- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ég veled, KEndre! :(
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- A TLS, mint OSINT (nyílt hírszerző) eszköz
- Pi-hole, a reklám blokkoló (Bevezető)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thocy a ZAGY
tag
válasz Karmapolice #52067 üzenetére
Hosszas vívódás után ugyanerre az elhatározásra jutottam, de én Győrben vettem itt. Gyors, udvarias kiszolgálás, a gép pedig ha nem is csúcskategória, de ezért az árért teljesen rendben és egyben van. A hozzáadott Ubuntuval használom, tökéletesen működik minden. 5-6 óra üzemidő, nem igazán melegszik, és a merev szerkezet, s az ebből fakadóan profi alátámasztás miatt jó érzés rajta gépelni (külön öröm a több fokozatban állítható háttérvilágítás). A most akciós +1 év (igaz, semmi nincs ingyen, de vállalható az anyagi kompromisszum) miatt van rá 4 év garancia, bár remélem kihúzza tovább is (egy hét éves, napi szinten használt 14"-os Fujitsut cseréltem le rá, szóval nem vagyok nagy gépgyilkos .
A legtöbb ember nem jut el a ''Miért pont Én?''-től a ''Miért ne?''-ig.
-
stratova
veterán
válasz Karmapolice #51354 üzenetére
Szia!
Két igen korrekt gépet szúrtál ki magadnak.
A Probook 6570b-ből rendeltem egyet még HD+ kijelzővel a családba, szerintem korrekt darab. Billentyűzetben jobb talán a Dell (E5430-at nem próbáltam, de E6530-at igen, elvileg a kettő között csak a num pad-ben van eltérés). Dellre hosszabb a gari, kisebb a mérete.
RAM-bővítés elvileg mindkettőre ráfér, de alfa kolléga ebben is tud segíteni.
Jobbakat ezeknél én most nem tudok az eladót viszont ajánlom. -
Karmapolice
csendes tag
válasz Karmapolice #51263 üzenetére
erre esetleg ötlete még valakinek? (:
-
toupe
csendes tag
válasz Karmapolice #51235 üzenetére
ÁFA-t akkor tudsz visszaigényelni, ha
1) az eladó felszámított ÁFA-t, és
2) ÁFA-körbe tartozol (tehát nem EVA, KATA, alanyi mentes). -
Chaser
legenda
Talán kérdezz rá... vagy írj itt a fórumon, alfa156 a név. Hirdetéseknél keresőbe üsd be és kidobja.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
stratova
veterán
Ahol 27% az áfa és pl. vállalkozóként jogosult vagy a visszaigénylésére, ott vissza tudod igényelni az áfatartalmat.
Ahol 0%-az áfa ott nem, de ettől még a vállalkozásban ugyanúgy leírható/elszámolható az eszköz értékcsökkenése költségként (értékétől függően egy vagy több év alatt). De erről részletes tájékoztatást egy könyvelő tudna adni. -
Tikakukac
titán
válasz Karmapolice #50630 üzenetére
Hááát fémház fémház, szerintem ebben sem sok fém van, de a műanyaga nem rossz.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Dhampir
félisten
válasz Karmapolice #50625 üzenetére
A Laptopszalonnál van, de sajnos 180-ért. Sajnos a Forint szokásos Karácsony előtti legyengítése most sem kedvez a vásárlásnak.
160-ért egy ilyen Fujitsu?
[ Szerkesztve ]
-
Sheld
senior tag
válasz Karmapolice #49896 üzenetére
Szia! Átnéztem a két laptopot, amit linkeltél. Rövid összegzés:
HA a processzor-t nézem, akkor a Lenovo laptopja viszi a pálmát, mivel a benne lévő processzor erősebb. Számszerűsítve a lenovo procija 2.6GH-zen ketyeg, míg a Dell gépben található csak 1.6GHz-en. Felépítésben nem különöznek, értem ezalatt, hogy mind a kettő 2 magos és 4 híperthreading egysége van. A következő, amit kiemelnék, az a videókártya, mely a Lenovo-éban szintén erősebb. Ebben egy HD8570 található, mely erősebb, mint Dell gépben található intel HD4400-ás integrált videókártya. Merevlemez viszont a Lenovoban kisebb, 500GB, míg a Dell-ben nagyobb, 750GB. Ez a különbség a memóriában is, míg a Lenovo-ban 4GB, addig a Dell-ben 6GB ram található. A Dell javára szóljon még a dedikált kártya hiánya, és az alacsony fogyasztású cpu, mert többet bír az aksija.
Én melyiket ajánlanám? Ha a teljesítmény az elsődleges, akkot a Lenovo gépét, mivel erősebb a CPU+VGA combó, ezáltal a videóvágásnál és az alkalmi játékoknál jobban teljesít.
Ha a teljesítmény nem annyira lényeges, mint a hordozhatóság, akkor a Dell gépét ajánlanám, mely gyengébb processzorral, gyengébb videókártyával, de hosszabb aksiról való hazsnálatot és nagyobb tárhelyet kínál.Szóval, én a Lenovo gépét venném meg, ha szükség lenne +tárhelyre, akkor vagy egy külső merevlemezt, vennék, vagy idővel a gépbe egy másik winchestert. Az a 2GB RAM különbség érezhető ugyan ám nem zavaró szerintem egyáltalán, és 2GB ramot áldozni egy erősebb VGA+CPU otlárán szerintem semmiség. Remélem tudtam segíteni a választásban.
[ Szerkesztve ]
Az a vezeték, amiben van áram, pont úgy néz ki, mint amelyikben nincs, csak más a fogása!
-
Tikakukac
titán
válasz Karmapolice #49921 üzenetére
Ez tipikusan az amikor neked kell eldönteni. A Dell 3 év garis.az plusz. Levonó talán értelmesebb külsőt ad. Olvass vissza, nézd meg a teszteket és döntsd el melyik részlet ér neked többet.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Karmapolice
csendes tag
válasz Karmapolice #49896 üzenetére
Sziasztok! Esetleg tud valaki válaszolni a kérdésemre? (Nem akarok bunkó lenni, meg sürgetni senkit, csak sorozatban ez a 3. kérdésem ami kezd elsikkadni a hozzászólások között )
-
Dhampir
félisten
válasz Karmapolice #49486 üzenetére
PS4-re nagyon drágák a játékok.
-
Dhampir
félisten
válasz Karmapolice #48626 üzenetére
Szívesen! Remélem sikerül kifognod egy jó gépet.
-
Dhampir
félisten
válasz Karmapolice #48605 üzenetére
Van az, például itt!
A cikkszámra (59-390570) érdemes keresgélni.
(#48606) Stauffenberg
Senki nem mondta neki, hogy szürkeimportosnál keresgéljen, csak nem tudja hogyan kell árut keresni.
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
válasz Karmapolice #48603 üzenetére
Játékra: Lenovo Y510p
-
Tikakukac
titán
válasz Karmapolice #47554 üzenetére
Nagyon jó vétel. Ha van egy szervizközpontod akkor főleg ajánlom mutyiban venni
-
Pocok256
veterán
válasz Karmapolice #47554 üzenetére
Persze, hogy megéri
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
Tikakukac
titán
válasz Karmapolice #45411 üzenetére
Térjünk rá vissza karácsony előtt, ennyire előre ne menjünk bele a dolgokba.
Pocok256: Jól tolják, nem is nagyon kéne még rakin lennie a gépeknek
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OTP Bank topic
- Hardcore café
- Konteó topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Újszerű Dell Latitude 7390 2-in-1 Prémium érintőkijelzős-13,3"FHD-i5-8350U-8Gb RAM-256Gb SSD
- Lenovo ThinkPad T480 S széria 8 mag/ 16 GB DDR4 Memória/512 GB NVMe SSD
- Asus ROG Strix G513RM G513RM Gamer Laptop RTX 3060, Rysen 7 DDR5 16GB
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- MacBook Pro M3 Pro 14,2" Asztrofekete (11/14)/18GB/512GB)
- Lenovo Legion Y540 gamer laptop 15,6" 144hz, 1660Ti, 16GB RAM, 256GB SSD, 1TB HDD
- HP EliteBook 830 g7 - i7 10610U / 16GB RAM / 256GB SSD / 13.3 FHD
- Lenovo M30-70 i3 4005U, 8Gb DDR3 ram, 512Gb SSD 13,3" eladó
- Lenovo Magyar Garis Brutál Gamer Laptop 165Hz i7 12650H 32GB 512GB SSD RTX 3060 6GB
- Hp compaq armada 7360dt töltő és kijelző burkolat.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest