Hirdetés
Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
válasz ussseal #40812 üzenetére
Hjah, itt tényleg neked kell tudni az igényeidet. Mindkettő jó gép, a Z575 mostanság sokat ajánlott típus.
Nekem szimpatikusabb ebben az esetben a HP. Szerintem szebb, van USB3.0 és ott valóban 3 év garancia van.
Már írtam annó is, h ennek az ipon-os garikiterjesztésnek utána kell nézni. Mert, hivatalos Lenovo bővítés csak a ThinkPad-ekre érhető el.
Amit az ipon ad, az valamiféle biztosítással ötvözött bővítésnek nevezett akármi. Utána kell érdekéődni. A HP-re biztosan 3 év el-visszaszállításos gari van.mod.
darvak,
Miért határolja be?
Consumer kategória felsőbb szegmensében kb. egyedül a Lenovo nem rukkolt elő (s, persze hol máshol csak Magyarisztánban) USB 3.0-val.
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Lovasíjász
tag
-
Borote
addikt
válasz ussseal #42572 üzenetére
Hát ez úgy fog menni, hogy Trinity-t fognak gyártani Llano helyett - magyarán nem lesz Llano, így az ára sem fog nagyon lejjebb menni... Azaz talán egy minimális ideig, amíg átállnak teljesen az új generációra.
(#42569) ricsárd: erős hardver: Lenovo Y570, HP DV6, esetleg Asus N55. Ezek közül már inkább csak az A8+6755G2-s HP DV6-os érhető el, de mindhárom gép kifutó.
Ha tudsz még gyűjteni 30k-t, akkor május végén, június elején jön a Lenovi Y580 GTX660M-mel, az minden tekintetben erősebb lesz ezeknél, és az eddigiek alapján a minőségre sem lesz panasz.(#42574) Turbobacsi: én nem úgy fogalmaznék, hogy frissített széria, hanem szimplán egy másik szállításból érkezhetett
[ Szerkesztve ]
-
Turbobacsi
senior tag
válasz ussseal #42572 üzenetére
ami fura, hogy most jött ki frissitett probook 17"-es, és az új széria (nagyobb HD-vel) olcsóbb, mint az ugyanaz régi széria:
új, B sorozatú
régi, A sorozatú"A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!"
-
Borote
addikt
válasz ussseal #50054 üzenetére
Vannak jó gépei az MSI-nek, nem arról van szó (a gamer szériája nem rossz, néhány gép bazári külsejétől eltekintve )... csak nálunk csapnivaló a garancia
(#50052) miklos0308: valóban, kissé zsákbamacska... én nem ajánlanám, de ha nagyon muszáj, lehet, hogy megvenném - legalábbis az Aldi-ban volt rá vidd-vissza garancia
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Lenovo IdeaPad 3 15ALC6 82KU005MHV laptop garival és számlával( 5 hónapos vásárlás)
- Laptop Wifi és WWAN (3G 4G) kártyák
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest