Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el!
HA KÉRDEZEL, EZEKRE AZ ADATOKRA SZÜKSÉGÜNK LESZ:
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaZsolt
őstag
Hello.
Lenne egy kérdésem. A Core i3 540-550 stb. És Core i5 650 stb között mi a különbség? Úgy értem, hogy paramétereiket nézve 2 mag és 4 szál, van mindkét típusnál. Az egyiknek erősebb lenne az IMC-je?
Azért ide teszem fel a kérdést mert gépösszerakás lesz (barátom mindenféleképpen Inteles gépet szeretne) én i5 760-ast javasoltam neki, de szeretnék tisztában lenni mi a különbség a többi proci között.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz Clapaucius #26305 üzenetére
meg sem említettem őket. sztd miért mondtam 640et és ezeket miért nem említettem?
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
darál0w
Jómunkásember
válasz Clapaucius #26308 üzenetére
elmondtam mit vegyél játékra. csak azt nem tudom minek kérdezel itt, ha nem fogadod meg...
26307) RegiSVK elég.
[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
válasz Clapaucius #26310 üzenetére
nem bántottál meg
csak nem értem miért kérdezel...kapsz egy választ, és homlokegyenest mást veszel...
-
-
harry3
őstag
válasz Chaosftw001 #26313 üzenetére
Tehát a processzor gyorsabb, mint a videokártya?
darál0w: Milyen videokártya lenne hozzá jó? Nem vagyok tisztába a mostani videokártyákkal, illetve az áraikkal.[ Szerkesztve ]
-
Nagy_Matessz
aktív tag
Jóestét mester!
Egy ATI 5770hez milyen amd proc lenne jó?
Illetve van ez a Palit Gts 450 ahhoz milyen proc lenne jó?Én ezt néztem AMD Athlon II X4 640 3.0Ghz Webshop Ár: 24.188Ft
Kell egy kis pénz? Dolgozz velem
-
darál0w
Jómunkásember
válasz Nagy_Matessz #26323 üzenetére
felbontásfüggő is a dolog...
-
darál0w
Jómunkásember
válasz Nagy_Matessz #26325 üzenetére
egy kicsit kevés. meg kell huzni. mindenképp.
450et venném.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz Nagy_Matessz #26327 üzenetére
ha játékra kell, akkor felesleges a phenom.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz Nagy_Matessz #26329 üzenetére
ha nem sajnálod rá a pénzt, akkor mehet a phenom 955...a tuning is könnyebb vele. de játékra kicsit felesleges. azonos orajele ~5%al tudnak többet, mint az athlonok játékokban.
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy Magyarországon kaphatóak-e már az új Sandy Bridge procik. Ugyanis a neten olvastam, hogy vannak olyan országok, ahol már forgalmazzák őket. Üdv
-
AMATŐR
őstag
válasz Tappancs2001 #26332 üzenetére
Még nem, de már van üzlet, ahol rendelést vesznek fel rá! pl:itt
Ó....Uram, kérlek, adj türelmet a hülyékhez! Ha erőt adsz, megölöm őket!
-
newgamer
aktív tag
Sziasztok, szerintetek mennyire számít játékokra jónak egy Athlon II X2 250 3Ghz-es CPU?
Érdemes lenne X2-es Phenom-ra cserélni? -
endreee
csendes tag
Sziasztok!
775-ös Asus P5B alaplapban jelenleg egy E 6550-es processzorom van. Nem tudom, hogy egy alacsony órajelű quad-ra, pl Q9300, vagy egy magas jelű duo-ra váltsak (E8500/E8600)?
Főleg játékra, torrentezésre, filmnézésre van használva a gép, néha excel. Nagy számítási igényű feladatot (tudtommal) nem végzek a winrar-on kívül.
Thx in advance
-
Tappancs2001
senior tag
Szia! Köszi szépen a választ. Azért kérdeztem, mert tavasszal szeretnék egy új gépet összerakni és azon gondolkozom, hogy értemes-e váltanom az új procik közül valamelyikre (amit kinéztem a core i5 2400 3,1 GHz 4 magos proci), vagy maradjak-e a 1156 chipkészletű alaplapoknál (tervezett proci: core i5 760). Szerinted a 2 proci közül melyik az erősebb ? A különbség mekkora teljesítményben a másik javára? Érsdemes váltanom az új procicsaládra? Előre is köszi a választ. A gépen játékok és szövegszerkesztés mellett videoszerkesztést is végeznék. Úgy látom, a 2 említett proci közel egy árban van. Előre is köszi a válaszokat. Üdv
-
AMATŐR
őstag
válasz Tappancs2001 #26338 üzenetére
Ha már váltasz, mindenképpen a legújabb generációt válaszd. Én is várom az új procikat, mert nálam is esedékes a csere! Esetleg egy kis segítség
[ Szerkesztve ]
-
kucseranor
tag
hello!
Szerintetek Phenom II X4 B40 vagy Phenom II X3 720BE @ X4??
Nem tudok dönteni... -
darál0w
Jómunkásember
válasz Nagy_Matessz #26331 üzenetére
elég...de szvsz az athlon is...
26337) Dänielsson abban a lapban a quadtuning nem megy. kicsit nézz utána, mielőtt valotlant írsz.
[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
válasz kucseranor #26340 üzenetére
az1ik BE. a másik nem.
-
Butcher-HUN
senior tag
Véleményetek szerint mit tud ma egy Intel i3-540 cpu? Jövőre nézve a játékok hogy fognak vele menni pl: Crysis 2. Nagy dilemma nálam hogy 2 mag vs 4 mag? Csak játékra lenne meg egyéb office, net.
[ Szerkesztve ]
✔<<<My Gaming PC>>>: http://butcherproductions.webs.com/my-gaming-pc ✔ <<<My Gameplay Channel>>>: https://www.youtube.com/user/szakozs✔
-
AMATŐR
őstag
válasz Butcher-HUN #26343 üzenetére
Én a 4 magra szavazok. Ha a játékok közül a Crysis 2. is érdekel...... Így még inkább!
-
tono77
csendes tag
válasz Dänielsson #26314 üzenetére
Szia!
Köszi a választ. És ez hozna akkora vagy esetleg olyan látványos teljesítmény növekedést, hogy megérje lecserélnem
Félek attól, hogy he lecserélem, nem sok minden változik. De attol is, hogy most meg nem hajtja ki a mostani proci ezt a karit és lehet, hogy nagyon de nagyon lefogja.
Teljesen kész vok Ha valakinek van ötlete, szívesen fogadom továbbra is. -
darál0w
Jómunkásember
válasz Butcher-HUN #26343 üzenetére
4 mag mindenképpen....
-
tono77
csendes tag
válasz Dänielsson #26346 üzenetére
Jajjjj.... na talán ettől a választol féltem a legjobban
Ha mellé raknák egy q6600-ot kicsit huzogatva az javítana valamit? Vagy mindenképp egy kicsit újabb cuccot ( amit írtál, q8xxx vagy q9xxx ) kellene?
Igazábol az a kérdés, hogy ( hülye vagyok a témához.. ) a mostani proc 3,4ghz-n megy és jobb lenne egy olyan proci, ami mondjuk csak 2,4 körüli ghz-n megy ( igaz 4maggal )? Olyasmiket olvastam, hogy ha egy alkalmazás nem úgy van írva hogy használja a 4 magot, akkor mind1, hogy 2 vagy 4 magos a proci. Bár gondolom a mostani játékok már biztosan kihasználják, ha esetleg nem is, de a közeli jövőben biztosan. Bocs, kicsit kusza gondolatok, csak próbálok valami megoldást találni ( persze olyat ami nem viszi el a családi költségvetést )
Vagy abban az esetben, hogyha nézzünk egy q6600 vs q9450 vs q8400 -et, nagyok a teljesítmégy külömbségek? ( az órajelük szinte azonos ) Próbálok terszteket leírásokat nézegetni, de sokmindent nem tudok érdemben leszűrni belőlük.
Amúgy meg nagyon nagyon köszönöm az eddigi válaszokat -
Dänielsson
csendes tag
válasz tono77 #26348 üzenetére
Q8400 kb egyáron van Q6600-al és hiába, hogy fele annyi cache 45nm és az új utasításkészlet miatt sokkal jobb választás mert gyorsabban éri el viszont azt a cache-t és jobban is tudod tuningolni egy jó lappal. Nekem is Q8400-am van és szuper proci. Persze ha nyomja a zsebedet a pénz akkor Q9450 v Q9550 12 mega cache-el és nincs miről beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
KERÜLJÜK A "HIT-VITÁKAT"!
Ez egy szakmai fórum, ahol nincs helye elvakult fanatizmusnak.
Az ilyen hozzászólások törlésre kerülnek!
KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el az Összefoglalót!
- Teszt AMD Ryzen XT: extra teljesítmény?
- Teszt Mit tud a Zen 2 az olcsóbb szegmensben?
- Teszt Szép touché, AMD: bemutatkoznak a Zen 2-es processzorok
- Teszt AMD Ryzen – a második menet
- Teszt Coffee Lake processzorteszt: LGA1151 újratöltve
- Teszt Ryzen 3, i5, i3 és Pentium – körkép az alsóházban
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Hír CES 2022: jócskán bővült lefelé az új Core sorozat
- Hír A régebbi DRM-ekkel gondjai lehetnek az Alder Lake CPU-knak
- Hír Keveri a Rocket és Comet Lake-et az Intel 11. Core generációja
- Hír Leleplezte az új generációs asztali processzorcsaládját az Intel
- Hír Töltelékfejlesztéssel fedi le a 7 nm csúszását az Intel
- Hír Kiengedte a tóból a régóta dédelgetett tigrisét az Intel
- Hír Hardveres szintre viszi a malware-ek elleni védekezést az Intel