- Fórumok
- Notebookok
- Milyen notebookot vegyek?
- (téma lezárva)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
48400 - 48301
50725 - 50001 50000 - 49901 49900 - 49801 49800 - 49701 49700 - 49601 49600 - 49501 49500 - 49401 49400 - 49301 49300 - 49201 49200 - 49101 49100 - 49001 49000 - 48901 48900 - 48801 48800 - 48701 48700 - 48601 48600 - 48501 48500 - 48401 48400 - 48301 48300 - 48201 48200 - 48101 48100 - 48001 48000 - 47901 47900 - 47801 47800 - 47701 47700 - 47601 47600 - 47501 47500 - 47401 47400 - 47301 47300 - 47201 47200 - 47101 47100 - 47001 47000 - 46901 46900 - 46801 46800 - 46701 46700 - 46601 46600 - 46501 46500 - 46401 46400 - 46301 46300 - 46201 46200 - 46101 46100 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
VMatteo
őstag
A fényes kijelzőn mennyire segít egy matt fólia?

-
ledgeri
nagyúr
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
Mondjuk inkább ez
Van benne egy focimeccsre is elegendő mag, elég erős videokártya és elég minőségi. Nézd meg. Esetleg van 190k körül HP is, azt még előtúrom, hogy van-e még belőlük.gt350: Elszomorítalak. 200k-ból talán ezt a gépet el fogja érni amit tudunk ajánlani, de sokkal gyorsabb nem lesz. A 9600GT mobil verziója fut az én notimban és ég és föld a különbség az asztalihoz képest- negatív értelemben. Én őszintén ennyi pénzből ilyen durva munkára max használtból nézegetnék valamit

Példa: Olyan 11k körül dob 3dmark06-ban az asztali kártyád. Ehhez pedig notebookcheck szerint már class1 mobil kari kéne, hogy megverje, azokat meg nem nagyon dobálják 200k-ba. Főleg nem procival és minőséggel

-
gt350
csendes tag
Legelső laptopomat készülök megvásárolni.
Ezért kérném a segítségetek.Eddig Asztali gépet használtam. ( C2D e8400, 4GB ram, 512mb inno3d 9600GT)
Grafikai programokat használok, Photoshop, Lightroom. Fotózás miatt. Gyakran 30MB-os file-okat. A mostani gép már gyenge. Pl. mikor 200 képet dolgoz fel, action-nel.)
Mivel sokszor jól jönne a mobilitás ezért váltanék laptopra. Otthon továbbra is a 23as monitort használva.
Amit tudok, hogy kell. Erősebb, gyorsabb legyen, 2-3 évig ne kelljen vele foglalkoznom.
Az eddigi teljesítményt múlja felül, megbízható legyen. USB3at tudjon. eSata legyen.
Mivel külső monitoron lesz, így lényegtelen a képernyő mérete.Gépet alapvetően használtan vennék 130-150 körül, vagy boltban NETTÓ 160 max. áron. Azaz max. 200e Ft.
Örülnék, ha adnátok tanácsot, mit nézzek, mit ne nézzek. Mi fontos és mi kevésbé ilyen célokra. Milyen márkában érdemes gondolkodni. Eddig DELLbe gondolkodom.
Köszönöm a segítségetek.
-
spyduck
nagyúr
-
brumi1024
veterán
Mindenképp javítja a használhatóságot főleg notebooknál(fizikai hatásokra kevésbé érzékeny), és nemcsak hogy gyorsan betölt a win, hanem minden gyorsabb...amióta ssd-m van nem láttam a program nem válaszol ablakocskát, mert nem kell várni a háttértárra. És amiben még sokkal jobb, hogy egyszerre több io művelet is ugyanazzal a sebességgel hajtódik végre. És a jobb msata-k nem melegednek.
-
ledgeri
nagyúr
-
ledgeri
nagyúr
Üdv! kezdő grafikai/3d-s munkára keresek laptopot, mit ajánlatok??
(tesómnak kéne, annyit mondott) Olyan kéne, ami már boldogul.. (tudom, hogy lennének a milyen progi, stb-kérdések, de szegényke 80-ról akart indulni az árral... szóval nincs seholse a témában..)
-
jeni
félisten
Szia
Melyik a jobb vétel?
Samsung NP-300E7A-S02CH:
angol bill kiosztás(matricázható utólag),17 coolos kijelző matt.vagy a
Samsung NP-300V5A-S02CH:
magyar bill kiosztás,15,6 coolos kijelző matt.mindkettő i5-s procis,HD3000 de az NP-300V5A az alapból 58 pont az NP-300E7A arra a Windows élmény index meg 48 pontot adott. A GT-520MX Nvidia kártya pont értéke teljesen azonos mindkettőnél.
A HDD mindkettő 500GB
U.i: fogyasztás szerint van eltérés akku módban?
-
Declare
őstag
Köszi!Asszem felkeresem majd az ssd topicot is
.Bodor cikkét átolvasva főként megint oda jutottam, hogy klassz az ssd de főleg arra jó, hogy gyorsan bejön a win és betölt 1-1 progi (de ez megér e annyit amennyit kérnek érte...)
Meg akkor az is kérdéses, hogy a 64Gb os ssd (mondjuk egy msata ban) mennyire érdemes/elég...csak a win elfoglalja a felét durván sőőőt és akkor még az is kérdés, hogy ha melegszik az msata az hogy befolyásolja a notebook mindennapjait

átnyálazom ezeket a linkjeidet majd alaposabban !

-
VMatteo
őstag
Meggyőztetek, akkor nézek fényeset is, nem kint fogom használni!
-
brumi1024
veterán
Igen hdd-hez képest gyorsabb, de 2,5"os ssd-nél azért érezhetően lassabb, pl itt leírják(2.bekezdés, ocz nocti pont). De itt egy másik összehasonlítás is, meg itt. Az msata-k eleve melegebbek, itt egy példa erre(y570-es noti, ha átkapcsolja a hűtést akkor lemegy 40fok körülre, de egyrészt az is sok nem terhelt állapotban másrészt ilyenkor a venti kb max fordulaton teker), nekem az agility 3-am amióta megvan stabilan 30fok, mindegy mennyire terhelem a gépet.
-
Dhampir
félisten
-
VMatteo
őstag
Volt egy oldal, ahol a keresési opciók közé beírhattam hogy fényes vagy matt kijelző.De most nagyon nem találom. Magyar honlap volt, valaki tudja hol lehet így is szűrni a keresést?
-
balikabo
tag
Egy külső Laptophűtő mennyire csökkenti adott esetben a laptop hőmérsékletét? Láttam CoolerMaster hűtőket 12-3 ezerért. Ér is valamit?
-
pandion
tag
Már csak a billentyűzet világítása miatt is egyértelműen Alienware

-
Borote
addikt
Ha 4-500k-t szeretnél rákölteni, inkább vegyél Dell Precision-t. Kevésbé bazári, IPS kijelzővel is elérhető, és ugyanannyi pénzért gyakran még a felszereltsége is jobb

Így is, úgy is külföldről kell rendelni ezeket. Mo-n az Alienware rettentően drága.
-
Soldier321
csendes tag
Sziasztok!
Játékgépet készülök vásárolni, és nem tudok dönteni két alternatíva között. Tisztában vagyok vele, hogy az Alienware sokkal drágább, de ha ennyivel jobb is, akkor elképzelhető, hogy áldozok rá, mert hosszú távon is működőképes laptopot szeretnék.
1) Lenovo IdeaPad Y580: [link]
2) Alienware m17x [link]
Előre is köszönöm!
-
brumi1024
veterán
-
pandion
tag
Bocsi, egy kicsit had legyek off, tudom h nem ebbe a topikban kéne megkérdeznem, de itt biztos tudtok nekem válaszolni.
Szóval nagyon buta kérdést fogok feltenni ne nevessetek ki, semmi tapasztalatom.
A HDMI csatlakozóval tudom használni a HD TV-met monitorként? Mármint ha HDMI-vel összekötöm, akkor ugyan azt a jelet látja mint a noti monitorán? Vagy ez úgy működik mintha monitorkábellel kötném össze (vagyis másodlagos monitornak is be tudom állítani?) -
canniball
nagyúr
Tiszteletem a topiklakóknak!
Laptop vásárláshoz kérnék némi (lehetőleg gyors
) segítséget. Kb. 50%-ban lenne használva videó- és képszerkesztésre (a maradék net/office/néha egy kis játék), előny a gördülékeny működés, a megbízhatóság (a mostani kb. 7 évesen kvázi problémamentes) és a minél több gari, a keret kb. 200k (de nem baj ha olcsóbb
).
Ezek közül (ABC sorrendben vannak) melyik raktáron lévő a legideálisabb jelölt? -
margithid
veterán
Lehet kapni szinte minden telefonhoz matt fóliát is, én ezt használom

Tegnap edigitalban kicsit körbenéztem a notik között. Toshibák egész jók, viszont volt ott egy dell xps is, és hát mit ne mondjak nem vagyok elragadtatva tőle, a billentyűzete majdnem úgy hullámzik mint a dell inspironé.
Ami viszont pozitív csalódás volt az az asus k sorozat.
Teljesen jól összerakotnak tünt.
Amire még kiváncsi lettem volna az a latitude és a probook.
Ja és a fuji lifebook se rossznak tünik
-
Borote
addikt
Nem különösebben... Marha jó gép lenne, viszont a hűtését olyan mértékben baltázták el, hogy egyrészt csökkentett órajelen megy benne a HD5850M, másrészt használat közben olyan mértékben forrósodik a burkolata, hogy nem is nagyon lehet hozzáérni.
Szép, meg minden, de játékra nem venném
(#48355) Declare: és itt jön képbe, hogy egy notebook nem csak a benne lévő hardvertől függ

-
Psychonaut
veterán
-
Declare
őstag
A dell honlapon általánosságban írják le, mi lehet a gépekben...ország, specifikáció függő (hp 8560w is háttér világítású billentyűzettel is kérhető, csak nem Európában...)
Ujjlenyomat olvasó, nem egy lényeges szempont, lehet soha nem fogod használni
Amit linkeltél abban úgy néz ki csak az integrált vga van, igen.
Írj nekik egy mailt, ők tudják megmondani...szerintem amúgy ujjlenyomat olvasó és világítós bill. is van benne
-
fednick
csendes tag
-
Declare
őstag
-
B-L-A-C-K
titán
-
szasanyi
félisten
-
applause
aktív tag
-
fednick
csendes tag
Ott a pont!

Mondjuk egy IPS paneles noti - ha van egyáltalán - ára közelít a csillagos éghez

-
runner 125
nagyúr
-
fednick
csendes tag
Én fényes kijelző után váltottam mattra és a személyes tapasztalat az, hogy egy nagyságrenddel jobb a láthatósága. A fényesnek nagyon szépen a színei, de amint kicsit több fény van körülötted, hihetetlenül elkezd tükröződni. Mondjuk egy kinti napos környezetben majdnem használhatatlan (saját vélemény), olyan, mint a mobilod, pont úgy elkezd tükröződni. Kivéve,ha brutál fényereje van.
Ezzel szemben a matt az napos környezetben is használható marad, persze ennek is romlik a láthatósága. Ezért az előttem szóló kollégával értek egyet, ha kicsit is van választásod, akkor a matt mellett dönts. -
Declare
őstag
Alapvetően én se szeretnék fényes kijelzős gépet, de szerintem azért nem a világ vége...ha sokat használod szabadban, akkor nem jó az biztos, de bent szobában, kicsit döntöd a kijelzőt/kicsit máshogy ülsz akkor el lehet vele lenni szerintem...ha van választás nyilván matt!
Amúgy youtuube on találsz sok ilyen videót
-
VMatteo
őstag
Sziasztok, a keresgélésemet nagyban szűkíti a matt kijelző. Ha ilyen kevés matt kijelzős laptop van akkor tényleg nem olyan zavaró a fényes kijelző? Abból tudok csak kiindulni, hogy az érintős mobilom gyakran változik tükörré.Akinek fényes kijelzős laptopja van írna valamit a használhatóságáról pl kinti környezetben?

-
vilmaboy
őstag
Vostro 3350-el kapcsolatban volna 1-2 kérdésem.
A dell oldalán a következőket írják a sorozatról:
Megbízható biztonság: Védje adatait ujjlenyomat-olvasóval, biztonságos adattitkosítással, a Trend Micro vírusvédelmi szolgáltatással, illetve az opcionális Absolute Lojack adatvédelmi megoldásával, mely nyomon követi ellopott laptopját. Adatai a Vostro laptopokon biztonságban vannak.
Termelékenység bármikor.
Bármikor, amikor csak akar, dolgozhat, legyen az éjjel – az opcionális háttérvilágítású billentyűzettel –, vagy nappal. Ebben segít az opcionális 9 cellás akkumulátor biztosította megnövelt akkumulátor-élettartam* is.Jobb grafika: Turbózza föl készülékének grafikus teljesítményét és optimalizálja akkumulátorának élettartamát az ATI HD switchable graphics technológiájával. Amikor kevesebb energia is elég, a laptop automatikusan az intelligens Intel integrált HD grafikára vált – így egyetlen akkumulátor-feltöltéssel is nagyobb teljesítmény érhető el
Nahh... az aláhúzott dolgok érdekelnének: Ebben vagy ujjlenyomat olvasó, avgy csak a nagyobbakban? A linkelt gépben bent van a bill. világítás? Mi ez, hogy ati kártya és átvált integrált intelre? Ezekben csak az intel van bent nem???

Kommenteket köszi...
-
Declare
őstag
Ezt a gépet szerintem ha tudsz várni pár hónapot a modellváltás miatt (júliusban sztem már tuti) megkaphatod 250k ért ! Ha jó a 14 coll persze...
Én lenovo és hp között nézelődnék, de a dell latitude e t is sokan szeretik...
-
fednick
csendes tag
Nem adtál sok konkrétumot (méret, proci, boltból új vagy hapróról), de sztem a HP, Dell és a Lenovo közül válogathatsz. Én személy szerint Dell-párti vagyok úgyhogy az E szériát javasolnám. Itt haprón van pár gép 2-3 év gyári garival 150k környékén, azok már igen pöpec gépek. Boltból nem vagyok meggyőződve, hogy belefér 250k-ba egy vadiúj business kategóriás gép, de javítson ki valaki, aki nagyon otthon van a bolti árakban.
Üdv.Máris korrigálom magam, mert látom lehet venni 200k alatt gépet, például ezt. 3 év helyszíni garival ez elég jónak tűnik.
-
RZoli89
tag
Sziasztok, gyors segítségre lenne szükségem.
Egy teljesen üzleti laptopot keresnék (matt kijelző, tartósság), lényeg hogy egy darabig ne legyen vele gond. Keret kb. bruttó 250e FT, de ha van ami kicsit drágább és pont ajánlott az is jöhet! Mit ajánlanátok?
Előre is köszönöm.
-
runner 125
nagyúr
Jó választás.
Egyéb alternatíva:
- Fujitsu A531 ( 3 év gar. )
- Samsung Series 3 -
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! Általános, játék nélküli használatra kerestem tegnap este laptopot, és a segítségetekkel rátaláltam a Lenovo Ideapad G570GH LEN 59-324351 modellre, ami szerintem nagyon jó ár-érték arányú, kisebb kompromisszumokkal. Szerintetek jól döntöttem, vagy esetleg még gondolkodjak? Ha valaki, aki ilyet használ, beírná 1-2 mondatban az eddigi tapasztalatait, az előre is nagyon köszi. Üdv
-
atesss
addikt
Üdv !
Ismerős keresne használt notit, egyszerűbb irodai használatra.
Hordozva csak ritkán lesz.
Akksi nem tudom mennyire fontos, lehet nem nagyon, de azért egy olyan fél órás jó lenne ha meglenne.
Eredetileg 25e körül mondta, de én inkább 30-35e-t mondtam neki.Hardver : Prociban nincs igény, viszont Windows-hoz még irodai használatra is elkél szerintem a 768MB körüli ram.
Persze bővíteni én is tudom, csak legyen az árba belekalkulálva.
Ha nem sokkal drágábban lenne olyan gép, jobb lenne Sata-s vinyóval, mert az bővíthető.
Tapasztalatom szerint a régi notik legfőbb baja - a kevés ramon kívül - az iszonyat lassú HDD.
Illetve sokszor félig hibás / rossz állapotú is a vinyó.MOD:
Természetesen legyen benne Wifi.
Bár ha nagyon kell, PCMCI kártyával is megoldhatjuk (apróról tippre 2k-ért már lehet).Mely gépeket ajánljátok, amik megbízható darabok (pl. Thinkpad, Dell, egyes HP-k) ?
-
B-L-A-C-K
titán
-
_ak_
addikt
Remek tipp!

Így is kinéztem tőle egy párat, de 14.1"-es lapikat kifelejtettem. Így viszont egyből előtérbe került egy T61 meg egy HP 6910p. A HP erősebb lenne nagyobb vinyóval, de az az ATI x2300 nem necces? Emlékem szerint én pont egy ilyen kártyával szívtam a driverek miatt.
-
Declare
őstag
Hát őőő úúúúgy kb szerintem maximálisan (egy notebookhoz képest)
5850 fps ek -
balikabo
tag
Hali! Ez a gép mennyire alkalmas játékra?:
HP Envy 17 corei7 1gb ddr5 vga, fullHD LED, 256 gb ssd!!!-corei7 720qm 1,6-2,8ghz
-2x2gb 1333mhz memória
-500gb Hitachi 7200rpm hdd
-Samsung 830 256 gb SSD
-1920x1080 FullHD LED kijelző
-ATI 5850 1gb DDR5 VGA (
Blue ray olvasó és DVD író COMBO -
Declare
őstag
Huh, ah ez érdekel
TP topikban nekem azt mondták (kedvenc szavaim lettek ezek most
) "tök mind1", hogy milyen gyors, mert az elérési idő a lényeg és abban így is úgyis rommá veri a hdd ket...amiben így laikusan bele gondolva lehet igazság
(pont Te írtad nekem a melegedést is, ami msata hátrány) -
runner 125
nagyúr
-
_ak_
addikt
Sziasztok!
Tudom egy kicsit nehéz kérdés, de hátha van vmi tippetek. Egy havernak beszart a laptopja és szeretne minél olcsóbban egy használt gépet amivel lehet netezni meg youtubozni. Szeretné, ha megúszhatná 50-55k-ból.
Igazából szinte csokorra valót találtam itt az aprók között, de nem vágom, h melyik az a gép, ami pár évet ki fog húzni és nem fog ugyan úgy beszarni egy szériahiba alapján.Szóval van esetleg olyan régi laptop ami bírja a strapát, nem akadozik rajta a zenehallgatás böngészés közben és belefér a keretbe?
-
odrif
MODERÁTOR
-
sarkanyolo2
őstag
Köszönöm srácok mindenkinek, nagyok voltatok!

-
Borote
addikt
Gondoltam rá
megváltoztatom a kódomat valami ilyesmire, hogy 'llksdjfgsadlfgldf3q498uelt', aztán keresek egy olyan szolgáltatást, ahol időzítve tudok magamnak emailt küldeni, máshonnan meg kitörlöm, utána meg nézhetek 
(#48346) M3oH: már így is frankón teleszemeteltem a topicot... pedig most már nem is akarom magam kitiltatni

-
B-L-A-C-K
titán
-
M3oH
addikt
Nehez szules volt
De jo valasztas, gep is, bolt is .Borote: Velem szemelyeskedhetsz nyugodtan, ha pihenni szeretnel

-
B-L-A-C-K
titán
-
Borote
addikt
MEN? Muliplex Endocrin Neoplásiák?

Pénteken szigorlat

(#48345) B-L-A-C-K: mer' önmagad kitiltását nem lehet kérni, annyira alpári meg nem vagyok, hogy nekiálljak káromkodni meg flémelni

És valami mellék-elfoglaltság meg muszáj, különben az agyamra megy
-
sarkanyolo2
őstag
Na talán megvan, MEN. Köszönöm a segítséget és a jó hangulatot
. -
B-L-A-C-K
titán
Igen, ez teljesen jó, ajánlott is, oldal is jó, bár ezt azért nem ajánlottuk mert 180 ezer nem 160.
-
Borote
addikt
Igen, és ennek legalább a minősége is teljesen rendben van

-
sarkanyolo2
őstag
Beröhögök, full jó a dumája mindenkinek itt a fórumon.

Na talán ez lesz.
Megbízható az oldal??
-
B-L-A-C-K
titán
Akkor nincs mese, neki is i7-es kell hogy beteljesüljön az álma: Dell inspironny Íhetedikes. Már azt a 15 ezer pluszt röhögve megéri!
-
Borote
addikt
Amilyen felhasználási kört Te leírtál, oda halálosan mindegy, hogy i3, i5, vagy i7 van

(#48339) B-L-A-C-K: az aduász

-
sarkanyolo2
őstag
-
q2w3
senior tag
-
Borote
addikt
Kérdezd meg, hogy miért
mire fog neki kelleni 
Vagy legalább azt, hogy mi a különbség az i3 az i5 és az i7 között
-
Tikakukac
titán
-
sarkanyolo2
őstag
-
Borote
addikt
Ja, ha nem életcélotok az i5 (de mire kell, komolyan áruld már el
azért kell, mert annak i5 a neve?), akkor EZ a ProBook nagyon jó választás, 2GB memóriát 3 ezer forintért lehet kapni bele.
Ennek a hangszórói is jobbak, mint a Fujinak
-
M3oH
addikt
Hp G6t en nem vennek, nincs benne anyag. Ha tobb evre kell gep, akkor gondolkozz probookban. Fuji A531 es a lenovok sem rosszak. Ha jatek nem lesz, akkor ennyiert kapsz i5s probookot is.
-
B-L-A-C-K
titán
Neked csajod az i5?
-
Borote
addikt
Anyaghasználat miatt nem venném... de igazából minek is beszélek? Értelmes i5-ös gépet dedikált kártyával ennyiért nem kapsz. (Dedikált kártya nélkül A531), esetleg a Toshiba L750, de szerintem egyáltalán nem éri meg a felárat az i5.
4530s - na ez már jó
Ennek nagyobb esélye van 4-5 évig működnie 
(#48328) brumi1024: mondom én, hogy meg a DC 4+2GB-nál

-
brumi1024
veterán
Nekem (szerk: nekem is
) dual channelbe ment a 6gb az y570-emben.
A noctival meg vigyázz, nagyon melegszik! Azért msata ssd-k érezhetően lassabbak a normál(2,5") társaiknál, lehet hogy érdemes lenne megvárni hátha jön hozzánk is samsung pm830 msata, ez már egy gyorsabb fajta és nem melegszik. -
Tikakukac
titán
Vehetsz elitebookot is, ami gari után 1 nappal meghal. Nem tudunk jósolni, csupán spekulálunk az alapján, hogy mennyire van egy gép kimerevítve és elrendezve, valamint milyen a hűtése

szerk.: Ha csak új gép játszik akkor vedd a Z575-öt, jobbat nem nagyon tudunk. Ha tudnánk akkor vinnyogna valamelyikőnk, hogy nem jót ajánl. De elég egy rugóra jár az agyunk, szóval vagy összebeszélünk vagy igazunk van. Utóbbi az igaz, hidd el.
tejeskifly: Beárazós topikban kérdezz rá. Amúgy minden annyit ér amennyit adnak érte, nézd meg apróban mennyiért mennek el a hasonló gépek.
-
sarkanyolo2
őstag
Agyfasz ON!
Erre mit mondtok?Élettartam??
-
tejeskifly
aktív tag
Sziasztok!
Egy noti-t vennék: Gateway P-7815u FXA kérdésem már csak az, hogy mennyit ér egy ilyen noti?
Holnap kell mondanom az eladónak, hogy mennyit adok érte. Így a beárazásban kérnék segítséget. -
Borote
addikt
Tessék, Fujitsu A531, bőven elég arra, mit kérsz, olcsóbb is, 3 év garanciával, teljesen megbízható

Ha nem lesz játék, bőven elég
Hoppáá, jut eszembe, ennek nem túl jó a hangszórója
Ezt muszáj hozzátenni. Ilyen szempontból jobb a Lenovo 
-
sarkanyolo2
őstag
Lényeg hogy nagyon megbízható azt mondják. Vagyis bírjon 4-5 évet.

-
sarkanyolo2
őstag
Csak net meg filmnézés lenee
Nem tetszika lenovo, beszarok
DD -
B-L-A-C-K
titán
A proci amire kell neki tökéletes, ha az extreme digital meg nem szimpatikus lehet venni más helyen...
-
Borote
addikt
Mire szeretnéd, hogy elég erős legyen? (Nagyzási mánián kívül?
)
Mire fogja majd használni, ahová _erős_ processzor kell? -
sarkanyolo2
őstag
-
B-L-A-C-K
titán
Én ezt vetetném vele: Lenovo Z575Am, jól összerakott, mindenre alkalmas gép.
-
sarkanyolo2
őstag
-
B-L-A-C-K
titán
Agyfaszt nem kapok, de egy pofont kiosztok mindjárt valakinek...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Gyengébb, de tök mind1 mert a 520-as se egy überbrutál vga, de mivel említetted sz@rsz a játékra így teljesen mind1. De akkor nekifutnánk megint, konkrétan akkor mire lenne használva ténylegesen, illetve egy pontos összeget mondanál akkor mennyit szánnál rá, megtudnánk mondani a számodra legmegfelelőbb alternatívát...
-
Speeedfire
félisten
Napi FAIL!

-
sarkanyolo2
őstag
-
B-L-A-C-K
titán
Igen.
-
Borote
addikt
Ezt a gépet már 110-ért se nagyon ajánljuk az anyagminősége miatt...
De ha 160-ért i5-ös gépet szeretnél (amire a netezéshez mondjuk nincs sok szükséged), akkor nem is fogsz sokkal jobb minőségűt találni...
Illetve de, Fujitsu A531, i5-tel 165k, de szerintem pénzkidobás
(#48311) sarkanyolo2: hát mondjuk a processzorba integrált szintjén mozog...
Ha nem szeretnél játszani, nincs is nagy szükséged dedikált GPU-ra
-
sarkanyolo2
őstag
-
Dhampir
félisten
-
B-L-A-C-K
titán
Én nem találok szavakat!
-
sarkanyolo2
őstag
Hali!
Ehez mit szóltok?
-
runner 125
nagyúr
-
Speeedfire
félisten
-
polip
addikt
szépek lesznek az új g6-os hp-k és lesz rajtuk numerikus bill is..megtapogattam őket
a fehér különösen jól fest

-
Doctrine
csendes tag
-
Tikakukac
titán
Nagyon tuti biznisz volt, anyám főnőkéjé lett, imádja is

Doctrine: Ennyiért már nem esküszöm meg, hogy lesz is, de 135k-ért láttam legutóbb egy hasonló ajánlatot, igaz garival és mással ott nem tudtam számolni.
szerk.: 1,5" már olyan mindegy szvsz, de te tudod. Úgy mondjuk szűkülnek az esélyes gépek.
-
Doctrine
csendes tag
-
B-L-A-C-K
titán
Elírtam, pedig olyan gyorsan javítottam hogy még én sem vettem észre...

Amúgy kár ebbe belemenni tényleg ember függő, kinek ez kinek az.
Aktív témák
-
48400 - 48301
50725 - 50001 50000 - 49901 49900 - 49801 49800 - 49701 49700 - 49601 49600 - 49501 49500 - 49401 49400 - 49301 49300 - 49201 49200 - 49101 49100 - 49001 49000 - 48901 48900 - 48801 48800 - 48701 48700 - 48601 48600 - 48501 48500 - 48401 48400 - 48301 48300 - 48201 48200 - 48101 48100 - 48001 48000 - 47901 47900 - 47801 47800 - 47701 47700 - 47601 47600 - 47501 47500 - 47401 47400 - 47301 47300 - 47201 47200 - 47101 47100 - 47001 47000 - 46901 46900 - 46801 46800 - 46701 46700 - 46601 46600 - 46501 46500 - 46401 46400 - 46301 46300 - 46201 46200 - 46101 46100 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Parfüm topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Milyen széket vegyek?
- Formula-1
- Gitáros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Fibocom L850-GL WWAN 4G LTE mobilnet kártya
- ThinkBook 13s G2 ITL - i5-1135g7
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
- MacBook Pro 16" 2021, M1 Max , 64 GB RAM, 512GB SSD, Silver 27% Áfás (0461AB)
- MacBook Neo 512GB Indigó (3év Garancia) - Bontatlan
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 512GB RTX 4060 8GB
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Köszi!
.

) segítséget. Kb. 50%-ban lenne használva videó- és képszerkesztésre (a maradék net/office/néha egy kis játék), előny a gördülékeny működés, a megbízhatóság (a mostani kb. 7 évesen kvázi problémamentes) és a minél több gari, a keret kb. 200k (de nem baj ha olcsóbb