Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
M3xx
tag
Sziasztok!
Laptop vásárlás előtt állok (gondolom meglepő eme fórumban), csak Dell jöhet szóba. Ki is néztem 1-2 példányt, kérdésem a következő lenne:
*(nem tudom lehet-e webshopot linkelni de most fogok)
Tehát lényegében, megér-e ez az i7-es proci kis HDD és memória "hiányt" cserébe? Néztem Vidi karikat és procikat "ranglistán", de nem tudom ez a valóságban mennyit fed le.
Válaszokat előre is köszi! Üdv!
-
M3xx
tag
Uhh hát ez lehangoló, 4 éve Inspiron 1525-ösöm van, ezért szeretnék Dell-t. Billentyűzete mintha új lenne, semmi kopás, akksi 1 hónapja adta meg magát először, addig bírta, amit új korában is. Igaz ezt játékra nem tudtam használni, 0 vidi karija miatt. Egyébként általános cad-re, néha játékra is kellene gép, ezért nézek kicsit "bikábbat". A keret max 200, és nagyon Dell...
-
M3xx
tag
A lényeg, hogy Intel HD kilőve, kell mellé egy nvidia vagy ati kari.
És az új Inspiron n5520as? Hardverre hasonló áron gyengébbnek látom, tapasztalatot még nem nagyon olvastam róla. -
M3xx
tag
Ja igen, és jó shopot tudtok ajánlani? iPon-t ismerem jó árban és megbízhatóságban.
-
M3xx
tag
Még egy kérdés ami segítene két processzor közötti vitában ( i5 2450M vs i7 2670QM).
Adott mindkettőnél NVIDIA GeForce GT 525 kari, tehát pl. játéknál korlátozott a vid kari teljesítménye, szóval gondolom nem használna ki az i5 tudásától többet, ha van 4 mag. Vagy rosszul gondolom? Illetve melegedéssel kapcsolatban, egy hűtőpad mennyit segítene a rezsó feelingen? -
M3xx
tag
Tegnapi Inspiron témához visszatérve, Sony Vaio? Hardvert nagyjából meg tudom nézegetni, akku, összerakás minőség, tartósságra, stb-re lennék kíváncsi.
-
M3xx
tag
Sziasztok!
Dell Inspiron N5520-al szembeállítva lennék kíváncsi véleményekre, ugyanis most szóba jött a Lenovo Z580asa, mégpedig az i5-3210M, GT630M 2GB-al. Minőségre illetve a videókártya összehasonlításra lennék kíváncsi. Esetleg tanácsokra fehér/graffit mellett, ellen. Illetve hogy hol tudtok olcsón, én notebook.hu-n találtam legjobb árban. Előre is köszi.
-
M3xx
tag
Értékelek én minden segítséget! A dilemma leginkább a 2év/3év gari, illetve Dell "mostani minőség" / Lenovo minőségen megy. Lenovonál pedig grafit/fehér -en. Nagy probléma tudom, de hát na...
-
M3xx
tag
Sziasztok!
Lenovo Z580 vs Inspiron 5520-- > Win 7 telepítés után melyiknél mi a helyzet a driverekkel? Hálókari drivert felrakják automatikusan, vagy kell-e telepítés előtt letölteni hozzájuk valót?
-
M3xx
tag
Ha már garancia téma van, most olvasgatom, hogy mi lenne a helyzet, ha a Lenovo z580-ast választanám, és ne adj isten probléma lenne. Igaz, hogy Ideapad szerviz csak Lengyelországban van és elég gázos a helyzet? Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? Már már a Z580 felé billent a mérleg az Inspiron 5520-al szemben, de most elbizonytalanodtam.
-
M3xx
tag
5520, 7520 rendes magyar billel rendelkezik, vagy a reklámfotókon látható z helyett y, illetve ö,ü,ó hiányosan?
-
M3xx
tag
5520, 7520 rendes magyar billel rendelkezik, vagy a reklámfotókon látható z helyett y, illetve ö,ü,ó hiányosan?
Inspiron 7520-as 7730M karija erősebb mint az 5520 7670M-je? Számokból ez következne, de hát na...
-
M3xx
tag
2012-09-12 - 13:22:21
http://www.laptopszalon.hu/hirek/Inspiron_5520_es_7520_277.htmMégsincs abban a fránya webshopban a 7520...
-
M3xx
tag
Hali!
Inspiron 7520-ról hír, így a hétfő beköszöntével? -
M3xx
tag
Ha jól emlékszem boncolgattátok itt a témát, hogy az i5 2.5ghz jobb játékra, mint i7 2.1 ghz. Valahol olvastam is, hogy a játékok 80%-a nem tudja kezelni a 4 magot, magonként pedig gyengébb az i7 2.1-ével mint az i5 2.5-el. Ez így helyes?
-
M3xx
tag
Na visszaértem, bocsi, hogy kérdés után léptem le... Szóval én bízok azért a Dell-ben, igaz még új az 5520, 7520, de rosszat még igazából nem hallottam... Szeretnék minél jobb hardvert, de azért nem váltanék Asus-ra pl., hogy kicsit erősebb legyen... Majdnem Lenovo lett, de nekem számít a Dell féle 3 év gari, meg igen, a logó is...
Viszont most változnak az árak, lehet marad az 5520:5520
Mert így már nagyobb a különbség ha a 7520 ilyesmi lesz:
Nem tudom, a vga megérne-e ennyi különbséget. Meg tudom i7-el is különbözik (több). Na meg + 2 GB RAM, ez a legkevesebb, ami számít...
Az igazi egy i5-ös 7520 lenne, 220 alatt... Úgy már elgondolkodnék...
-
M3xx
tag
válasz bencekemence #10931 üzenetére
Huhh ez a verzió nem jutott eszembe. Ez már az abszolút g****ég...
-
M3xx
tag
Aki tegnap rendelt 7720ast, megjott mar? Kerunk majd rogton velemenyt!
-
M3xx
tag
válasz spyduck #10984 üzenetére
Én is így voltam vele, nekem túl picinek tűnt a billentyűzet a nagy felületen, kicsit olyan régies gép feelingje van/volt, de már szépnek találom... Olvastam, hogy erről írsz tesztet. Részemről én nagyon kíváncsian várom, vagy 5520 lesz vagy 7520, még nem dőlt el pontosan, de tuti, hogy a kettő közül..
reelc: Én már nézegettem hozzá fedlapot, egyenlőre még ebay-en sem találtam. 5110-hez egyébként 7körül vannak (?), ha jól tudom.
[ Szerkesztve ]
-
M3xx
tag
Sajnos egyelőre itt sincs i5-el... Bár még nagyon friss, most rakták fel.
-
M3xx
tag
válasz ikon07 #11054 üzenetére
És az a 2 év gari is úgy néz ki a Lenovonál, hogy Lengyelországba viszik a gépet. Az már más kérdés, hogy minden pikk pakk megy, de na. A vid karira meg azt olvastam, hogy szoftver függő, kb. ugyanazt tudja a két vga. Én is e között a két gép között vacilláltam, egyelőre 5520 nyert, de ha ráér, várj egy kicsit a 7520-ra, hasonló árban, 7730as AMD-vel.
-
M3xx
tag
válasz Dhampir #11057 üzenetére
15k-val több a FHD, de egyébként az összehasonlítottak szintén 1366x768, szóval ez nem képez vitát a témának, vagy legalábbis nem teljesen. az NBD-t valahol úgy olvastam, hogy erre is vonatkozik, ha rosszul írták, én is rosszul mondtam. Javítanám úgy, hogy 3 év helyszíni vs. 2 év gyártói.
Engem még így is meggyőz.
[ Szerkesztve ]
-
M3xx
tag
Úgy látom, már rengeteg webshopba beözönlött az i7-es 7520. Kezdem türelmem veszteni, lehet hamarosan megrendelem az 5520-at 185k-ért.
A 7670 és 7730 között ég és föld, vagy azért annyira nem nagy a különbség?
Egyedül ez az egy tényező befolyásol, már annyira a külső sem billenti a mérleget... -
M3xx
tag
Viszont elgondolkodtató, hogy 185 vagy 220, a különbségből meg visszatérek a jól bevált konzolhoz és akkor nem kell nézni, hogy hány %-al erősebb... Na kezd kicsit off lenni, bocsi, de már tényleg agyamra megy a dolog. Nekem egy custom cucc kellene notiba is, elég válogatós vagyok...
-
M3xx
tag
válasz Dhampir #11103 üzenetére
Nem kizárólag játékra kell, viszont lehet jobban járok, ha az "olcsóbbat" választom általános dolgokra, photoshop, autocad, HD videó lejátszás TV-n. Ha játék eldöcög rajta eldöcög, ha nem, akkor meg konzolozás... Természetesen játszani csak otthon, nem hónom alá csapva...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Lenovo Thinkpad Pro Dock 40H dokkoló 135W-os tápegységgel
- Lenovo Thinkpad P52 üzleti profi laptop, szép állapotban, I7 8850h erős processzor, 512g
- Újszerű ASUS TUF A15, Ryzen 7, RTX 2060, 1TB SSD, 32 GB RAM, 144 Hz FHD minden gyári tartozékkal
- Új 0km-es garanciás asus rog strix scar i9 13980hx rtx 4070 32gb ram
- HP 250 G6 i7-8Gen
- Új, gyári Lenovo Thinkpad L14 Gen1, L14 Gen2 magyar háttérvilágítós billentyűzet, keyboard eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest