Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Processzorok, tuning  »  Milyen processzort vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:54

LOGOUT.hu



TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el!



HA KÉRDEZEL, EZEKRE AZ ADATOKRA SZÜKSÉGÜNK LESZ:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#77017) DeFranco


DeFranco
nagyúr

sziasztok! remélem befér a kérdésem:

adott az adatlapomon levő konfig, ebben szeretném a processzort erősebbre cserélni. jelenleg egy athlon II x2 250 ketyeg benne egy radeon 7770 mellett egy 350-es FSP (PNF) táppal, a lap AsRock M3A785GM-LE/128M.

ebayen láttam eladó processzorokat nem vészes áron, ismerős rendelt az eladótól, jó tapasztalata volt vele, a kérdés, hogy mit válasszak, meddig mehetek "fel" a következő korlátozásokkal:

- a rendszert el kell vigye kényelmesen a 350-es FSP tekintettel az összfogyasztásra és a procinak rendelkezésre álló táp-ágra
- ha nem muszáj, nem cserélnék hűtőt, jó lenne ha az athlon II x2 gyári hűtője maradhatna. ez nem kizáró feltétel, ha a teljesítménykülönbség indokolja, és egyébként a táp kényelmesen bírná a procit csak egy hűtő kellene, akkor esetleg intézek hozzá azt is, de ha két proci közül az egyik belefér és nem sokkal gyengébb, akkor inkább azt választom.

tudtok valamit ajánlani ebből a generációból, amit érdemes lenne keresni? most egy athlon II x3 445-tel szemezek érdemes ehelyett mást választani (akár azért mert belefér erősebb, akár azért mert ez sem fér mér bele)? vagy ez lenne az optimális?

Útvonal

Fórumok  »  Processzorok, tuning  »  Milyen processzort vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.