fog felelni...
Fire.
-
-
-
-
válasz
leyo76
üzenetére
Hali!
Gondolom a megfelelő driver fel van telepítve és működik is. Ezeken a kütyükön általában Atheros 5000-es sorozatú adapter van integrálva. A hálózati helyek ikonon jobb egér/tulajdonságok. Ha minden ok, akkor ott látnod kell magát a pl Atheros adaptert illetve az ablak bal oldalán az "Elérhető vezeték nélküli hálózatok megjelenítése" lehetőséget.
(Ez az XP Home-ban is megtalálható természetesen)Fire.
-
-
válasz
sanzi89
üzenetére
Hali!
Revo Uninstaller
Advanced Uninstaller
Your Uninstaller
Ashampoo UninstallerTermészetesen ezek akkor működnek hatékonyan, ha először "valamelyikük" van feltelepítve és az install monitor/install hunter(más-más neve van termékenként) segítségével telepítesz egyéb progikat.
Fire.
-
-
-
-
válasz
FullGas
üzenetére
Hali!
Általában az nfo fájlokban szokott lenni info arról, hogy hogyan és mivel lehet kitömöríteni azokat a fájlokat (ha egyáltalán csomagolva vannak, nem csak simán felszeletelve)
Robb202
Megnéztem. Az általam ismert letöltök sem bírnak vele. Az lehet tenni, hogy olyan Screen Capture alkalmazást használsz, amivel lehet a képernyőn egy területet kijelölni és azt lementi pl AVI-ba(xvid/divx). Igaz ennek az a hátránya, hogy végig kell nézni/játszani a video-t, de legalább csak 1x...Ilyen progi pl ez: [link]
Igaz, ez lényegesen nagyobb tudással bír, mint amire szükség van, de a kategóriájában az egyik legjobb, sajnos nem ingyenes. Van egy régebbi ingyenes változata is, XP alatt próbáltam, ott szépen működött(hivatalosan XP/VISTA kompatibilis): [link]
(nem kell reggelni, az oldalon ott a letöltő link, meg ha kell akkor egy speckó codek is)Fire.
-
-
Hali!
Ez jó, nem irigyellek, ha ezt el kell zongoráznod...Bevallom ilyenről progiról nem tudok... 
Pár kérdésem lenne azért."Addott egy csomo .txt fájl."
Mégis kb mennyi?"Meg kel keresni az összes különböző tartalmú sort."
Miben? Adott egy forrásfájl és azt kellene az összes többivel összehasonlítani, vagy minden fájlt mindegyikkel?"Ezeket beraktni egy új txt-be (vagy táblázatba)..."
1 darab text-be, vagy minden fájlt minddel összehasonlítás esetén, külön-külön fájlba?"megszámolni, hogy hányszor fordul elő ugyanaz a sor a szöveges fájlokon belül."
Melyik fájl(ok)ban? Abban/azokban, ami(k)ben a különböző sorokat mentettük korábban, vagy az összes fájlban egyenként?Holnap lesz valamennyi szabadidőm, összedobhatok egy ilyen progit(ha nem is holnap délutánra, de hétvégén biztosan(ha nem jön közbe semmi)), csak ahhoz ugye pontos infók kellenek...Ha fontos(meg ha más sem tud ilyen kész progit javasolni), akkor privbe írjál
Fire.
-
-
válasz
band1103
üzenetére
Hali!
Ha a sebesség fontos, de az avi minőség illetve a progi körülményesebb kezelése nem zavar annyira, akkor Winavi Video Converter. Ha a minőség is számít(ezzel együtt ugye nő a műveleti idő), akkor meg XiliSoft DVD Ripper.
Sajnos egyik sem ingyenes.
Fire.
-
válasz
cellpeti
üzenetére
Hali!
Ahogy Gabás is említi, az programonként más és más. Vannak olyan progik, amikhez nem is lehet "magyarítani", vannak, amelyekhez be kell regisztrálni a fejlesztő cég honlapján és adnak szoftvert (de ellenőrzik keményen a minőséget) és van olyan is, amihez meg adnak un. translator uty-t.
Fire.
-
válasz
atesss
üzenetére
Hali!
Van egy kicsivel újabb is elméletileg minden Win változatot támogat, bár a fejlesztő honlapján azt írják, hogy csak x86 rendszerek alatt tesztelték, XP-ig bezárólag...
Vasinger!
scope2007 által ajánlott lett volna az egyik javaslatom, a másik pedig ez: Puran Defrag Free
Régebben nem volt free változata, ez évben adtak ki ingyenes változatot is belőle.Egy defrag progi nem tehet kárt az adatokban, max ha bugos...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Fire.
-
válasz
werszomjas
üzenetére
Hali!
MS Office -> Excel
Openoffice -> CalcVagy egyéb, ingyenes táblázatkezelő pl : Gnumeric
Szerk
vagy akár, a Word(openofficeban Writer)-el is el lehet követni a dolgot, ahogy Localhost is írja alább.Fire.
-
Hali!
Nézd meg ezt, hátha megfelel: Process Lasso
Azt nem tudom, hogy százalékosan lehet-e állítani a CPU használatot, de 5 beállított lehetőség van benne, nagyon alacsonytól, a legmagasabbig...(gondolom akkor ez 20%-konkénti beállítás) Sajnos nem ingyenes.Fire.
-
-
válasz
ro_bert17
üzenetére
Hali!
Mint korábban írtam ezt én eljátszottam és gond nélkül elmentette (és ez a lényeg) majd vissza is tudtam állítani. A W7-nél csak speciális funkciók nem mehetnek(ez sem teljesen biztos, ezért a feltételes mód). Pl. Windows alól is tud visszaállítani rendszerpartíciót. Ezt úgy végzi el, hogy újraindítja a gépet és az OS indulása előtt megcsinálja, majd megint restart. Itt lehet gond, hogy pl W7 x64 esetén nem biztos, hogy ezt így el tudja végezni. De ezt elkerülendő(és én is így jártam el ez esetben is, meg amúgy mindig is így járok el) először létrehozol vele egy boot-os CD/DVD vagy pendrive-ot(Recovery Media Bulider) és a visszaállítást már ezen eszközről bebootolva végzed el(tehát nem Win alól)
Természetesen ilyen jellegű alkalmazásokat csak saját felelősségre használni.
Fire.
-
válasz
RootRulez
üzenetére
Hali!
Már privben is kérdezték, ezért beírom ide is.
Letöltöd, elindítod, elkezdi magát kipakolni a telepítő és egyből az arcodba figyel az ablakban a regisztráció: [link]
Felmegy a netre, megadod az adataid és egy létező mail címet és pár perc múlva meg is kapod. A serial birtokában elindítod a telepítést(bal oldalt Drive backup 9.5 ....) kiválasztod hogy x86 vagy x64, aztán amikor kéri, akkor megadod a serialtFire.
-
-
Hali!
Ide is beírom, hátha valaki pont ilyen progi után kutat. Szóval ingyen osztogatják a Paragon Drive Backup 9.5 Pro-t. Ez egy kifutó termék, május 4.-ig lehet élni a lehetőséggel. (Partíció mentés/visszaállítás, lemez vagy partíció másolása(klónozás), boot-os eszköz létrehozása(akár pendrive is), lemezeditor, stb stb) Hivatalosan nem támogatja a W7-et a 9-es sorozat , de kipróbáltam W7 x64 alatt és semmi problémát nem tapasztaltam(letöltött csomag tartalmazza az x64-es telepítőt is) Ingyenesen lehet regisztrálni, pár perc alatt megküldik a serial-t.
Szóval akit érdekel, annak hajrá: [link]
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Fire.
-
-
-
válasz
qantum
üzenetére
Hali!
Ezt HDD/partíció másolásnak, klónozásnak nevezik, néhány progi ami tudja
Paragon - Az ingyenes változat nem tudja
Acronis - nem ingyenes
EASUS - ingyenes, tudja, de csak x86 alatt használhatóItt egy kis segítség, ha netalán a Paragon Backup & Recovery-t választanád
Fire.
-
válasz
somasz
üzenetére
Hali!
Hát például W7 alatt, ha azt szeretnéd felvenni, amit hallasz, akkor először: [link]
Aztán a hangkari vezérlőjében engedélyezni a stero mixer-t: [link]
Aztán pl az Audacity-ben engedélyezni a bemenet monitorozását: [link]
majd ezt követően a Szerkesztés/Beállítások menüben megadod hogy hány csatornás legyen a felvétel(stereo/monó stb), milyen minőségű stb stb.Hát röviden ennyi.

mattew
Sajnos ha tudnák rá valami megoldást, akkor már korábban is beírtam volna. Lehet, hogy egy játék topic-ban több szerencsével járnál.
Fire.
-
-
válasz
kételkedem
üzenetére
Hali!
Igen a SID lehet az is, amit írsz, de ebben az esetben(bár nem vagyok játékguru), de szvsz ezek steam fájlok lesznek (gfc)

Fire.
-
-
-
válasz
WonderCSabo
üzenetére
-
-
Hali!
Kellene egy olyan video converter, ami DVD-ből Avi-t készít(xvid/divx), másolásvédett lemezeket is leszed és ami a lényeg GYORS!
Tudom, hogy van a google, de annyi találat van, hogy nincs lelkierőm nekiállni mindet kipróbálni.
Szóval olyan nem jó, ami ugyanannyi idő alatt húzza át, mint ahány perces a film, legalább fele idő alatt kellene.(Normál beállítás/minőség mellett)Thx!
Fire.
-
válasz
krypton
üzenetére
Hali!
Comodo Internet Security. Telepítéskor választható, hogy csak a tűzfal részt telepítsd, de a Defense+ lehetőséget is kapcsold be. Ha van kérdésed ezzel kapcsolatban, akkor a Comodo IS topic-ban jelezd.Magyarítás hozzá
Van még az Online Armor(csak x86-hoz), Outpost és Pc Tools firewall, mindegyiknek van ingyenes változata. (pontosabban a PC Tools-nak csak az)Fire.
-
Hali!
kraftxld, cigam
Bár egyik sem az, aminek nem ugrik be a neve(és ha ennyi idő alatt ne jöttem rá mi az, akkor valószínű nem is fog
), mindenképpen megnézem őket.
Köszönöm!Fire.
-
Hali!
Igazából egy konkrét programot keresek, amiről sok mindent tudok, csak a neve nem ugrik be.

2 magyar fejlesztő készítette, itthon nem érdekelt senkit, egy Canada-i cég megvette és azóta világszerte(így nálunk is) forgalmazza. Az a lényege, hogy egy megfelelő webcam segítségével meg tud határozni mozgást, sebességet, irányt stb stb, valamint olyan dolgot lehet vele művelni, hogy pl rajzolsz egy alakzatot a képernyőre(a webcam realtime képére), kinevezed pl biztonsági területenek, és ha valaki arra a területre téved, akkor pl riaszt.Szóval mi ennek a proginak a neve?
Fire.
UI: Végső esetben más, ehhez hasonló progit is javasolhattok...
-
válasz
daveredline
üzenetére
Hali!
Hmm, az érdekes. Nem tudom mivel van összekötve a géppel, de ha kábellel, akkor próbáld infrán vagy Bluetooth-on stb vagy fordítva. Amúgy meg, ha csak elmenteni szeretnéd a kapcsolatokat(gondolom itt a telefonkönyv adatokra gondolsz), akkor azt egyben el is lehet küldeni pl BT-vel is. (Meg persze simán vissza is)
Próbáld akkor ki a másik javasolt programot is, hátha azzal nem lesz gond.
Fire.
-
-
válasz
daveredline
üzenetére
-
-
-
válasz
Horka1
üzenetére
Hali!
Belltech Business Card Designer Pro
Sajnos nem ingyenes. Ez viszont igen(és jó): Easy Card Creator FreeFire.
-
válasz
pandemonius
üzenetére
Hali!
Itt is körülnézhetsz, aztán válogass
: [link]ZsoAce
Nézd vannak Free SMTP-k, de ezeket nem érdemes használni, mert ezeket legtöbbször spam-hez szokták használni, épp ezért a szolgáltatók élből tiltják. Ha valaki esetleg tud jó megoldást, akkor úgyis meg fogja osztani veled, én sajnos nem tudok segíteni ebben neked...
Fire.
-
-
Hali!
Neked is tudom javasolni a 4 hozzászólással ezelőtti progit.

Tény, hogy vannak egyszerűbbek is, de néha nem árt tanulni egy kicsit, mert pl ez esetben, ha ezt a progit megtanulod használni, akkor sokkal könnyebben fogod elsajátítani a Pinnacle Studio legújabb változatát(ami aztán izmos a kategóriájában) illetve más profi/fél profi videószerkesztő alkalmazásokat is.
Esetleg így hirtelen ezt is megnézheted: SuperDVD Video Editor 1.9
Fire.
-
válasz
Windsurfer
üzenetére
Hali!
Teljesen ingyenes, de nagy tudású editor a Pinnacle-től, egy próbát szerintem megérne, hátha beválik. VideoSpin 2
(Ha jól emlékszem W7 x64 alatt nem megy, hivatalosan nem is támogatott a W7, de W7 x86 alatt már próbáltam, (már ha jól emlékszem))Fire.
-
válasz
mokus1
üzenetére
Hali!
Minden olyan backup/partíciómentő alkalmazás amiben van Copy/Clone partition funkció, sőt vannak olyan változataik is, amik egy alaplapcsere esetén is simán költöztetnek rendszert. Amiket én ismerek/használok azok [link] [link]
Bővebb infóért pedig látogass el a "Ghost-olás, de hogyan" topic-ba...[link]Fire.
-
válasz
kraftxld
üzenetére
Hali!
Hát ha tudsz nagyon jó tananyagot Cisco-hoz, akkor privátba dobhatnál párat, mert én csak olyan anyagokat találtam ami vagy szinte használhatatlan, vagy amiben sajnos nem sok újdonság van a számomra.

Az remek lenne, ha "CCNA-től CCIE" tananyaggal meg tudnál dobni...
Fire.
-
Hali!
Van a Pinnacle-nak ingyenes, és meglehetősen nagy tudású szoftvere, ami otthoni "házi videók vagdalásához", stb stb, több mint elég: VideoSpin 2
Lehet, hogy ezt is javasolták, az ez iránt érdeklődő fórumozónak, nem a fizetős PS-t.
Fire.
-
-
válasz
Bozsó22
üzenetére
Hali!
Total Commanderrel példul, ráállsz erre a nagy fájlra, fájl menü/fájl darabolás. A megjelenő ablakban értelem szerűen beállítod, mekkorára szeletelje.
Amikor meg össze kellene "rakni", akkor ráállsz a TC-ben a 001 kiterjesztésű fájlra, fájl menü/Fájl egyesítése és kész.Fire.
UI: darabolásnál a méretet célszer pl 2048 MB -ban megadni.
-
-
válasz
Killing
üzenetére
Hali!
A TC7.5 nem x64-es fájlkezelő, ha ilyenre van szükséged, használd a SpeedCommander-t.
Fire.
UI: x64 alatt Program Files (x86) és Program Files mappa van, mindkettőt "látja" a Total Commander.

-
ollie, kraftxld
Én tapasztalatom szerint mindkettőtöknek igaza van. Ha simán feltelepítem a Win 2000-et, akkor gyorsabb mint az XP, viszont amikor az SP4 is felkerül, akkor már lassabb.
Fire.
-
Hali!
Video konverter érdekelne AVI-ból DVD-be elsősorban. Tudom, hogy rengeteg van és a Google-t is tudom használni, csak nincs időm kipróbálgatni őket. Szóval a lényeg
Alapvetően nagyon gyors legyen(hasonlóan mint a Winavi), de a minőség ne legyen annyira gyenge amit előállít. Összehasonlításként: a Winavi egy 2 órás filmmel 17 perc alatt végez, egy nem is túl nagy gépen(AMD x2 5600+).
Szóval olyan sebességű cucc érdekelne, ami max 30-35 perc alatt megcsinálja ugyanezt, csak egy kicsit jobb minőségben.
Kérném, hogy csak olyan javasoljon progit, aki pontosan tudja, hogy az adott szoftver képes erre, mert mint írtam, nem érek rá kipróbálni 10-15 konvertert.
Köszönöm.
Fire.
-
válasz
kalmarattila
üzenetére
Hali!
Ha használsz Office csomagot esetleg és az adatbázis(amibe az adatokat szeretnéd beillesztgetni) az valamilyen ismert formátumú, akkor nincs szükséged ilyen vágólaposdira.(Amúgy nincs tudomásom ilyen progiról sajnos)
Fire.
-
válasz
V.Stryker
üzenetére
Hali!
Konkrétan nem tudom melyik felelne meg az igényeidnek teljesen, de ezeket nézd végig, valamelyik talán jó lesz.
[link]Én egyszer már végignéztem őket, csak sajna az volt a kitétel, hogy magyar is legyen, meg tudjon Outlook 2007-ből importálni is, meg még pár "követelmény" ezért maradt a ThunderBird, de ha neked nem érdekes a nyelv például, meg más igényeid vannak, akkor itt találhatsz megfelelőt.
Fire.
-
-
-
-
válasz
canniball
üzenetére
Hali!
De, csak most épp NIS2010 van, abban olybá tűnik nincs, de estére már KIS2010 lesz, abban van. Mivel gépeket is telepítek, ezért szeretem tudni, hogy melyik AV milyen szolgáltatásokkal rendelkezik, még ha az szorosan nem is függ össze a védelemmel. Ha meg valami "hiányosságot" tapasztalok, akkor szeretem tudni az alternatívákat...

Fire.
UI: már egy csomó AD blockert megnéztem, de ha még amúgy egy remek kis cucc is, akkor tuti nincs mindkét browser-hez(IE/FF)...

-
-
Hali!
Tud valaki olyan(valóban jó) reklám blokkolóról, ami mind IE mind FF alá letölthető?
(az a lényeg, hogy ne két különböző blokkoló legyen)Fire.
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
-
válasz
Dan-szan
üzenetére
Hali!
Most szedtem le és telepítettem a ConvertXToDvd3 trial-t, kifogástalanul működik W7 x64 RTM alatt. Nem írtad, hogy pontosabban mi nem megy.
El sem indul, vagy a konvertálás nem működik? Ez utóbbi esetben az a lenne a tippem, hogy dobj fel egy Codec packot, hisz XP alatt is valószínű hogy használtál, lehet hogy az segít.
Én egyébként ezt használom: K-Lite Codec Pack 5.2.0 FullFire.
-
válasz
Kicker
üzenetére
Hali!
Valószínűleg ez egy HTML kódrészlet, amit gyakran például PHP-vel hoznak létre(itt bevett szokás a DAT kiterjesztés használata). Maga a kód meg akár egy nyomtatási feladathoz/formázáshoz is tartozhat, mert ez esetben szokás alkalmazni az orphans CSS property-t. (persze nem feltétlenül)
Fire.
-
-
válasz
Pityesz78
üzenetére
Hali!
Videószerkesztőnek VideoSpin 2.0, nagy tudású, teljesen ingyenes szoftver, a Pinnacle-től.

Fire.
-
-
-
Hali!
Azért nem tudod törölni/módosítani, mert olyan speciális engedélyekkel rendelkezik a registry bejegyzés(ugyanaz mint könyvtárak, fájlok, stb esetén), amik ezt meggátolják. Azt, hogy ki a Tulajdonos, és "ő(k)" milyen engedélyekkel rendelkeznek, azt megnézheted, ha elindítod a Registry Editort(regedit), jobb egér a bejegyzésen/Engedélyek/Speciális gomb/Tulajdonos fül
Az viszont már egy másik történet, hogy mi a megoldás adott esetben, egy biztos az ilyen "makacs" bejegyzéseket nem lehet semmilyen Registry takarítóval sem eltávolítani, a fent említett okból...
(Nem Eset vírusirtóval kapcsolatos ez az "eltávolíthatatlan" bejegyzés amúgy?
)Fire.
-
-
Hali!
Olyan progi érdekelne, ami egy egész partíciót vagy esetleg(ez még jobb lenne), egy vagy több könyvtárat(és azok tartalmát) tudja titkosítani, oly módon, hogy ha egy másik gépbe kerül a HDD, akkor a titkosított könyvtárak, ott nem használhatóak, nem visszafejthetőek stb. A progi XP alatti használathoz kellene...
Fire.
-
Hali!
Nos olvasgattam a neten a problémádról és igazából azt írják, hogy Vista/W7 alatt van ez a gond elsősorban az ATI kártyákkal. 2 emberke HSZ-ban találtam LEHETSÉGES megoldást számodra, az egyik azt írta, hogy telepített a monitorához gyári vezérlőt(tehát nem általános célú monitorként szerepel az eszközkezelőben) és utána már tudta ki/be kapcsolni a Vsync-et(mármint, hogy működött is). A másik megoldás(és ez többször előjött a külföldi fórumokon) ennek a programnak a használata jelentette(ne kérdezd hogy merre/mit kell állítgatni, mert nem ismerem sajnos a progit)
RivaTunerEnnyit tudtam segíteni, remélem sikerül megoldani a problémád...
Fire.
-
Hali!
A Vsync-nek amúgy meg csak akkor van értelme, ha az adott játék FPS-e nagyobb, mint a monitor frissítési frekije...(egy 60FPS-el futó játék esetében, olyan monitoron, ami az adott felbontást 85Hz-en "tudja", nos itt semmi értelme a VSync kikapcsolásának, csak ha ha a játék megy mondjuk pl 150FPS-el)
Fire.
-
válasz
andy83
üzenetére
Hali!
De remélem elolvastad a HSZ-om utáni beszélgetéseket is, mert nem az az eredmény fog születni, amit szeretnél, az általam javasolt megoldásokkal!
flash
Photo SlideShow Maker 2.9
MAGIX Slideshow Maker 1.0.1.3Az első nem mai gyerek, de annak idején korrekt bemutatókat lehetett vele készíteni és gyorsan, a másodikat nem ismerem, de a MAGIX névnben meg lehet bízni, nem tudom hogy EXE kiterjesztésű bemutatót tud-e készíteni, de mindenképp megérne egy próbát szerintem
(7 napig használható regisztrálás nélkül, ha regisztrálsz akkor meg ingyenes ha minden igaz...)Fire.
-
-
-
-
válasz
simon7012
üzenetére
Hali!
Hát külön még nem töltöttem le(meg az Office egészét sem szoktam letölteni, dobozos eredeti), de az biztos, hogy az Office csomag tagjai, külön-külön is megvehetőek, persze lényegesen drágább egyenként, mint egyben...[link]
Lehet, hogy van olyan lehetőség, ahol letöltéssel is megvásárolható, de ennek nem néztem utána...
Próbaváltozat viszont letölthető: [link]Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Direct One (műholdas és online TV)
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 960 4GB ZALMAN S4 Chieftec 450W
- Logitech z5500 5.1
- PocketBook Touch Lux 5 (PB628) /hibás/
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Vennem kellett volna lottót...