Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
válasz
PAINfájdalom
üzenetére
Nincs . A te feladatod az általad használt progranokat kiismeri, hogy mi hova ment.
-
LonGleY
veterán
válasz
King Unique
üzenetére
Egy ilyen program is ugyanúgy csak tippelni tud. Az adatbázisuk az, ami ha tartalmazza az eszközt, akkor konkrétabb infókhoz juttat. De az ismeretlen cuccoknál nem lesz egyik se előrébb. Az AIDA64-nél még nem láttam részletezőbbet, de van még a Speccy, SiSoftware Sandra stb.
-
LonGleY
veterán
-
LonGleY
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Freemake Video Converter szokás szerint (de ha filmről van szó, egyszerűbb normális minőségben letölteni, mint így gányolni).
-
LonGleY
veterán
válasz
Oxy.kiraly
üzenetére
Egy kicsit pontosítok, mert az én mondataim sem lettek tökéletesek:
A cPanel az csak magát a webtárhely adminfelületet jelenti, ahol az email címeket és minden egyebet be lehet állítgatni – de ez szolgáltatónként változhat. Szóval, nem cPanel az előfeltétele a Joomla-nak sem, hanem az adatbázis (SQL), ahogy írtam. Ez ugyan van az ingyenes uw.hu-n is állítólag, cserébe kaptok viszont egy reklámcsíkot. Szerintem szimpla igénytelenség 1200 forintot ilyennel spórolni. Viszont plusz költség lehet most már a domain név átirányítása egy normális tárhelyre, nagyjából 1800 forint. Na, mindegy... Én biztos, hogy átirányítás + tárhely előfizetés + Wordpress kombóval kezdeném a helyetekben, és akkor van egy biztos helyetek, ahol már érdemes használni akár a domain-es email címeket is (vagy legalábbis átirányítani egy gmail-es fiókba, hogy az kezelje).
-
LonGleY
veterán
válasz
Oxy.kiraly
üzenetére
Az utolsó mondatod teljesen zavaros...
Vagy cPaneles a tárhely vagy sem. Azt nem ti választjátok meg, hanem az a tárhelyszolgáltató szolgáltatása. Viszont az ingyenes tárhely alapból felejtős. Az efféle tartalomkezelők feltétele az adatbázis kezelése a tárhely részéről. A másik, ami felejtős, az viszont maga a Joomla. Egy ősrégi, toldozott-foltozott, több ezer fájlból álló szakadék fos. Akkor mondom, mi kell nektek:
1. normális tárhely foglalása (1200 forint egy évre, nem fogtok beleszakadni... vagy 5 ezer, és akkor van egy gigátok)
2. WordPress, concrete5 vagy Drupal felpakolása (ezt a NetMask-on a DirectAdmin-ból is 2 klikk)
3. tanulás, tanulás, tanulásA legegyszerűbb a Wordpress vagy a concrete5 használata, témázása, kiegészítőkkel való ellátása. A Drupal egy nagyon komoly szisztéma, de nem feltétlen kezdőknek való.
-
LonGleY
veterán
Akkor erre megoldás lehet, ha bekapcsolt automatikus lejátszás mellett autoruns.inf fájlt alkalmazol a pendrive-on, amiben indíttatod a megfelelő (akár parancssoros) programot. De ez csak azonos körülmények mellett működne.
Vagy ha nem is lényeges az auto indítás, a FreeFileSync portable módban is tud települni. Azt a pendrive-ról már hamar le tudnád futtatni. Viszont arra is ügyelni kell, hogy a pendrive mindig ugyanazon az elérési úton legyen, tehát mindig azonos betűjelen jelenjen meg. Ha nem így van, akkor azt manuálisan kell lekezelned. Erre azt tudom elképzelni, hogy a programban több profilt hozol létre a feladatra, az első pár tipikus betűjellel (D, E, F), és mindig a megfelelőt indítod.
-
LonGleY
veterán
Egy fájlszinkronizáló program kell neked, ami tükrözi az előre beállított mappát és annak tartalmát a pendrive-ra. Beállítás után ezt két klikk indítani. Ilyenek pl. a
SyncBackFree és a
FreeFileSync, ha csak az ingyeneseket nézzük. Természetesen nem a pendrive-ra kell telepíteni... -
LonGleY
veterán
Használatban lévő Windowst te soha az életben nem fogsz költöztetni. Ez nem Linux....
Szépen újat telepítesz rá, beállítod, keresel ahhoz a géphez friss drivereket, feltelepíted őket, majd utánanézel, hogy a most használt programjaidból mik a friss verziók. Ha felkerültek, akkor meg lehet nézni, hogy mely programok beállításait hogyan tudod áthúzni az új gépre. Ez egy ilyen procedúra, ezt nem fogod megkerülni. Ha nem értesz hozzá, akkor szakember segítségét kérd! Itt is számtalan ember foglalkozik ilyesmivel (bár sok a képzelt powerjuzer, aki inkább veszélyes, mint hozzáértő), ahogy pl. magam is.
-
LonGleY
veterán
válasz
dances
üzenetére
Online megoldás: www.pdftoword.com
-
LonGleY
veterán
válasz
neil_mullen
üzenetére
AIDA64-nek elvileg vannak ilyen funkciói. Én a system tray-ben a
Performance Monitor-t használom a CPU és a memória figyelésére. -
LonGleY
veterán
válasz
betyarr
üzenetére
Az UltraISO (privátban küldök nem telepítős változatot) képes ISO-t készíteni a DVD-ből a bootolható rész megtartásával (az az eleve portable formában elérhető Rufus-szal kipakolható penre), de a pendrive-ra is képes kiírni a megfelelő módon (arról találsz leírásokat a neten). Azt nem tudom, hogy ezek mennyire indíthatók admon jog nélkül.
-
LonGleY
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Fórumok > mobilalkalmazások.......
[link] -
LonGleY
veterán
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Nem fog neked semmi kombinálni a beírt értékek alapján... Szóval Photoshop. Te tudod, hogy milyen feliratot hova akarsz rakni, és hogy milyen átmeneteket hova akarsz pakolni. PS-ben a legegyszerűbb megoldani. Tudsz játszani az átmenet értékeivel arányosan, ha annyira pontos akarsz lenni. Csak egy kis számolás kérdése.
-
LonGleY
veterán
válasz
konci79
üzenetére
Vagy
Better File Rename, jobb klikk a gyökérkönyvtárra, bejelölöd, hogy minden könytáron belüli fájlt figyelembe vegyen, és bal alul megnyomod a Save file list parancsot. A TXT-ből egy szimpla cserével (CTRL+H a legtöbb szövegszerkesztőben) vagy blokkos kijelöléssel (ALT+bal klikkes húzás a Notepad++-ban) el tudod távolítani az elérési utakat a listából. -
LonGleY
veterán
válasz
Sátán44
üzenetére
Nem, a TeamViewer QS-t futtató gépet is ugyanúgy lehet irányítani, mintha rendesen telepítetted volna rá a cuccot. Nekem eddig mindenki esetében ment, mondjuk úgy 49/50 az arány - és az az egy is csak azért nem, mert iszonyat instabil volt a net.
A wineddel lesz a gubanc. Hogy mi, arra tippelni sem tudnék. Ha már nem mai, meg amúgy is ráfér, esetleg nézd meg újrahúzva!
-
LonGleY
veterán
válasz
Sátán44
üzenetére
Nincs korlát, ugyanazt tudod csinálni a túloldalt TeamVieweren keresztül, mint magán a gépen egyébként is. Ott inkább a win adatvédelmével, vagy az admin/felhasználói szintű fiókokkal van valami gebasz. Esetleg a felhasználói fiókok felügyelete van fellőve az egekbe (start menü > UAC > enter > levesz teljesen > leokéz > örül).
-
LonGleY
veterán
válasz
bugmenot1
üzenetére
Jah, közben rájöttem, mi a rövidítés. De mint írtam: paraszvakítás. Egy tapasztalt winest már a neve is öklendezésre készteti, ahogy az összes IObit termék. Defender motoros, szóval ugyanott vagyunk: védelemben gyenge, így tehát fölösleges termék a gépre.
Nem gáz sebesség szempontjából a Comodo, de inkább a tűzfala lényeges. Ha normálisan böngészel, akkor nem lesz szükség arra, hogy bekapcsold az antivírus részét - én nem szoktam, így nem lassít semmit (de a manuális szkennelés lehetősége megmarad).
A továbbiakat a vírusirtó topikban.
-
LonGleY
veterán
válasz
DrojDtroll
üzenetére
Attól függ, milyen sávszéllel bír a szerver, illetve a modemed. Ha az előbbi a lassabb, akkor valóban segíthet.
-
LonGleY
veterán
válasz
scope2007
üzenetére
Elég régóta a
Free Download Manager, abból is pl. a Lite változat, amiben nincs bittorrent kliens. -
LonGleY
veterán
válasz
Kékes525
üzenetére
Nem a Net Meter és a DU Meter együtt futtatása a gond, hanem a GlassWire béta használata olyan gépen, amin már van védelem. (És ezzel a teszttel gyakorlatilag választ is kapcstam arra a kérdésre, hogy mennyire gáz avagy sem pont emiatt telepíteni egy olyan rendszeren, ahol már van normális tűzfal.) Mindegy, hogy a beépített akármije ki van-e kapcsolva, attól még az ehhez szükséges drivereket felpakolja, ez pedig épp elegendő (nem először lehet ilyennel találkozni). Teljesen egyértelmű, hogy nem egy szimpla, régóta bizonyító statisztika app okoz galibát (most nem azért, mert én ajánlottam, de nagyon kicsi rá az esély).
-
LonGleY
veterán
válasz
DrojDtroll
üzenetére
A Net Meter biztos nem kavart be. Évek óta használom több gépen, mindenféle védelmek mellett.
Ellenben a GlassWire tartalmaz védelmet, illetve béta. Elég egyértelmű...
-
LonGleY
veterán
válasz
Predator2
üzenetére
Már nem emlékszem, hogy hogy csomagoltam össze (talán az installer eleve felrakta a nyelvi fájlt, vagy külön töltöttem hozzá), de mindenesetre itt egyben van a zip-ben: Core Temp 1.0 RC6 [32, 64-bit] Portable.zip
A programon belül természetesen: Options / Settings / Language...
-
LonGleY
veterán
válasz
DrojDtroll
üzenetére
Ez nem igazán csak forgalommérő. Ha csak netstatisztikára lenne szükséged, akkor
Net Meter. Ha normálisan beállítod, akkor még egész pofás is, illetve a system tray menüje is animált.
Ebben a portable változatban benne van a fenti színbeállítás is: Net Meter 3.6 (Build 437) Portable.zip
A statisztikát egy fájlban menti az appdata / roaming / HTNetMeter mappában. Ez továbbörökíthető egy esetleges rendszer-újratelepítés során.
-
LonGleY
veterán
válasz
DrojDtroll
üzenetére
Szerencsére erre a Google-nek van API-ja, ezért nem ilyen html-eket betöltögetős gány módszerrel készülne.
Amúgy a PH!-nak is minden bizonnyal van statisztikája, az adatbázisból valaki, aki hozzáfér, ezt egy pillanat alatt kiköpné.
-
LonGleY
veterán
válasz
DrojDtroll
üzenetére
Köszi! Látnád, hogy mi van az Androidos térfélen... :] Kb. 600 program kategorizálva. Ahhoz olyan modul készül az oldalra, ami a Play alapján automatikusan írja majd a verziószámokat, csak nem nagyon van rá idő.
-
LonGleY
veterán
válasz
vitemerius
üzenetére
Mert még nincs kész ez a része. Még egy főverzió kérdése és lesz szinkronizálás.
-
LonGleY
veterán
válasz
smallmer
üzenetére
Opera Classic (fórumozásra, torrent oldalazgatásra, és a nagyon scriptes oldalakat leszámítva bármire) +
Opera (új, Blink motoros Facebook-hoz és mindenféle újabb oldalakhoz) kombináció. Ha mobilneteznék, akkor lehet még az Opera Mini is beférne. De az újban is van "rally" mód. -
LonGleY
veterán
válasz
MaxxDamage
üzenetére
AIDA32 volt eredetileg. Abból lett Everest, majd AIDA64. Aki keres, talál.
-
LonGleY
veterán
-
LonGleY
veterán
válasz
gyulank
üzenetére
VJ programok, pl. Resolume. Vagy egyéb hasonlók:
List of music visualization software @ Wikipedia
Ezek közt ott van a MilkDrop is, ami még WinAmp alatt volt nagyon menő (főleg egy kis fűszerrel megtoldva). Biztos van erre épülő render-lehetőség ma is. Meg hát elég fejlett a Google keresője is...
-
LonGleY
veterán
válasz
Integrator
üzenetére
LastPass, KeePass, Password Safe.
1 online, 2 offline, ezekből az első 2 biztosan be tud épülni.
-
LonGleY
veterán
Akkor nem is értem, hogy eddig mit csináltál az ajánlott programmal, ha nem azt, amire való (konvertálás)... Bűvölted, hátha jó lesz?
A videóknál nincs lossless elforgatás, mint a képeknél. Újra kell renderelni az anyagot. Vagy marad a VLC-s megoldás. De azt kétlem, hogy ha a konvertálásnál az eredeti méreteket adod meg, észrevedd a minőségromlást... Túl sokan túl sokat hisznek a saját képességeikről. :>
-
-
LonGleY
veterán
válasz
Cartman King
üzenetére
TeamViewer (teljes verzió) -
LonGleY
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
-
LonGleY
veterán
válasz
DrojDtroll
üzenetére
Én ha telefonon vagy a lábammal írok, akkor is elolvasom, hogy mit sikerült alkotnom, és javítok is... A francot érdekli, hogy ki min ír.
-
LonGleY
veterán
válasz
Hajdu.1
üzenetére
A program te magad vagy. Van 1-2 félkamu program, ami erre való, de nem jók. Nem is lehetnek jók... ahány gyártó, annyi szokás és annyi féle telepítő. A mennyiségüket pedig képtelenség kordában tartani, meg mindig mindent kitesztelni. Ha lenne ilyen frankó segédeszköz, akkor már bizonyára hallottál volna róla...
-
LonGleY
veterán
válasz
maestro87
üzenetére
Én
Trillian-t használok, az jelzi a leveleket (IMAP vagy POP3), és mivel alapvetően egy IM kliens, így természetesen a Google chat (Hangouts) is működik. Olyannyira, hogy már akkor jelez, mikor elkezdenek neked üzenetet pötyögni (ez igaz a Facebook chat-re is benne). Viszont egyik IM kliens se fogja jelezni azokat az üzeneteket, amiket akkor írtak, mikor offline voltál a programmal – és ez igaz minden platformon a hivatalos klienseket leszámítva. -
LonGleY
veterán
válasz
Dexter-2000
üzenetére
Az a vágott részek lehalkítására / hangosítására szolgáló effektecske, hogy ne hirtelen szólaljon meg vagy szűnjön meg a darabolt hangrész eleje vagy vége. Ha keverni is akarsz, akkor viszont
Audacity, és újratagelés. -
LonGleY
veterán
válasz
Dexter-2000
üzenetére
Az Mp3tag csak tagszerkesztő, mint ahogy a neve is mutatja.
Az
mp3DirectCut ellenben nem tömörít újra, csak vagdos.
Fade-in és -out ettől függetlenül van benne.
-
LonGleY
veterán
válasz
gyulank
üzenetére
De, nyilván a programon is múlik. Ha nem felel meg, keress másikat!
Te értsd már meg, hogy hiába hitetlenkedsz, akkor is tök fölösleges ilyenekkel jönni, hogy dehát egy ember így vagy úgy... ez tök irreleváns.
Egyébként még felhívnám a figyelmed egy jelenségre, bizonyára te is találkoztál már vele: nem minden kép elérhető, amit a Google kereső kiköp. Van, ami máshova linkel át, vagy eleve hibaoldalra dob, mivel a kép már nem létezik a becache-elt helyen. Valószínűleg ezért lesz 97-ből 87. Mivel a Google sem nyálazza át az egész netet naponta (főleg az erőforrásigényesebb képkeresőnél), ezért ez az arány valós (és ez még egész jónak számít).
-
LonGleY
veterán
válasz
gyulank
üzenetére
Nem ismerem a programot, de a thrds (tippem szerint: threads) csak azt jelenti, hogy egyszerre hány képet tölt le (tehát ennyi az egyidejű letöltések maximális száma). A végeredményt nem befolyásolja. A találatok száma a kereséstől függ, ami pedig a weboldalaktól és a Google szűrőitől. Semmiképp sem a netezők számától.
-
LonGleY
veterán
válasz
Kékes525
üzenetére
Comodo Internet Security... jól beállítható, nem nyűgösködik, ingyenes. A HIPS és az antivírus részét kikapcsolom, nem szokásom vírusokat összeszedni. Számomra a tűzfal része a lényeges (egyéni szabálykészletre állítva).
A NOD tényleg kuka. Túl lassan kopó hírnév-hype övezi...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060Ti 16GB GameMax Aero Mini ECO ADATA 650W
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR5 512GB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS NZXT 850W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T4 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

TeraCopy
Mp3tag
MusicBrainz Picard
TagScanner