Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Cs1csó
üzenetére
Ez így van, ha többen szerkesztenek korrektúrával egy word dokumentumot, akkor már az is gond tud lenni, ha a szerkesztők által használt Word verzió egynél több generációval tér el egymástól.
Egy egész csapat munkáját tudja tönkretenni az, ha valaki a vége felé egy LibreOffice programmal kezdi szerkeszteni a dokumentumot

-
pc360
addikt
-
idegen lény
addikt
válasz
Cs1csó
üzenetére
Mivel én tettem rá a vírusirtót, ami letörölte az összes ikont is róla, ezért azóta nem jó, amióta hozzá nyúltam, nekem kellemetlen a dolog, akkor is, ha előtte én tettem használhatóvá, meg hát a főnök gépe ez is.
De nekem ez semmi problémát nem okoz, elszórakozgatok vele, szívesen ápolgatom, a munkahelyen van rá időm bőven, csak tanulok belőle. Nem is sürgős, mert a főnök szabadságon van, és ne gondoljatok fontos adatokra, csak beosztások, munkaidő-nyilvántartások, ilyesmik, ugye mind MS szoftveres, és természetesen le vannak mentve pendrive-ra is, csak kaptuk selejtből ezt a gépet, és a főnök kinevezte háttértárnak.
De semmi komoly. Köszönöm a segítségeiteket! 
Ezt töltöttem le hozzá pendrive-ra. Lehet, hogy DVD-re kellett volna, mert iso-fájl?

-
-
Zola007
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LEGO klub
- Ingatlanos topic!
- Robotporszívók
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Call of Duty: Black Ops 7
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

De nekem ez semmi problémát nem okoz, elszórakozgatok vele, szívesen ápolgatom, a munkahelyen van rá időm bőven, csak tanulok belőle. Nem is sürgős, mert a főnök szabadságon van, és ne gondoljatok fontos adatokra, csak beosztások, munkaidő-nyilvántartások, ilyesmik, ugye mind MS szoftveres, és természetesen le vannak mentve pendrive-ra is, csak kaptuk selejtből ezt a gépet, és a főnök kinevezte háttértárnak.