- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Gurulunk, WAZE?!
- Ivqkzy-: Eddig
-
LOGOUT
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MikeWazowski #167529 üzenetére
Újonnan az ajánlható kategóriában még egyszerű office-ra is alig van valami, kb innen indul kis szerencsével (és ezek U procis gépek leggyakrabban azon tényleg nem combos a videó teljesítmény). Én dedikált videó karis gépet nem nagyon vennék ma már 1660ti alatt. Az meg újonnan az apróról is 450k+ a vállalhatóbb fajta...
Régi szép időkben azt mondtam volna asztali, de nemrégen ott is még vga armagedon volt a bányászok miatt (nem is tudom tart ez még?).
Eddig asztali géped volt vagy notebook (ha notebook milyen? csak súlyosakat lehet ám manapság csalódni az előző notim sokkal jobb minőségű volt kategóriában).?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Path of Exile (ARPG)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Macska topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- EA Sports WRC '23
- Projektor topic
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Acer TravelMate P245 i3-4010U 4 GB RAM 120 GB SSD (Samsung)
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged