- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Új hozzászólás Aktív témák
-
$atirka
őstag
Nagyjából 20x próbáltam újra és újra, nyomtam a verify gombot folyamatosan, aztán egyszer csak jött egy új oldal, ahol meg kellett adni a mypos tranzakció ellenőrző kódját.
Végre most jó. -
Borg!
csendes tag
Sziasztok!
Curve-be be lehet csatolni a MyPos iCard bankkártyáját!
Így működik a Revolut pénzhozzáadás ingyen. -
$atirka
őstag
Biztos alvó mód az? Nagyjából hányszor nyomod naponta?
A mypos sima üzemmódban esik 50%ra 5-10 kártyás vásárlással. Persze mindhez nyomtatok legalább 1 példányt.
Utólag beláttam, hogy fontos a nyomtató, a számlához kell csatolni az egyik példányt.
Taxiban is gondolom azért kötelező... -
fecke78
senior tag
válasz
WhiteWalker #130 üzenetére
Elméletileg igen . De a fizetés után email vagy tel számra elküldi a bizonylatot ,ha kéri a vásárló , sokan nem kérik ,ha meg igen bepötyögöm tell számát és megkapja
-
$atirka
őstag
MyPos Combo ugyanez, gyorsan merül és egy vastag kábelt kell bedugdosni. Ráadásul wifire kapcsoltam mert úgy lényegesen gyorsabb a tranzakció, így viszont nem lehet energiatakarékos módba tenni. Mondjuk azt sem szerettem, úgy alvóból kellett neki ~10-15mp, hogy üthessem a pénzt.
-
fecke78
senior tag
sumup egyik hátránya ,nincs hozzá fix töltő , usb -c vel töltöd , egy nap után reggelre bezuhan 50 % ra , szóval minden este töltőre kell dugni .
-
fecke78
senior tag
K&h pos terminálom volt 6 évig , miután megnéztem mennyi a havi bankolásom náluk 10,12,14 ezer volt az utolso 3honapban a levonások ,felmondtam a szerzödést ,vettem sumup 3g air-t 1.9% fix...
-
benceman00
tag
Sziasztok
Szépkartya elfogadásra van valami olcsó, egyszerű megoldás?
Jelenleg sumup terminálokat használok és nagyon beváltak de napi szinten kapom a szépkartya kérdést.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Kindle 3 keyboard Wifi hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest