- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Okos Otthon kezdőknek
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabonagyur
félisten
válasz
retfirg #86412 üzenetére
Nem tudunk, ezek a gépek vannak ennyiért.
(#86413) makoss : még hányszor és hányan írjuk le, hogy nincs más csak a Fujitsu A544 olyan kivitelben ahogy majd érkezik. Eddig volt 125e körül a HDD-s i3-mal ha az lesz ott kifér egy SSD is a 150-ből és ennyi kész vége, max ha lesz megint SSD-s alapból, de megmondani senki sem tudja. Fel kell venni a kapcsolatot a boltokkal.
(#86415) makoss: de amúgy felveted a kapcsolatot valamelyik bolttal már, hogy van e egyáltalán, vagy mikor lesz, vagy mennyiért, milyen konfiggal? Mert lehet a végtelenségig is várni vagy átértékelni, hogy kell e tényleg a gép és van e több pénz rá.
-
btudos
nagyúr
válasz
retfirg #42937 üzenetére
Mekkora arcod lett itt... Akkor mondd azt hogy az ár nem számít, mert a számodra tökéletes gépet keresed, és bármennyibe kerül, kifizeted. De ezt sem írtad le. Az ötezres beugatást meg semmisnek tekintettem, ezzel nyilván Te is tisztában vagy, hogy nem véletlenül tettem.
Naponta találkozunk olyan arcokkal, akik ezt és ezt akarják, ennyiért. De annyiért nincs. Ezért fontos az ár. Ajánlhatunk neked 400 ezres gépet, de ha csak 200-ad van rá, minek? Ha ezt ennyire nehéz felfogni, akkor tényleg nem tudok rajtad segíteni. Egy egyszerű kérés volt, hogy írj valami árkerettel kapcsolatos dolgot, mert mi nem látunk bele a pénztárcádba, de Te egyből nekem ugrottál. Ha elvárod hogy mások segítsenek rajtad, egy egyszerű kérdést talán nem is olyan nehéz megválaszolni.
-
válasz
retfirg #42935 üzenetére
De csűrheted-csavarhatod, ahogy akarod, alapvetően Te voltál most a hunyó:
1, Nem vetted a fáradtságot, hogy válaszolj a topik elején lévő kérdésekre.
2, De azt elvárod, hogy mások vegyék a fáradtságot, és segítsenek.
3, Amikor ezt vki szóváteszi, vagy értetlenkedik, akkor ahelyett, hogy türelmesen elmagyaráznád a helyzetet (akár többször is, ha már Te voltál az, aki segítséget vár), lebarmolod a többieket.
4, Végül a szoba közepére piszkítasz.No comment.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
retfirg #42937 üzenetére
Te nekem itt ne nagyon mond meg mit csináljak, és másnak sem. Azt hiszed iszonyat okos vagy és majd Te megmondod mit csináljanak itt azok akik több éve segítenek másoknak gépet találni, csak kicsit nagyon elvagy tévedve.
Most komolyan lebaszol itt mindenkit mert valami árkategóriát kértünk? Lehet venni gépet 50 ezerért is meg 2 millióért is, honnan tudjuk neked mi lenne a megfelelő...De nem az hogy mondod bocs eljelentettem a maximális keret legyen XY összeg....Nem te kötekedsz meg még neked áll feljebb....
Szerintem gondolkodj el kicsit a dolgokon...
ui.: Ha nekem az "epic fail" volt akkor nincs is miről beszélni, buta vagy...De tudom ha 5 emberből 5 kiakad rajtad akkor is velünk van a baj.
-
premete
veterán
válasz
retfirg #42711 üzenetére
Az nvidia 620 és az Intel hd4000 között nincs nagy különbség, illetve a 12.5" és 13" között sem, ahogy például egy Dell e6230-asnak a 24 mm-e és egy ultrabook 20 mm-e között sem akkora, mint a masszívságban és hűtésben. Fogyasztásban sincs nagy különbség köztük, csak a "rendes" i5-ös ha kell a kraft van tartalék mind cpu-ban, mind hűtésben. Olyan "apróságokról" mint NBD-garancia, belső modem, dokkolhatóság ne is beszéljek.
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- 7 DARAB! DELL Latitude Laptop (Tartós-Golyóálló - AKÁR SULIBA IS ) 7410, 7430, 7440, 7320, 7320 x360
- 5 DARAB ! GAMER TERVEZŐ VÁGÓ LAPTOP -20 -50% NVIDIA 4050 , 4060 , 3070 , 3080 , Quadro 1000-5000
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- HP ProBook 440 G5, 14" HD, I5-8250U CPU, 8GB DDR4, 128GB SSD, WIN 11, Számla, 1 év garancia
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest