- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Rap, Hip-hop 90'
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
-
LOGOUT
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Én azt nem értem miért nem mentem jogásznak. Node, ha már itt vagyok:
1. Ha nem indiai piacról beszélsz akkor nem értem honnan sikerült ennyi marhaságot összeszedned. De sikerült. Én a hónap failjára benevezném. Mert, hogy ennek ha van is alapja annak nincs köze az EU-s állapotokhoz az ziher.
2. Mi lett kiszervezve és hova? Mi a búsp!csa? Indiába? Mikor? Főleg az NBD gari? Meg akár a sima is?Hogyan? Akkor mit csinál a Getro és az összes szervizpont itthon? És honnan jönnek a helyszíni garis emberek? Ők is onnan? WTF? Mi a csudi van?
3. premete nem erősített meg semmit. Ő olyan szintű szarkazmust vetett be, hogy azt még nekem is tanulnom kéne. És zokszó nélkül bekajáltad héjastul. Na ez igen. Nyilván nem furcsállottad, hogy a MásNapiSzerviz 2 hónapig tart és Indiába viszik a gépet. Amit csak blabla nyelven kérhetsz ja.
4. Nem működik sehogy. Ha sima garis gépet veszel, leadod a szervizpontok valamelyikében és serial szám alapján javítják is 1-2 héten belül. Ha NBD garis a Delled akkor 24 max 48 órán belül ahová kéred oda kijönnek és megcsinálják a gépedet.
Az egyetlen gond, hogy nem sikerül rájönnöm ezek az infók honnan vannak és jönnek elő. Mert érdekelne, nem csak engem szerintem.
És nem, nem na mindegy, mert ezek sajnos valamiért terjednek. Utána meg nekem kopik rá a billzetem, hogy ugyan hagyjuk már a bivalyb@sznádi fórumokat és nézzük meg a kaidott közleményeket hivatalosabb oldalakon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Anime filmek és sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egér probléma
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Béta iOS-t használók topikja
- iPhone topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 16/1TB QUADRO P520 2GB FHD
- HP 17,3"HD+,core i5 8265(8x3,9Ghz),8-16GB RAM,256-512SSD,nagyon szép
- ÚJ Bontatlan MacBook Pro 14 M4 Pro 12CPU/16GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged