Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
w.miki
veterán
Windows (XP és 7) esetén hol lehet, a tűzfalában beállítani, hogy egy program ne menjen a netre?
Vagy használjak erre egy külön programot? -
w.miki
veterán
Uninstallálásra milyen programot ajánlanátok?
Régen volt a Revo (free), a Your (warez) helyett, de most úgy nézem, a Revo egyik változata is fizetős lett.Mit érdemes használni?
-
w.miki
veterán
köszi, a program működik, de a két konvertáló link az nem
...esetleg... olyan program, amiben keresni is lehet, a youtube videokra, és a találatok közt mutatná, melyik, milyen audio minőségben lehet leszedni? -
w.miki
veterán
Youtube-ról zene letöltésre milyen programot/weboldalt ajánlanátok?
Az lenne a jó, ha MP3-ba tudná lementeni a zenéket, sőt... azt is kiírná, hogy az adott video alá milyen az audio tömörítés, majd alapba azzal a beállítással/bitrátával mentené le.. -
w.miki
veterán
Hali!
Képlopó programot keresek. Ami tud scrollozott ablakból is lopni.
PDF fájlból szeretnék kiszedni egy oldalt, de nem fér rá egy képernyőre. Az MWSnap pedig nem tud legördítve menteni. Mit használjak, ami jó, és pici? -
w.miki
veterán
Hálózati forgalom mérésére milyen programot ajánlanátok?
Ami azt is nézi, hogy mi eszi a forgalmat.
Ugyanis korlátos (Tmobil, 2GB) netről van szó, böngészésre használva.
Eddig NetWorX, volt használva és Opera Turbo. Ezzel általában beleférünk a keretbe, napi 100MB fogy le... de néhány nap leszív 300MB-ot, és nem tudjuk, hogy mi lehet az.
Annyival meg már ki is csúszunk. Mi forgalmazhat ennyit? -
w.miki
veterán
letöltöttem a TOR browser-t (portable FF12-vel), jónak is tűnik, de...
FLASH-t hogyan tudok vele lejátszani?
(a manual alapján úgy láttam, sehogy) -
w.miki
veterán
Állítólag létezik egy program aminek a segítségével sok apróhirdetési oldalra lehet egyszerre felrakni a hirdetést. Egy ilyen magyar nyelvű program kéne nekem. Tudtok segíteni?
-
w.miki
veterán
sikerült
remélem nem törlik
Bigasoft DVD to AVI Converter kivágta, és FormatFactory beméretezte
de azért nem lettem nagy barátja a videoszerkesztésnek
mindegyik kipróbált programnak volt valami kehéje
-
w.miki
veterán
csak a feliratot hogyan tudnám lementeni a DVD-ről?
-
w.miki
veterán
A legegyszerűbben hogyan tudok gyári DVD-ról filmet lementeni, AVI-ba? Menüs eredeti DVD és az egyik menü-je kéne (Enter the matrix film), ráadásul a magyar felirat is hozzá.
Azt is le kéne menteni mellé.
Van erre könnyű megoldás? -
w.miki
veterán
Oké, a SpyBot-ot, QTime-ot leszedem, hátha azok nem kellenek
még valami, ami felesleges?
(böngészők, skype, winamp, gom, qtime, flash, java, .net, silverlight, shockwave, picasa, xnview, foxitpdf, mse, revo, wrar)ha így sem gyorsul majd lehet felteszek XPSP2-t, vagy Tiny,vagy MicroXP-t...

csak nem tudom ezek mennek-e minden programmal... -
w.miki
veterán
nem tudom mi kell, mert ha valamit nem teszek fel (pl. qtime, silverlight, .net... akkor mi van, ha olyan oldalra megy, ahova meg pont az kéne??)
msconfig-ból kiszedtem sok auto indulót (qtask, googleupdate, jusched), de ott se merek mindent, mert honnan tudom, hogy kell-e?SP2 egy virusírtóval (MSE) + Spybot elég szerintetek ma? Vagy túl sok rés marad, esetleg virusírtó fel sem települ, csak SP3-ra?
-
w.miki
veterán
válasz
Dluinet
üzenetére
512MB RAM
SP3-al is gyors volt, a telepítés után, de mikor Ninite-val feltettem a programokat, amik szerintem kellenek a netezéshez, azóta igen belassult.
Valami nagyon megfogja, de nem tudom mi. Persze a feladatkezelő nem mond semmit, szerinte a rendszer 75+%-ban üresjáratban van... Aztán mégis, majd 1 perc, mire elindul valami...
SP2-vel rakjam újra szerinted? És a biztonság? Mindenki azzal riogat, hogy a sok vírus miatt a legfrissebb Win kell mindenhova. SP2 elboldogul a mai világban, elfutnak rajta ugyanazok a programok is?
-
w.miki
veterán
No, nagy nehezen sikerült újrarakni az XP-t az acer laptopon.
Az elején még gyors is volt... de miután feltettem programokat a Ninite-vel (böngészők, skype, winamp, gom, qtime, flash, java, .net, silverlight, schokwave, picasa, xnview, foxit, mse, revo, wrar) igen belassult az indulás
Van valami program, amivel meg lehet nézni, mi fogja meg igazából a gépet? Mitől lassult így be?
Ezeket azért tettem fel, hogy használható legyen netezésre/filmnézésre, de valami nagyon megfogta a gépet

-
w.miki
veterán
válasz
bugizozi
üzenetére
Igen a saját módszerével jó is lett, lett MiniXP, bár hálózatot nem láttam vele, de darabonként át tudtam másolni a képeket, a kis pendrive-on.
(Illetve nem az összes képet, néhány fájl másolásánál elakadt, mintha megsérült volna a winyó ott. Akkor ki kellett lépni a másolásból, és egyesével átrakni a többit.)De mi baja lehet a CD olvasónak? A Boot sorrendben meg sem jelenik, a MiniXP sem látta, pedig ha berakok CD-t felpörög.
Van valakinek ötlete? -
w.miki
veterán
...és... ilyesmit már kérdeztem valahol, de...
ha újra kell rakni az XP-t, mi az a driver, amit feltétlen tegyek fel, és mi az, amit inkább hagyjak ki, mert gondot okoz?
Travelmate 2460 -
w.miki
veterán
válasz
w.miki
üzenetére
nem egészen értem, hogy miért kell installálni ezt a grub4dos.zip -et, ha utána csak átmásolni kell a fájlokat

-
w.miki
veterán
válasz
Dluinet
üzenetére
Nem tudom áttenni a winyót, mert laptopról van szó.
Ennek a Hiren CD-nek van esetleg Pendriveról Bootoló változata, amire leszedhetném a rossz XPről a képeket? Vagy van telepítője, ami csinál nekem Boot-os pendrive-ot?
(Közben lehet találtam valamit, ami erre jó, bár kissé bonyi.) -
w.miki
veterán
Milyen BootCD vagy Pendrive való hibás XP (nem indul el) javításához?
Vagy ha újra kell rakni, hogyan tudom a képeket lementeni előtte? -
w.miki
veterán
Fájlok letöltéséhez milyen programot ajánlanátok?
Orbit downloader-hez szoktam hozzá, mert az tud(ott) videókat is letölteni (Grab+), bár egyre kevesebb helyről.
Most meg még Ad supported is lett... :x
Mit használjak helyette?Ez milyen? WX
-
w.miki
veterán
PDF-ek egyszerű (és jó!) nyomtatására (konvertálására) milyen céges környezetben is ingyenes nyomtató szoftvert ajánlanátok?
-
w.miki
veterán
Sok kép konvertálásához keresek programot.
Az XnView jó is lenne, csak szeretném ráírni a fájl nevét a képek aljára.
Ezt még tudná is, csak a változó színek miatt árnyékolt betűtípussal kellene írni. Ezt már nem tudja
-
w.miki
veterán
válasz
Psychonaut
üzenetére
van ilyen szótár szoftver?
mi a pontos címe? (a google egyelőre nem adta ki, ennyiből) -
w.miki
veterán
Kisgyereknek Képes Angol szótár, interaktív-at, mit ajánlanátok? Általános iskolás.
-
w.miki
veterán
Angol nyelvoktató programot mit ajánlanátok?
Általános iskolás kisgyerek számára?
Mik vannak, és mi az, ami szerintetek hatékony is? -
w.miki
veterán
Hali!
NetForgalom méréshez milyen programot ajánlanátok PC-re, WinXP alá?
Olyat, amiben beállítható fordulónap is, ugyanis internetes USB-s netről van szó.
T-Mobile RalexNet.
Kicsi, program kellene, ami gyenge gépet sem terhel le.
Méri a havi forgalmat, riaszt, ha a határ közelében járunk, és meg lehet nézni diagramon is. Esetleg nézi, hogy melyik alkalmazás használta a netet, és a belső háló (127.0.0.1) kivehető a statisztikából.A NetMeter 1.13 magyar változatát néztem, de az nem jött be. Egyáltalán nem mérte a forgalmat, hiába volt az All Device kiválasztva.
-
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
Olyan programot keresek, amiben szövegdobozokat/sorokat lehet húzogatni.
Nem tudom, hogy nevezik az ilyet, talán projekt tervezésnél használják.
Szóval olyan, mint amikor színes papírlapokra írnak különböző feladatokat/sorokat és azoknak szabadon kicserélhetik a sorrendjét.
A régit feljebb húzhatják, a többi automatikusan alámegy...
nem tudom érthető-e mit akarok...
TV csatornák sorrendjét cserélgetni... -
w.miki
veterán
válasz
Dluinet
üzenetére
Csak egy kép nélküli, sima A4-est szerettem volna, semmi extrát
Végül ezt szerkesztettem át
-
w.miki
veterán
válasz
w.miki
üzenetére
Találtam naptár készítő oldalt, meg kész naptárasat, de egyik sem túl testre szabható

Meg volt még ez a program, amivel épp csak dísztelen, egyszerű éves naptárt nem tudtam csinálni.

-
w.miki
veterán
Éves A4 2012-es (dísztelen) naptár nyomtatásához, készítéséhez (esetleg magyar ünnep- és névnapokkal) milyen programot ajánlanátok?
-
w.miki
veterán
válasz
w.miki
üzenetére
az új XnView 1.98.5 már enged Egyéni kijelölési arányt is megadni! 
-
w.miki
veterán
Képkivágásra milyen programot ajánlanátok?
Az XnView tetszene, de olyan kellene, amivel méretarányosan lehet képeket kivágni?
Vagyis beállítok egy arányt (mondjuk 40*70) és utána kapok egy ekkora kijelölő négyzetet, amit bárhova el tudok húzni, és a méretét is tudom növelni/csökkenteni úgy, hogy az arány megmarad.
Ezt az XnViewal nem tudtam, mert hiába húztam a négyszög sarkát, elcsúszott az arány.
Kijelölési arány opcióban pedig nem láttam Egyéni-t
-
w.miki
veterán
Végül ezzel a programmal csináltam meg: MacroExpress3.8a
de nem volt könnyű
<SPEED:00001><TEXTTYPE:<ENTER>�><MSD:25><TEXTTYPE:<ALT>r�><MSD:25><TEXTTYPE:r�><MSD:25><TEXTTYPE:m�><MSD:25><TEXTTYPE:Fényképek-0004.jpg�><MSD:25><TEXTTYPE:<ENTER>�><MSD:350><TEXTTYPE:<ALT>f�><MSD:25><TEXTTYPE:<DOWN ARROW>�><MSD:25><TEXTTYPE:<DOWN ARROW>�><MSD:25><TEXTTYPE:<ENTER>�> -
w.miki
veterán
Hali!
Billentyűparancsok automatikus lenyomására tudtok valamilyen programot ajánlani.
Ami megnyomja az Enter-t, wár 0.1 mp-et, ALT+R, Alt+M, beírja, hogy ilo, lefele nyíl, Enter, ALT+S, lefele nyíl...
Ami ezeket végrehajtja automatikusan egy gombnyomásra.
Mi való erre? -
w.miki
veterán
köszönöm srácok
a soundcloud rémlett is valahonnan, csak elfelejtettem
-
w.miki
veterán
Ez inkább milyen weboldal, ami... lenne, de, hátha itt is tudja valaki:
Milyen weboldalra lehet hanganyagot feltölteni, hogy lejátszható legyen?
-
w.miki
veterán
Helló!
OnLine HardWare diagnosztizáló weboldalt keresek.
Ami kb. ugyanazt csinálja, mint az Everest, egy HTML fájlba összesíti a gép alkatrészeit, és fontosabb paramétereit.
Csak OnLine, egy kattintással, aztán el is küldené az eredményt egy megadott címre.
Azért kéne, hogy ne kelljen elmenni, megnézni egy ismerősömnek, hogy milyen gépe van, hanem el tudja küldeni email-be nekem.
Alig ért a gépekhez, szóval valami egyszerű diagnosztizáló oldaql kéne, ami könnyen használható. -
w.miki
veterán
Mi az, amivel szöveg (MP3) alá zenét lehet keverni, a háttérbe? Aztán úgy elmenteni az egészet. A lehető legegyszerűbb, kezdőknek való kellene.
(A szöveg felvételére is ajánlhatnátok egy zajmentes programot...)
Köszi
-
w.miki
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
w7 (és XP is), de csak egyesíteni szeretném, amit a gyári laptopon ketté szedtek
OS alól
így marad az utóbbi
köszi -
w.miki
veterán
Partinicionáló programből keresek, egy jót/ingyenest/könnyen használhatót.
Két particíót szeretnék 1be csinálni. -
w.miki
veterán
Videó lejátszó programot keresek.
Olyat ami kijelzi az időnél a századmásodperceket is. Még jobb, ha léptetni is lehet, vagy lassítani a képkockákat előre/hátra.
(Utána vágni szeretném a filmet, de nem kell, hogy tudjon vágni, csak ezeket tudja, minél gyorsabban és egyszerűbben, mint egy KMplayer)
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Tesla topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kuponkunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

köszi, a

tehát akkor nincs DVDsub2Srt1ClickFree program hozzá?

)
van ilyen szótár szoftver?