- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Én azt nem értem miért nem mentem jogásznak. Node, ha már itt vagyok:
1. Ha nem indiai piacról beszélsz akkor nem értem honnan sikerült ennyi marhaságot összeszedned. De sikerült. Én a hónap failjára benevezném. Mert, hogy ennek ha van is alapja annak nincs köze az EU-s állapotokhoz az ziher.
2. Mi lett kiszervezve és hova? Mi a búsp!csa? Indiába? Mikor? Főleg az NBD gari? Meg akár a sima is?Hogyan? Akkor mit csinál a Getro és az összes szervizpont itthon? És honnan jönnek a helyszíni garis emberek? Ők is onnan? WTF? Mi a csudi van?
3. premete nem erősített meg semmit. Ő olyan szintű szarkazmust vetett be, hogy azt még nekem is tanulnom kéne. És zokszó nélkül bekajáltad héjastul. Na ez igen. Nyilván nem furcsállottad, hogy a MásNapiSzerviz 2 hónapig tart és Indiába viszik a gépet. Amit csak blabla nyelven kérhetsz ja.
4. Nem működik sehogy. Ha sima garis gépet veszel, leadod a szervizpontok valamelyikében és serial szám alapján javítják is 1-2 héten belül. Ha NBD garis a Delled akkor 24 max 48 órán belül ahová kéred oda kijönnek és megcsinálják a gépedet.
Az egyetlen gond, hogy nem sikerül rájönnöm ezek az infók honnan vannak és jönnek elő. Mert érdekelne, nem csak engem szerintem.
És nem, nem na mindegy, mert ezek sajnos valamiért terjednek. Utána meg nekem kopik rá a billzetem, hogy ugyan hagyjuk már a bivalyb@sznádi fórumokat és nézzük meg a kaidott közleményeket hivatalosabb oldalakon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Milyen autót vegyek?
- Linux kezdőknek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest