- Fórumok
- Notebookok
- Milyen notebookot vegyek?
- (téma lezárva)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
49400 - 49301
50725 - 50701 50700 - 50601 50600 - 50501 50500 - 50401 50400 - 50301 50300 - 50201 50200 - 50101 50100 - 50001 50000 - 49901 49900 - 49801 49800 - 49701 49700 - 49601 49600 - 49501 49500 - 49401 49400 - 49301 49300 - 49201 49200 - 49101 49100 - 49001 49000 - 48901 48900 - 48801 48800 - 48701 48700 - 48601 48600 - 48501 48500 - 48401 48400 - 48301 48300 - 48201 48200 - 48101 48100 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Borote
addikt
Minél nagyobb a GPU-ja? A Fujinál igen, a többinél nem.
Az előző HSZ-embe szerkesztettem bele, nézd meg azért ezt is:
EliteBook 8440p, HD+ kijelző 130k
Ez egy olyan gép, hogy
-
zsolt19900
őstag
és Tikakukac
igen picit összekevertem, a rövidítésért pedig bocsi, úgy maradt meg bennem, hogy a fujitsusiemens a fusi

jó, szóval kisebb procis probook is megfelel játékra? mert annak meg nagyobb a gpuja?
látom táblázat szerintem nem erősebb, csak akkor azt mondjátok, hogy az is megfelelő lenne?
-
Tikakukac
titán
Mármint a Samu m520-asa

Sok mindentől függ. A Samu jó gép, és megfelel sok mindenre, de azért ott belül erősen lakkos-fényes a billentyűknél, és nem üzleti gépnek lett tervezve, hosszabb távon nem esküdnék meg, hogy ugyanolyan jól bírná a strapát meg a kopásokat.Ha még nem láttál mondjuk egy jobbféle Thinkpadet, vagy esetleg házon belül egy P/W szériás Elitebookot, akkor akár a lélegzeted is elállhat, mert az igazán etalon azért mégis ezek, a Probook meg az Edge is inkább kistesók.
Nagyon finom az a szálcsiszolt anyag amit használnak a borításhoz a Probookhoz, jó fogdosni, tényleg élvezet és valóban igényes gép. Más kérdés, hogy tényleg megéri-e azt az 50k-t. Én személy szerint használt gép vásárló vagyok, első gépem új volt, de azóta csak használt gépek jönnek-mennek, nem nyelem be a nagy bukót az új géppel. Ha mondjuk ez egy TP vagy EB lenne, akkor én szó nélkül megvenném, így, hogy "csak" Probook, talán nem. De ez nagyon kényes kérdés, esetleg még a többiek vagy Borote talán tud valami kapaszkodót mondani
Közben látom írt is
Talán a 150k-s Probook lenne az ideális kompromisszum, de tényleg jó lenne tudni mekkora kakaó is kéne azokhoz a programokhoz, mert ha esetleg mégis jobb lenne az i5 a folyamatos munkához, akkor nem kéne elszabni ezt a paramétert 
Jah és igen, fusi már tényleg nincs csak fuji vagy fujitsu ízlés szerint. Sajnos néha még én is úgy írom, de ez csak berögződés, igyekszem leszokni én is.
-
Borote
addikt
m520? Az alatt pontosan mit értesz?

GT520MX van a Samsung NP300-asban (120k-tól). Az nagyjából a HD6490M-nek a szintje.
ProBookban a több garanciát és a jobb minőséget kell megfizetni (meg a nevet).Viszont ProBook-ot kapsz A4-es (nem túl acélos) processzorral is, a 4535s-t 150k-ért, az is egy jó gép, játékra pl alkalmasabb is, mint a Fujitsu (nem fusi). 30k-val drágább, gyengébb processzorral, jóval erősebb GPU-val, és jobb anyaghasználattal.
Szóval itt ezek közül érdemes választani.
(#49398) Tikakukac: ez is igaz... Ennyiért olyan használt gépet lehet kapni, hogy ihaj

-
zsolt19900
őstag
és Borote köszi megint

igen lenne játékra használva havi 1x
de ha azt mondjátok, hogy pl a fusi gépnek a cpu és gpu párosa az m520 asra gondolok, is megfelelő ezekre, akkor nem nagyon érdemes +50k-t rááldozni a probookra.
Amennyiben, azt mondjátok, hogy a probooktól eláll kb. a lélegzetem is mert olyan szép és igényes, akkor igen akkor érdemes rááldozni azt a pluszt
-
ktommy91
addikt
-
gps76
őstag
Van valakinek Intel B sorozatú(B815,B960) vagy hasonló procival szerelt gépe?
Kiváncsi lennék ezek melegedésére,akkuidejére,és internetezés közben mennyi a különbség egy pl.Amd E-450 procihoz képest.Illetve az Intelben a vga mire is elég. -
korpicschess
veterán
már kifutottam az időből, de mivel női tulajnak lesz, így a külcsíny is elég meghatározó lenne.

A Lenovo tetszett eddig. Többiek nem. Esetleg még a Samuval lesz egy kör. -
deezy
csendes tag
Köszönöm szépen a segítséget

-
korpicschess
veterán
Esetleg egy Acer gép? Én elégedett vagyok a sajátommal (5739G). szerk: látom 1 év garival vannak csak.
-
ktommy91
addikt
Elég szegényes a kínálat 13-14"-os gépekből 150k alatt. Örültem hogy találtam valamit ami nem 1 év garos vagy K43...
-
Borote
addikt
Fényes felületek
a billentyűzete sem volt szerintem az igazi, aztán kissé horpadós volt az egész gép (ehhez mondjuk az akku hiányának biztos volt köze), illetve elég ormótlan hatást keltett 
Mondjuk igazán megnézhetném újra
Minden esetre a E32x Edge-ek jobban tetszenek

(#49390) ktommy91: ez sajnos igaz
ezért nyomom az alfa156 féle használtbiznict
(na ez mondjuk így félreérthető, értelem szerűen én nem kereskedek) -
runner 125
nagyúr
-
ktommy91
addikt
-
Tikakukac
titán
Ez attól függ. Én mondjuk ha tényleg munkára használnám, akkor Probook. Ha jól emlékszem kellett a proci is a progikhoz, és néha játszanál is. Ezt így egyben a Probook lefedi frankón. A Samuból a dedikált karis változat gari bővítéssel mondjuk megáll 130k-ból. Esetleg válaszható lenne a gyengébb AMD procis Probook, az 150k, akkor már csak 20k difi. Leginkább attól függ, mennyire lenne tényleg munkára használva. Ha elég sokat, akkor azért a Probook jobb választás, ha nem akkor a 117k-s 520M-es karis Samu is megtenné. Ezt már neked kell mérlegelni.
-
ktommy91
addikt
Az biztos, de nem is volt feltétel.
-
odrif
MODERÁTOR
Hát nem annyira.

-
runner 125
nagyúr
-
Chaser
legenda
-
Borote
addikt
Attól függ, hogy mennyi pénzt szánsz rá

Teljesítményre ez is elég, játékra viszont eléggé alkalmatlan - gondolom ebben az esetben ez annyira nem nyomaszt Téged.
Illetve ennyiért én mondjuk nem ezt a Samut venném, hanem a hasonló hardverrel, de több garanciával rendelkező Fujitsu A531-t
ProBook az csak 160k körül kezdődik. Ez a két gép várhatóan jobban fogja bírni, mint a Samsung.
(#49382) Chaser: jogos, túlságosan belelendültem a Dell-es garanciába

(#49377) ktommy91: nekem az a gép élőben nagyon nem jött be

-
zsolt19900
őstag
között árban van egy kis különbség
ugye kérdeztem, hogy üzleti -pénzügyes, ide-oda hordós, biztosítás kötős- masina kellene, a samsung is megfelelő lenne erre a célra?
-
Tikakukac
titán
Az E-450 azért már elég kellemes, tesóméban van C-50, na az netbook proci, de ha rendesen beállítgat az ember mindent, akkor egyszer ha betöltött minden ramba, akkor fürge az is. Nomeg legyilkoltam a reklámokat a böngészőben, így azzal sincs gond. Nők amúgy sem annyira háklisak az ilyenekre. Viszont garit azt tényleg raknék rá, az ördög nem alszik elv alapján főleg.
Titkon én is inkább tukmálnám azt a Dell-t, nagyon finom szerkezetnek tűnik
-
Borote
addikt
Azért egy próbát megejtek, ugyanis 60 napos gépek, 3 év helyszíni garanciával, a leírt feladatokra bőven elég, matt kijelző, háttérvilágítás (német, magyar kiosztású bill), fém borítás - egy szóval a Latitude E4310 nagyon korrekt kis gép.
(#49375) Tikakukac: hááát, az E-450-es CPU nekem inkább mondja, hogy netbookt, mint hogy notebook
viszont ha már Edge, akkor E320 is van - csak itt a garanciabővítés már nem fér bele 
-
ktommy91
addikt
Feladtad a leckét rendesen
Az egyik lehetőség a kolléga által linkel TP edge, a másik pedig az hogy hozzácsapsz egy tízest a kerethez és megveszed ezt: FUJITSU LIFEBOOK SH531 -
Chaser
legenda
-
Tikakukac
titán
-
odrif
MODERÁTOR
-
eddie17
addikt
Csak meglett a gépmasina, igaz kaptam de beletrafáltak.

Samsung NP300E5Z-S04HU
Persze nem lehet teljes az öröm, linux alatt sajnos még döcögős az Optimus technika így maradt a W7.
Nagyon gyors az ion-os gépem után, és 5.5 órát megy akkuról.
Linux alól 3 óra volt...
Elégedett vagyok vele. -
deezy
csendes tag
-
Tikakukac
titán
Tippre egy ilyen kell neki. A Fuji-nál talán csajosabb, modernebb, van egy csomó másik színben is és marad tarcsiba egy csomó pénz.
Kérdés inkább az, amit Borote is kérdezett. Picivel többért van dedikált karis változat, az elég best buy, ha mégis lenne valami játék vagy használná másra. Nomeg aprón fél év garival gépek garmada, jobban szemezve meg még ennél is jobbak kijöhetnek.(Mondjuk ez is 2,3kg, meg elég nagy, szóval van baj, nem kevés
) -
Borote
addikt
-
k3szeg
csendes tag
-
deezy
csendes tag
Sziasztok!
140.000 ft alatt milyen laptopot érdemes venni? Netezésre, filmezésre, zenehallgatásra, office programokra lenne használva. Viszonylag könnyű legyen, mert hölgynek lesz

-
Chaser
legenda
Egyértelmű...fujitsu A531. A legolcsóbb verziója 100k, 3 év gar. Másik alternatíva egy IBM T60 ips kijelzős gép, filmezésre nincs jobb
720p-ig HD film is mehet. Ez 50-60k körül van és természetesen nem új
1400x1050 ips kijelzője van, jobb mint a mostani FHD dellek, pedig azok se rosszak. -
ktommy91
addikt
-
k3szeg
csendes tag
üdv forumtársak!
filmnézésre, netezésre, zenehallgatásra szeretnék laptopot amire van maximum 100k(ez az abszolút maximum), strapabíró, jól összerakott, matt kijelzőjű..
ami még fontos lehet h nem szeretnék használtat
légyszíves segítsetek
-
karak78
csendes tag
-
Chaser
legenda
-
odrif
MODERÁTOR
-
ktommy91
addikt
-
Palkonyai
csendes tag
A K szériásak meg tényleg "híresek" lehetnek ha ennyien sorolják a hibákat

Köszönöm mindenkinek, hogy felhívtátok rá a figyelmem. -
odrif
MODERÁTOR
-
ktommy91
addikt
-
umek7
őstag
-
-KOBRA-
csendes tag
Köszönöm a választ ktommy91. Tényleg jó laptop. Amúgy ez a fajta laptop napi több óra használat esetén is 3-4 évig működik? Mert fontos azért, hogy ne csak 1-2 évet bírjon ki.
-
odrif
MODERÁTOR
umek7,ktommy91 nem is beszéltünk össze.
-
Palkonyai
csendes tag
-
ktommy91
addikt
-
umek7
őstag
-
odrif
MODERÁTOR
-
Palkonyai
csendes tag
-
ktommy91
addikt
-
ktommy91
addikt
-
-KOBRA-
csendes tag
Sziasztok
Laptopot szeretnék venni max. 180.000 forintért. Újabb játékokon játszanék rajta 15,6" vagy ennél nagyobb képernyőn és fontos lenne a nagy kapacitású merevlemez a filmek miatt, esetleg matt képernyő de az annyira nem fontos. Milyen laptopot ajánlanátok? Válaszokat előre is köszönöm, és ha esetleg volt már pont ilyen kérdés, akkor bocs a kérdésért. -
odrif
MODERÁTOR
-
Palkonyai
csendes tag
Sziasztok,
Új gép vásárlása előtt állok, olyat szeretnék, ami csendes, nem melegszik, sokáig bírja akksival és alkalomadtán elfuttat olyan gépnyúzó játékokat, mint Warcraft 3, vagy CS.
Mivel a jelenlegi igencsak koros gépem egy ASUS, ami hosszú éveken át szolgált, így én alapból ezt a kettőt találtam:
[link]Mi a véleményetek ezekről? Esetleg mi mást ajánlanátok?
Köszi -
odrif
MODERÁTOR
-
Chaser
legenda
-
Petee87
tag
Majorsoft.eu-ról valakinek tapasztalata? Van egy jó ajánlatuk és hátha valaki tudna referenciát adni.

-
kiskekko
tag
Én még egyiket se tapogattam meg ezért voltam erre kíváncsi
. De elhiszem a Fuji-ról itt még én rosszat nem hallottam, belépő alap üzleti best buy. 
-
runner 125
nagyúr
-
kiskekko
tag
-
Tikakukac
titán
-
kiskekko
tag
Sziasztok van itt olyan aki már megtapogatta a Fujitsu Lifebook A531-t és a HP 630/635-t is esetleg? A ház merevségére, anyaghasználat és az összeszerelés minőségére lennék kíváncsi. Melyik jobb e téren?
-
Tikakukac
titán
-
Seraph 16
őstag
Nem tudjátok véletlen HP -ból a pavilion g6 1306sh -hoz hasonló gép nincs nagyob vga kártyával 165k-ig?
-
odrif
MODERÁTOR
Még nem, de vásárlás előtt beszéltem a Dell-el.
Nagyon segítőkész volt az illető a telefonba.
Kérdeztem tőle hogy ha ssd-t teszek a gépbe, vagy mem bővítést csinálok akkor ugrik-e a gari, azt mondta hogy természetesen nem.
Bediktáltam a service tagot, és megerősítette hogy 2014-ig van rá gari.
Korrekt volt a hozzáállás végig a beszélgetéshez. -
B-L-A-C-K
titán
-
runner 125
nagyúr
Az egyelőre gyengélkedő szerviz miatt, nem mondanám, h egy IdeaPad a legjobb vétel i3-mal.
Inkább a Fujitsu drágábban, vagy egy Samsung NP300E5Z B950-nel. -
Chaser
legenda
Nem kell személyesen megtapasztalni a hiányosságait
Az edge a lenovo "rókabőre", amint látom azért bejött nekik a gondolat. De ha egy fisfosch' konzumer isnpironra mernek 3 év gart adni a dellnél, vajh' az edgere mért csak 1 év van?
Fujistu is 3 évet ad a legolcsóbb modelljére is. Sokan elfelejtik az alaptézist notebook kapcsán. A memória, ram, hdd nem sokkal drágább egy desktop verziótól..na de az alaplap többszöröse. Ilyen árkategóriában felelőtlenség gépet venni 1 év garral..pláne hogy új és hasznát gépekben is van nála jobb alternatíva. De aki szereti az izgalmat meg a hype miatt szeret több pénzt kiadni meg 1ébként is jobban ért hozzá annak hajrá, nem az én pénzem bánja az biztos
-
odrif
MODERÁTOR
-
brumi1024
veterán
-
margithid
veterán
-
brumi1024
veterán
Szervizre pedig a Fuji kivételesen jó(saját tapasztalat, az egyik legjobb a magyar supportja), és jelen pillanatban a lenovo ideapadoknál nincs minden rendben(lengyel szerviz, egyelőre nehézkes kommunikáció).
-
Tikakukac
titán
Ideapad van 125k körül i3-mal és kifújt. 15% különbség lenne mondjuk a B-s procitól, ha az erősebbik Fujit néznénk 120k-ért, és még mindig korrektebb gép a Lifebook. Innentől ti tudjátok

-
korpicschess
veterán
Jajj nekem... nehéz a nőkkel, megy a kavarás balra-jobbra.

Ha i3 lenne a feltétel, 120-ig, megbízható normál hátterű márka, akkor van valami alternatíva? A Lenovo csak? -
ussseal
tag
-
runner 125
nagyúr
Consumer kategóriában, általános célokra tényleg az egyik legjobb választás.
3 év szerviz garancia, korrekt összeszerelés, jó hűtés, mind mind mellette szól.Lenovo G570 is jó lehet, de egyelőre az IdeaPad szervizelés sajnos még nem a legjobb.
Samsung Series 3-akra nézz még rá, de anyaghasználatot, merevséget tekintve szvsz a Fujitsu jobb.
-
Declare
őstag
Azért mondtam, h lehet szerencsés a csillagzatom gari ügyben

Az nem egy elképzelhető variáns, h mondjuk az edge egy jobban összerakott gép? (anyag minőség, jobb hűtés, akármi...)?
szerk:
(#49320) brumi1024: Ok ez tény!

(#49321) Tikakukac: Akkor tényleg eddig mákos voltam/ vagyok garral
, ha lesz "élmény" az edge el, arra kíváncsi leszek majd! -
Tikakukac
titán
A probooknak és fujitsunak nem is lehet roll-cage-e, mert azok nem IBM/Lenovok

Én mint sok-sok éve kütyübuzi állíthatom, hogy nagyon sokszor előfordul, hogy gari utána 1 nappal/héttel/hónappal döglik le az alaplap vagy hal be egy 100/100-as vinyó. Konkrétan én 2 vinyómat is így vesztettem el, egyik napról a másikra rotty.
Az Edge 13"-ban a régebbi Brazos procival indul 125k-ról. A Fuji meg 120k, 3 év garival és anyagban nincs lentebb. Ezért mondunk Fujit.
Az üzleti gépek ha még nincsenek is fémmel merevítve, bizonyos pontokon erősebbek, a belsejük átgondoltabb. Én a kezdeti Edge-ek között nézelődtem, meg nyomkodtam, azok kiábrándítóak voltak minden szempontból. A mostaniakat még nem tudtam használni, majd vizsgák után elmegyek nyomogatós tesztre a városba. Ha mondjuk a TP nevet nem adnák felárral, akkor ajánlanám én is, de még 15" verzió sincs, így azért nehéz.korpicschess: Legalább biztos nem beszélek hülyeséget, dehogy baj, ha többen mondjuk ugyanazt, attól szerintem ő is nyugodtabb

-
brumi1024
veterán
Attól még, hogy neked nem volt garanciális problémád az nem jelenti azt, hogy nem is lesz/másnak sem lesz. Aztán bosszankodsz amikor másfél évesen mondjuk meghal a vinyó és cserélni kellene, de neked kell újat venni, ahelyett hogy gariba kicserélnék. És az edge-nél a +2év gari kb 20k, ami a vostronál benne van az árban, ráadásul jobb szolgáltatással, szóval ez sem elhanyagolható szempont. Egy cégnél pedig eleve előny, hogy a 3 év amortizációs idő alatt rendes használatból adódó hibák miatt gyakorlatilag nincs költsége a javításnak, mert garis a gép. Ja és ha esetleg úgy döntesz, hogy 2 év múlva eladnád a gépet akkor nagyot dob az áron, hogy még garis.
-
korpicschess
veterán
-
Borote
addikt
Vostro ugyanazon az áron kínál ugyanolyan hardvert, háttérvilágítássos billentyűzetet, mellé több (és jobb - helyszíni, NBD) garanciát. Miért venné valaki akkor az Edge-t? Azért, mert TP logo van ráütve? Az pont egy megvezetésen alapuló nem túl okos döntés lenne... (A tetszik pl egy döntés, nekem pl nagyon tetszenek a TP-k, pl egy Edge jó áron A10-es processzorral kifejezetten vonzó is lenne, de jelen esetben nem látom, hogy mi szólna az Edge mellett - másokkal való szembemenetelt leszámítva
).
Edge-ből is volt 1-2 gép jó áron, amit megérte venni, de akkor is szigorúan garanciabővítéssel. Az, hogy nem láttál gépeket halom számra dögleni, annak örülj, viszont bármikor beüthet a krach. Ismerek olyat, aki kétszer is szívott zsinórban, mert egyszer fél évig ült az MSI a szervizelt gépén, utána a cserébe kapott Asus 2 héttel a garancia lejárta után lett alaplaphibás.Sajnos így működik, mennek, aztán elromlanak

u.i.: ProBookban pl extra műanyag belső merevítés van... persze nem fém, de az is valami

-
brumi1024
veterán
-
Declare
őstag
Mindig ezzel jöttök....de nem erről van szó...
Nem az a kérdés, hogy az edge a jobb vagy egy T W thinkpad.... de ha előjön az edge, akkor huu azt hagyjuk és senki nem mondta még miért? Emiatt kíváncsiskodom
.Nincs rollcage....nincs a probooknak sem meg a vostronak sem meg a fujitsunak sem....garancia: lehet én születtem szerencsés csillagzat alatt, de nem igen tapasztaltam olyat, hogy egy számítógépes alkatrész 1évig jól működik, aztán 2,5évesen magától tönkremegy...
(apumnak olyan cége van, ahol olyan 12-13 gép megy nap mint nap min.8 órát és az elmúlt 25 évben nem volt egy olyan gép se amelyik 2-3 évesen döglött meg. Think centrek vannak általában, olyan volt, amelyik az elejétől fogva gyanúsan lassú volt, lefagyott néha stb, vitték hozták, alaplapcserés volt és további no problem.) Ugyan ez elmondható a családban előfordult notebookokról és pc kről is. Az én Hp m is 5,5 évesen (állítólag
) kondenzátora kiszáradt az alaplapon ezért lapcserés volt, de ott már megint mind1, h 1 év vagy 3 év a gar.
Szóval erről csak annyit, h persze nem elhanyagolható kérdés a gari, de nekem pl nem lenne egy kulcs kérdés, ha csak ennyi van az előbb beszélt vostro és lenovo között akkor én a lenovot vinném de ez már szubjektív teccik/nemteccik szempont
-
Tikakukac
titán
Alfa kollegáék adnak fél év garit, és nagyon megbízható eladó, most van nála egy raklap gép, lehetne válogatni. De akkor maradnak az új gépek.
Ezt ajánlanám. Nagyobb tesóját ajánljuk folyton, ebben picit kisebb a proci és 2 giga a ram. A többi ugyanaz, és van ingyenes kiszállítás is.
Most nézem, hogy jó 9k-val olcsóbb a szalonhoz képest. Főleg ezt vegyétek akkor. -
korpicschess
veterán
-
Tikakukac
titán
-
korpicschess
veterán
Sziasztok!
Kb. 100k-ig bezárólag kellene egy megbízható notebook, fő szempont a megbízhatóság, nagyon alap dolgokra lenne használva.

-
magedla
tag
Chaser, Tikakukac, AxBattler, Declare és Borote:
Urak, mindenkinek nagyon köszönöm a véleményét és a megerősítést!
Maradtunk a Vostro mellett, megrendeltük. A HD3000-nél erősebb VGA-ra valóban szükség lesz majd a Diablo 3 futtatásához. Remélem öcsém sok örömét leli majd benne. Ha meglesz, rögtönzünk egy rövid beszámolót!
-
Borote
addikt
Ebből viszont hiányzik az óhajtott erősebb videokártya...
Mondjuk érdekes, hogy 3350-es Vostro-ból van HD6630M-es és HD6490M-es változat is.(#49308) Declare:

1 év garancia egy 200 ezer forintos termékre kevés. Még 100k-s gépre is kevés az 1 év. Ezek könnyen tönkremennek, pont nem éri meg reszkírozni. Ráadásul a Dell-es helyszíni garanciánál kevés kényelmesebb van.(#49309) Tikakukac: mennyire egyet tudok érteni

-
Tikakukac
titán
Nincs roll-cage, ami a gép alapja, a lelke, a sava borsa. Innentől rakhatnak rá szép műanyagot, matt panelt és egyebeket, de az csak egy Edge marad, nem beszélve a szoftveres és hardveres körítésről ami nincs meg bennük. Ha Thinkpad kell, akkor vegyen meg valaki használtan egy régebbit, a maradékot költse el Ebay-en alkatrészre és egy délután alatt 2-3 sörért egy haverjával rakassa fel az esetlegesen kopott részeket meg adjon neki egy új akksit. Nekem ez a véleményem.
-
Declare
őstag
-
Chaser
legenda
-
Declare
őstag
Mi a baj azzal az Edge el? Így látatlanban kép alapján, komolyabbnak tűnik mint az a vostro....ráadásul könnyebb is. Élőben nézted?
Amúgy is a dellekről sok helyen olvastam, hogy Mo on túlárazottak ahhoz képest amit valójában képviselnek (pl precision is jó gép, nade nem 2x olyan jó mint egy kategóriatárs hp vagy lenovo, pedig 2x annyiba kerül itthon). A gar meg szerintem egy dolog, legyen rá 1év-2év de soha ne kelljen szervízbe vinnem
-
AxBattler
félisten
Samsung jobban össze van rakva, és máshol 10k-val olcsóbb...
Upsz, ez mehetett volna egybe az előzővel...

-
AxBattler
félisten
-
bajbal
tag
-
Tikakukac
titán
-
deathtania
senior tag
Aktív témák
-
49400 - 49301
50725 - 50701 50700 - 50601 50600 - 50501 50500 - 50401 50400 - 50301 50300 - 50201 50200 - 50101 50100 - 50001 50000 - 49901 49900 - 49801 49800 - 49701 49700 - 49601 49600 - 49501 49500 - 49401 49400 - 49301 49300 - 49201 49200 - 49101 49100 - 49001 49000 - 48901 48900 - 48801 48800 - 48701 48700 - 48601 48600 - 48501 48500 - 48401 48400 - 48301 48300 - 48201 48200 - 48101 48100 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Notebookok
- Milyen notebookot vegyek?
- (téma lezárva)
Hirdetés
- Milyen routert?
- AliExpress tapasztalatok
- Minden, ami Unreal Engine
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Formula-1
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- További aktív témák...
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Fibocom L850-GL WWAN 4G LTE mobilnet kártya
- ThinkBook 13s G2 ITL - i5-1135g7
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év teljeskörű garancia
- iPhone 15 Pro 128GB 89% (1év Garancia)
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Talán a 150k-s Probook lenne az ideális kompromisszum, de tényleg jó lenne tudni mekkora kakaó is kéne azokhoz a programokhoz, mert ha esetleg mégis jobb lenne az i5 a folyamatos munkához, akkor nem kéne elszabni ezt a paramétert 

a billentyűzete sem volt szerintem az igazi, aztán kissé horpadós volt az egész gép (ehhez mondjuk az akku hiányának biztos volt köze), illetve elég ormótlan hatást keltett
ezért nyomom az alfa156 féle használtbiznict
)

Kicsit gyengécske, viszont minőségi és a célnak megfelel: