Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- W11 pls
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
-
LOGOUT.hu
Milyen pendrive-ot vegyek? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gixxergabi
senior tag
Sziasztok.
Most jött meg a Transcend JF790K 64Gb sinceritytrading-től.
Érdemes valami programmal letesztelnem?
Gondolom eredeti, annak is néz ki, és azért mertem onnan rendelni, mert ajánlott... (csak biztos ami biztos) -
sz.j
nagyúr
A végén mégsem Kingston HyperX Fury pendrivet vettem meg, hanem egy Sandisk Extreme 32GB-t.
Nem tűnik rossznak, de őszintén szólva egy kicsivel többet vártam tőle .., pláne hogy a csomagolásán is 245MB-100MB/s van megadva.[ Szerkesztve ]
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
echte
csendes tag
Sziasztok. Érdeklődnék, sinceritytől veszek 3 db pendrive-ot, mehet egyben van külön-külön rendeljem meg őket?
-
jim bcs
nagyúr
válasz Ice&Lime #8784 üzenetére
Az a gond, hogy usb2.0 árában usb3.0-át veszel, butaság lenne 2.0-át venni. Egy normálisabb 2.0 az 3-4k között van, na ugyanennyibe van a 3.0 is -->
Adata UV131
Adata UV140
Adata UV128
SanDisk UltraBeárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
Ice&Lime
veterán
Igaz nincs a listaban es lejart lemeznek szamit, de tudtok javasolni par "normalisasbb" sebessegu usb2.0-as pendrive-ot 16GB-osat? Esetleg van e olyan aminek ilyesmi a sebessege pl. 20read/10-8write? Es meg lehet kapni boltban, nem kulfodrol.
-
HKorn
veterán
Egy 32-es SanDisk Ultra Fit vajon jó lehet xbox hátuljába tartósan bedugva játékot futtatni? Olvastam, hogy eléggé melegedik, de legalább a sebessége elfogadható.
Jelenleg egy Transcend JF 790 van benne 32-es méretben, elég jó, csak rövidebbet szeretnék.
Run&Ride
-
Beladon
aktív tag
-
sz.j
nagyúr
válasz junior11 #8771 üzenetére
Azzal kezdtem, hogy megnéztem az összefoglalót, meg is lepődtem, hogy sehol se láttam Kington-t ajánlani ...
Ennyire rossz, megbízhatatlan lenne? Vagy mi a baj vele?Amúgy konkrétan mi az amit ajánlanátok?
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
junior11
veterán
Itt a Kingston nem nagyon ajánlott, bár nekem a HyperX Fury családból van egy 16GB-os verzió [link] , eddig semmi gond nincs vele, filmeket szoktam nézni róla, viszont nincs led rajta, ez vkinek zavaró lehet.
Az alábbi sebességre képes (NTFS):
Amúgy nézz szét az összefoglalóban, milyen más modellek ajánlottak.
[ Szerkesztve ]
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
sz.j
nagyúr
Szevasztok!
Egy megbízható jó minőségű 16GB-os és egy 32GB-os prendrive-t szeretnék venni.
Én a Kingston Fury-t néztem ki. Mi a véleményetek?
Persze ha tudtok hasonló árban jobbat ajánlani azt is szívesen veszem.Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
Ciccuka
veterán
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
enjoy018
tag
Sziasztok.
Szeretnék rendelni egy gyors pendriveot nem horror áron, csak sok weboldal nem írja a sebességeket, tudnátok valami jót ajánlani (min. 16Gb max 5000)?
Elsősorban nagy fájlok másolására használnám xboxra, csak unom már az órás másolási időket :/ Viszont nem rendelkezik a gépem 3.0-s csatlakozóval. Ezt meg tudom oldani egy kártyával vagy ahhoz gyárilag olyan alaplap kellene?
Válaszaitokat előre is köszönöm! -
kerekfej
addikt
Sorozatban gyilkolt az új USB-kábel USB Type-C
Shocker: Net anarchist builds sneaky 220v USB stick that fries laptops
[ Szerkesztve ]
-
Klara_
őstag
válasz jim bcs #8756 üzenetére
OK, akkor ha a kicsi nem birja, mi az ami bija es gyors is? Nezd el a tudatlansagomat. Osszefoglaloban latom en is az ajanlasokat, csak donteni nem tudok mert ugy gondolom ez elegge extrem felhasznalas egy pendrivenak es nem szeretnek olyat venni ami hamar elhullana.
Azert volt cel a kicsi, hogy nem kelljen allandoan ki-be huzogatni a gepbol ha eppen viszem valahova a gepet. -
jim bcs
nagyúr
Az ilyen kicsik nem torrentre valók, oda más lenne való. Ott az összefoglaló, de segítek ha kicsi kell ->
Corsair Flash Voyager Vega
Goodram Point
Patriot Spark
Patriot Tab
Samsung Flash Drive BAR
Silicon Power Jewel J50
Silicon Power Jewel J80
Transcend JF 710Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
Klara_
őstag
Nem ragaszkodom az ultra fithez, csak hasonlo meretut keresek. Nincs optikai benne, caddy kilove raadasul direkt halk mukodesu alternetivat keresek hozza. Mi van mas ilyen kis meretben ami p2p felhasznalasra megfelel es nem izzik szet ha huzamosan hajtva van, vagy ne is almodjak ilyenrol?
-
Ice&Lime
veterán
Hát igen, de legalább lenne minimum egy 25MB/s. De ez a 10-15MB/s elég régimódi már, mintha nem számítani a pendrive-ra másolási idő, csak a pendrive-ról való másolás, érdekes megközelítés valóban....
(#8753) TaaT: főleg, hogy 5-6 órán át folyamatosan igénybe lenne véve, már lehet, hogy pirosan is izzana..
[ Szerkesztve ]
-
TaaT
nagyúr
Hát nem tudom, az ultra fit egyetlen hátránya erre a felhasználásra hogy méretéből adódóan melegszik USB3-as portban, ez lehet kihatna az élettartamára.
Amúgy mindent tud, kicsi, van belőle 128GB-os verzió, olcsó, "gyors".
Mondjuk lehet jobban járnál egy caddy-vel és egy 500GB-os HDD-vel.
Give them hell Ukraine!
-
Klara_
őstag
Segitseget szeretnek kerni: kis meretu pendrive-ot keresek (kb. mint az Ultra Fit- ne nagyon logjon ki a laptopbol) ami elbirja a p2p le-/feltolteseket atlag napi 5-6 ora (de neha 15 is lehet) folyamatos hasznalattal. Nem akarom az SSD-t kinyirni evvel a gepben. Legalabb 128GB meretben (256 meg jobb lenne). Nem szeretnek sem kulso HDD-t, sem normal meretu pendrive-ot logatni a gep oldalalan. 240/100-as netet kellene kiszolgalnia, gyakran full savszelen.
[ Szerkesztve ]
-
jim bcs
nagyúr
válasz Vertigo18 #8746 üzenetére
Attól, hogy van egy kis szépséghibája még nem kell másikat venni Mint írtam orvosolható ha ez zavar, ha nem tudsz vagy nincs lehetőséged polírozni akkor nem egy nagy összeg, esetleg megérheti ha zavar.
[ Szerkesztve ]
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
Vertigo18
addikt
válasz XIII Ramses #8742 üzenetére
Ugyanilyenem van, egyébként IMÁDOM, csak sajnos már nem így néz ki a "lakótársai" (kulcsok) miatt...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Ice&Lime
veterán
válasz XIII Ramses #8742 üzenetére
"A melegedésnek meg még örülni is lehet, érezhető ugyanis, hogy jól működik a hőelvezetés a burkolatra."
Ebben még akár igazad is lehet, viszont jó-páran írták (külföld), hogy melegedésnél be is lassul, ami nem igazán előnyös. Nálad nincs lassulás, olyan 4-5GB környékén?
(#8741) jim bcs: köszi, ezek között tényleg vannak jók.
-
XIII Ramses
aktív tag
Helló, én ezt vettem, nemrég ugyan, de napi használatban van azóta is, egyelőre semmi gond. A melegedésnek meg még örülni is lehet, érezhető ugyanis, hogy jól működik a hőelvezetés a burkolatra.
Ja és innen van, ne adjatok 5,5 ezret egy 32 gb-osért: [link][ Szerkesztve ]
-
Poiro7
senior tag
Tudom, hogy a Kingston márka itt nem ajánlott, de a számítástechnika világában azért elég gyorsak a termékváltások az hogy a múltban voltak típus hibák nem jelenti azt, hogy a gyártó nem tanult belöle és csak azért is sz@rt akar rásózni az emberre
-
jim bcs
nagyúr
válasz Ice&Lime #8734 üzenetére
Max. az egér oldalából pvc késsel lekapsz egy millit. Vagy ott az összefoglaló és találsz olyat az említett kategóriában ami csont nélkül elfér, tehát olyan a ház mint a kingston-é.
[ Szerkesztve ]
-
-
Ice&Lime
veterán
válasz jim bcs #8729 üzenetére
Lenne még előtte egy kérdésem a sandisk ultra fit-tel kapcsolatban.
Az lenne nála a fő szempont, hogy mivel az elődje az usb2-es "háza" nem lóg ki oldalt, hanem egy síkban van (ami tetszene is csak hát usb2-es), az újabb a fit usb3-asnak pedig sajnos kilóg kicsit oldalt a "háza". Elfér-e mellette egy másik usb-s eszköz, az egér van csatlakoztatva az egyikben, mellé kéne a leendő pendrive, csak nem tudom elfér-e így a kettő egymás mellett. Nem lenne jó, megvétel után kiderülne, hogy nem férnek el.
Van esetleg valakinek ilyen laptoppal (nem macbook) használva, ahol közel vannak egymás mellett az usb aljzatok?(#8731) Forestal: neked nem forrósodik fel?
[ Szerkesztve ]
-
Forestal
tag
válasz Ice&Lime #8723 üzenetére
biztos akad - mint mindegyiknél előfordulhat
Igen elég gyorsan, tavaly tavasszal raktam fel utoljára, mert már nem melózom ott de legközelebb biztos lemérem
Volt régebben az USB2-es is. Más az alakja kissé az igaz, de inkább csak elegánsabb lett és mélyebb nehezen hozzáférhetőbb helyről könnyebb kihúzni.Tudta? Chuck Norris ma is olvasta a Népszabadságot.
-
Forestal
tag
válasz Ciccuka #8726 üzenetére
Nekm (3 db Kingston) van: 2db különböző 16 Gb-os + van a legrégebbi 2005-os 1 Gb-os, Mind hibátlan.
Egy nagy cégnél ahol dolgoztam 7 évet - amíg Kingston volt kiosztva a dolgozóknak kb. 2-3% volt az éves amortizáció amint A-DATA lett felment 10%-ra. Főleg a 64 Gb-os méretúek haltak be. Azért tudom mert hozzám hozták...[ Szerkesztve ]
Tudta? Chuck Norris ma is olvasta a Népszabadságot.
-
jim bcs
nagyúr
válasz Ice&Lime #8719 üzenetére
Az összefoglaló --> mini méret, kupakos vagy ház menüpont alatt nézelődj, mert ebben a kategóriában is mindenkinek más az ízlése, ha megvan 2-3 kiszemelt akkor leredukáljuk 1-re. A Kingston vegyes bazár de ezt olvastad te is, emiatt egyenlőre nem ajánlom.
[ Szerkesztve ]
-
-
Forestal
tag
válasz Ice&Lime #8721 üzenetére
még nem tapasztaltam ilyet. A maximum az volt hogy egymásutánban 3 gépre kellett win7-et telepteni róla. Szünet gyakorlatilag nem volt köztük és csak enyhén langyi volt a legvégén.
Lehet persze, hogy 10 után már felforrósodott volnaTudta? Chuck Norris ma is olvasta a Népszabadságot.
-
Forestal
tag
válasz Ice&Lime #8719 üzenetére
Ezt használom pontosan erre a célra és teljesen okés. Ajándék volt.
3,3e öt év garival de mostmár a 32Gb-os már mégjobban megéri kb. 4,5-5e az ára...Kingston 16GB USB 3.0 DTSE9G2/16GB
Szerintem műanyagot ne vegyél (jim bcs sem ajánlja )
már nem olyan tetű mint az USB 2-es volt, bár nem egy bajnok az biztos. Én sokat hordoztam és már le is ejtettem kőlapra ! Telepítésnél gyorsan teszi a dolgát és alkalmanként én is másolok rá ezt azt. 30-40 telepítést már megért biztos és mindenhova beférTudta? Chuck Norris ma is olvasta a Népszabadságot.
-
Ice&Lime
veterán
Tudnátok ajánlani win os. telepítésére egy pendrive-ot az alábbi feltételeknek megfelelően?:
-itthoni pesti boltból, rendes bolti garival
-aránylag gyors, win. os. telepítésére (azzal gyorsan végezzen), és néha kisebb/nagyobb file-ok mozgatására
-usb3.0
-keskeny, elférjen a másik usb aljzat mellett (notebookon sajnos a 2db usb3.0 aljzat egymás mellett van), ezért pont olyan keskeny kellene, mint maga az aljzat (a másik mellette használva van)
-terhelésnél, forrósodás ne legyen, és ezért ne is lassuljon be (sajnos vannak ilyenek is..)
-lehet fém, műanyag is
-8-16GB-os, max. 4-5kElőre is köszi a segítséget!
-
-
pilu85
őstag
Hali. Érdeklődnék, hogy volt-e valakinek problémája a-data dashdrive ue700 szériával? Miből van hogy van ahol 10 év garit vállalnak rá?
"A jó hír: ha fel tudod ismerni egy illúzióról, hogy illúzió, akkor szertefoszlik. "Az illúzió felismerése annak végét is jelenti. Életben maradása attól függ, hogy összetéveszted-e a valósággal."
-
vittorio7
őstag
Sziasztok!
Egy kis érdekesség. Most érkezett meg, tesztelés alatt: R2D2 pendrive 16 GB USB 3.0 [link]
Pont úgy néz ki, mint ahogy a képeken látható. kb. 1 hónap alatt ért ide. Szilikonból van.
-
jim bcs
nagyúr
válasz Forestal #8706 üzenetére
(#8706) Forestal
Nem rossz, a gyorsak közé tartozik, ütésálló.(#8707) akos3
Ha valamibe beleakad akkor azonnal, kemény műanyag, elég ha picit erősebben odakoppan valaminek ekkor szintén törik. A kinézett samu jó, benne van az összefoglalóban.Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
-
akos3
addikt
Köszönöm mindkettőtöknek!
-
Forestal
tag
válasz jim bcs #8701 üzenetére
Kösz az infót
Én magam egy 256 GB-os on gondolkozom. Fényképek, filmek, és mentés + . Hordozva is lenne tehát nem árt ha srapabíró és megbízható, tartós darab. Sebesség másodlagos de azért egy átlagos USB 3.0 szintet hozzon. Ár nem akadály inkább tovább gyüjtögetek.
Tudnál valami(ket)t ajánlani?Tudta? Chuck Norris ma is olvasta a Népszabadságot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ajánlott adathordozók az összefoglaló alján.
Társtopikok:
• Pendrive probléma
• Pendrive irás-olvasás sebesség
• SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- Garanciális! Samsung 990 PRO 1TB M.2 NVMe SSD
- AKCIÓ! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 89.000.-
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest