- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- skoda12: Webshopos átverések
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zone
őstag
MoocherHunter
De egyszerűbb, ha elrejted az SSID-t, hosszú jelszót és MAC szűrést használsz. -
zone
őstag
válasz
Black&White #30046 üzenetére
win+p - csak második képernyőre mód?
-
zone
őstag
válasz
MasterDeeJay #30035 üzenetére
Megtaláltam, sajnos tényleg nem lehet egyidőben megnyitva ugyanaz a profil. [link]
Az miért nem jó, hogy minden gépre be van állítva egy kliens helyi mentéssel? -
zone
őstag
válasz
MasterDeeJay #30031 üzenetére
A Thunderbird nem indul el rendesen, vagy csak a profilt nem tölti be?
A megosztott mappához teljes joga van a felhasználónak? -
zone
őstag
válasz
MasterDeeJay #30026 üzenetére
-
zone
őstag
válasz
ambudriver #30014 üzenetére
A kettő ugyanaz, csak jogi szempontból van különbség a felhasználás módjában. Töltsd le az ingyenest, próbáld ki. Ha beválik, vegyétek meg a vállalati licence-t.
-
zone
őstag
válasz
ambudriver #30012 üzenetére
Igen, jól gondolod. Magyar leírásról nem tudok, de a support linken lépésenként le van írva minden.
2Mbites vonal hogy jön ide? Nem helyi hálóról van szó?
Azt ne felejtsd el, hogy vállalati felhasználáskor nem ingyenes a program. Ha olcsóbb kellene, a Lync Online havi 1,6€/fő + áfa, ha csak próbálgatni, a Server kiadásának van 180 napos próbaverziója.Tehetsz egy próbát ezzel is:[link]. Bár a weboldaluk nem túl bizalomgerjesztő.
-
zone
őstag
válasz
ambudriver #30009 üzenetére
Ha van nálatok Office 365, annak része a Lync, de van külön helyi Server verziója is. Alternatívája az Office SIP.
-
zone
őstag
válasz
Mustármag #29947 üzenetére
(#29958) littleNorbi
Freemake Video Converter -
zone
őstag
válasz
CoolBoy323 #29928 üzenetére
Attól függ, hogy hány db és mekkora méretű fájlokról van szó. Ha tippelnem kellene, 6-10 óra körül lehet.
-
zone
őstag
válasz
RaPiDsHaRe #29812 üzenetére
PotPlayer. De mi a gond a KMPlayer-rel?
-
zone
őstag
válasz
Ipadipad #29578 üzenetére
Találtam egy Excel makrót, ami majdnem ezt csinálja (A oszlopból generálja a párokat C és D oszlopba), hibája, hogy egy szót önmagával is párosít. Kiindulásnak hátha jó, egy hozzáértő talán tudja módosítani.
Sub Combinations()
Dim RNG As Range, cell As Range, cell2 As Range, NR As Long
Set RNG = Range("A:A").SpecialCells(xlConstants)
NR = 1
Application.ScreenUpdating = False
For Each cell In RNG
For Each cell2 In RNG
Range("C" & NR).Value = cell.Value
Range("D" & NR).Value = cell2.Value
NR = NR + 1
Next cell2
Next cell
Application.ScreenUpdating = True
End Sub(#29583) ben
Ha fizetős program, biztosan van ügyfélszolgálata. Egyébként játékokból az MSI Afterburner-rel is tudsz felvenni videót, ami ingyenes. De ott van még az Xfire is. -
zone
őstag
Támogatja az offline módot, mint a gmail, ezt is a Chrome-hoz lehet telepíteni. De van több asztali alkalmazás is, ami szinkronizál a Google naptárával. Fizetősből a legjobb a VueMinder, ennek van Lite verziója is, a Rainlendar ingyenes. Ha használsz Outlook-ot, az alapból tudja, a Thunderbird-höz kell a Lightning.
-
zone
őstag
-
zone
őstag
válasz
Blood Mage #29525 üzenetére
Létezik. De nem lenne egyszerűbb megkérdezni Páltól, hogy mit használ?
-
zone
őstag
válasz
bandras0226 #29455 üzenetére
Ahhoz nem program kell, hanem profi grafikus...
-
zone
őstag
válasz
whitehand #29424 üzenetére
Az Intéző is kiírja a kép méretét részletes nézetben. Ha méret szerint csoportosítanád mappákba, akkor Dimensions 2 Folders, ha a képeket akarod átnevezni az exif adatok alapján, akkor AmoK Exif Sorter
-
zone
őstag
válasz
LonGleY #29344 üzenetére
Én nem érzem, hogy TC-vel két ablakba lennék "ragadva", mindkét oldalon 6-6 fül van kitűzve, a gyakran használt mappáimat így könnyen elérem, plusz mindkét ablakban külön ott a mappaelőzmény, ha valamelyik korábbi kellene. Nem szeretek tízféle programot telepíteni, ha egy tud mindent, még ha nem is olyan fejlett minden téren. Zenelejátszásra is már jó ideje a KMPlayert, utána a PotPlayert használom, Win8 óta pedig már külön pdf olvasót és virtuális meghajtót sem telepítettem. Persze mindenkinek megvannak a szokásai.
-
zone
őstag
válasz
Alcatraz13 #29271 üzenetére
Google Playen keress rá: "screen recorder", a működésükhöz root szükséges.
-
zone
őstag
válasz
Alcatraz13 #29269 üzenetére
Ahhoz hdmi, nem usb kábel kell és nem a gépbe, hanem a monitorba.
-
zone
őstag
válasz
dances #29252 üzenetére
(#29253) LonGleY
A kérdésének első fele nem volt hülyeség, már nekem is volt rá szükségem. Igaz egy fél perces Google keresés után megtaláltam, mire van szükségem.(#29255) K!LLeR
Egyrészt ez csalásnak minősül, másrészt ha ennyire unalmas a játék, hogy a gép játsszon helyetted, mi értelme van egyáltalán? -
zone
őstag
válasz
FoxiestFox #29221 üzenetére
Afterburner mellé HWinfo, a Sensor Status ablakban ki lehet választani, mit írjon ki a "riva tuner' osd-re
-
zone
őstag
válasz
FoxiestFox #29217 üzenetére
Rivatuner+ RealTemp plugin [link]
-
zone
őstag
-
zone
őstag
válasz
KisBundi #29202 üzenetére
Másodpercre pontosan be tudod állítani.
Start menübe írd be: Feladatok ütemezése
Ott jobb oldalt Alapfeladat létrehozása > adj neki nevet > egyszeri indítás > beállítod az időpontot > program indítása > az első mezőbe "shutdown" idézőjel nélkül, az argumentumok mezőbe "-s -f" idézőjel nélkül > befejezés -
zone
őstag
válasz
adotanacsado #29198 üzenetére
-
zone
őstag
válasz
utgyuru #29189 üzenetére
Windows Live Movie Maker [tutorial]
-
zone
őstag
InftyReader-t direkt erre fejlesztették, de a trial csak napi 5 oldalt enged.
-
zone
őstag
válasz
stargazer #29085 üzenetére
Képnézegetőt nem találtam, csak olyat, ami videót készít a képekből: Microsoft Photo Story 3 vagy Picasa
És egy másik program, ami képernyővédőként működik ezzel az effekttel: MotionPicture -
zone
őstag
-
zone
őstag
válasz
attyspocak #29051 üzenetére
Milyen egeret válasszak? topikban érdeklődj, de nagy az esélye, hogy a mikrokapcsolónak annyi, de hátha találsz valakit, aki olcsón kicseréli.
-
zone
őstag
válasz
kareszkaresz #29035 üzenetére
A letöltéseknél van a manual
Az Impulse Tracker volt az első zeneszerkesztő, amivel találkoztam, aztán Win98 és XP alatt ModPlug Trackerrel barátkoztam, azt már jóval egyszerűbb volt kezelni
Igazi nyílt forrású zenék, ráadásul nagyon kevés helyet foglaltak.
-
zone
őstag
válasz
kareszkaresz #29030 üzenetére
Open Cubic Player
De miért éppen DOS? -
zone
őstag
-
zone
őstag
(#28924) havri1
Nov. 26-ig lehet felhasználni a kódot. -
zone
őstag
válasz
putu33 #28863 üzenetére
Net Monitor for Employees Professional
(#28862) Geli.
És ha csak simán Convert to Greyscale? -
zone
őstag
válasz
#89874944 #28854 üzenetére
A lényeg, hogy fekete-fehér legyen a scannelt képed, a Photoshop pedig RGB módba legyen állítva
Image - Adjustments - Brightness/Contrast
aztán
Image - Adjustments - CurvesHa még így sem jó, akkor Layer - New - New layer, kitöltöd feketével és Multiply módba állítod.
Az egészet felveszed Action-be (Alt+F9) és ezt tudod alkalmazni a többire. -
zone
őstag
válasz
samugalaxys #28846 üzenetére
Ingyenes nincs, csak a PowerDVD 30 napos trialja. Ha HDD-ről csatolsz egy iso fájlt virtuális lemezként, azt pl. a KMPlayer lejátssza, de fizikai Blu-Ray lemezt nem.
-
zone
őstag
válasz
choco01 #28833 üzenetére
MS saját programja PowerPoint Viewer, mellesleg a Google első találata
-
zone
őstag
válasz
VectorworksH #28815 üzenetére
Itt a válasz, azt nem tudom, hogy trial módban hogyan működik.
Esetleg Acrobat Pro, és ahhoz egy Action (makró), vagy PDFSplit-tel szétszeded a pdf-eket és a szétszedett fájlok első felét bedobod a nyomtatási sor ablakába. -
zone
őstag
válasz
MasterDeeJay #28807 üzenetére
Ha nem gond a kevesebb fps, esetleg kevesebb szín, akkor TeamViewer. Vagy a VLC mellé Skype vagy Hangouts.
-
zone
őstag
válasz
ViZion #28755 üzenetére
Ha tudod a szerver IP címét, itt egy kis program, amivel folyamatosan lehet pingeli a címet.
Link Monitor a Direct Download Link-et használd.
A telepítő a végén nagy eséllyel kifagy, mert XP-ig volt támogatva, de Win7-en is fut, ott lesz a Program Files-ban. -
zone
őstag
válasz
Sub-ZeRo #28716 üzenetére
PDF-XChange Viewer - én ezt használom.
Adobe Readert cseréltem Foxitra, azt pedig erre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest