Hirdetés
Aktív témák
-
lockdown90
senior tag
válasz Borote #10926 üzenetére
Az lehet, hogy ilyen volt, viszont az órajelét nem hiszem az is számít azért....
Bal oldala kicsit melegszik, bár ha veszel alá 1-2k ért hűtőpadot akkor az is mérséklődik.
Legújabb játékokat simán viszi pl. Crysis 2 advance simán még hardcore-on is eldöccen,
Black ops kifullozva viszi, Dirt2 ne is beszéljek. Zsanérjai nagyon erősek! Billentyűzete is elég jó, nem horpad mint az asuséknál Hangzása is szuper, fülessel még jobban.
i7-est alig hasznája ki, nem nagyon szokott 15% fölé emelkedni a cpu %.Ha van kérdésed írj!i7 13700k - 32Gb DDR5 - RTX4070S
-
rizso
addikt
válasz Borote #10926 üzenetére
Nagyon jó gép, nekem is volt dv6, és a mostani tulaja is rettentően elégedett vele!
159: nem tudom, hogy most hogy van a PB garanciája. Viszont a kijelző biztosan fényes és 1366*768 felbontású! Az office szerintem előre lesz telepítve, és a hozzá kapott kóddal tudod aktiválni (amúgy olyan 20k körül lenne az otthoni és diák verzió) - ha nem így van bocs...
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
littlebrandy
tag
válasz Borote #10936 üzenetére
Ó köszönöm, akkor azt hiszem az Intel Core i5-480M 2.67GHz + Ati 5650hd kombó mellett döntök az Intel Core i5-2410M 2.3 GHz + GeForce GT 525 ellenében Szerinted is ez a helyes döntés ha mindkettő laptop 170k és másban nem tér el?
Hard work never killed anybody, but why take a chance?
-
GTheo
tag
válasz Borote #10955 üzenetére
Ha nem bírja, akkor lehet kisebb felbontásban is játszani, nem ?!
Amúgy meg játékra van egy PS3, full HD TV-vel, ott kell játszani, laptopon csak néha játszanék, pl. ha kipróbálnék egy játékot, de annyit meg nem ér meg, hogy megvegyem PS3-ra... Most megnéztem a PHTV!-s tesztet a laptopról, ott sok jót mondtak róla, de mondjuk az az i7-es L502x volt.
Köszi a püt! -
fcriss
tag
válasz Borote #11081 üzenetére
Itt olvasd el a hozzászólásokat.A HP-nál típus utolsó betüje "h" pl.dv6-6001eh. A többi notinál passz,addig nem tudod megmondani amíg az összes notinál fel nem tüntetik a teljes típusszámot: asus k53sv-077d, aspire 7750g-2414mn stb.mint a többi webáruháznál (gamer,ultra edition-röhej)
,vagy megnézed a gyártók magyar weboldalát,hogy azt a konfigot forgalmazzák-e,az a konfig kapható-e másik boltban.Nekem az volt gyanús több notinál,hogy ők már akkor árulták amikor még a többi boltban híre-hamva nem volt egyes típusoknak,persze mert külföldön már forgalmazták.[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
válasz Borote #11081 üzenetére
Magával a géppel nem lesz különösebb gondod, a billentyűzet is teljesen használható, így képzeld el. De megkérdezheted Lamassu fórumtársunkat is a billentyűzetről, ugyanis már az övé a gép
UltraXGA2: én is azt hittem, hogy ez így van, de sajnos nem ilyen egyszerű. Akkor vállal a HP Mo. 2 évet a külföldről származó Pavilionokra, ha:
- az anyaországban/célpiacon (tehát ahová azt az adott típust szánták) is 2 év a garancia rá,
- és te a számlával tudod igazolni, hogy 2 év garanciával vetted a gépet.Fél órán keresztül beszélgettem az ügyfélszolgálatossal, ő megkérdezte az ezzel foglalkozó munkatársakat, és a fenti választ kaptam! Tehát hiába van a célpiacon 2 év gyári garancia rá, csak akkor tudod itthon érvényesíteni, ha a számlán is szerepel az a bizonyos 2 év.
Aztán az is lehet, hogy ahány ügyfélszolgálatos, annyi megoldás...[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Cardea
csendes tag
válasz Borote #11455 üzenetére
Szerintem az y570-esekbe van plusz hely az SSD-nek, a lenovo egyébként az SSD-vel kiadott laptopjaira 10sec-es bútolási időt dobott ki (jutyúbon megnézheted), és a konkurenciának egy kis borsot törve az orra alá bárkinek aki 10secen belüli bútolási időt tud produkálni (gondolom megszabott határidőn belül) valami iszonyat összeget fizet, ha sikerül...
Toshiba Qosmio x770-10x
-
T-unit
őstag
válasz Borote #11841 üzenetére
"semmi komolyra nem használná, csak egy kevés netezés, dokumentumolvasás. "
HD filmeket nem említett, de nyilván akkor meg olyan GPU-sat érdemes nézni, 90k alatt is akad már 1-2ilyen, hdmi kimenettel: [link] Nem egy csúcsmárka, de legalább van rá 2év gari. Illetve ha szimpatikusabb van 1év garis HP is ennyiből(ellenben hdmi-t nem ír).
üdv.
-
Chaser
legenda
-
szeszab
tag
válasz Borote #12119 üzenetére
Felhívtam az Imperiumosokat telefonon és azt mondták,hogy magyar billenytűzetes a laptop, tehát nem szitázott és nem matricás, de azt mondták,hogy még nem érkezett meg a laptop ugyhogy nem tudják,hogy ddr3, vagy ddr5-ös a videokártya, de szerintük az biztos,hogy 8GB van benne.
-
MomoSinX
aktív tag
válasz Borote #12231 üzenetére
Van benne valami, de akárhogy nézem a GT540M megelőzi még az ati 5730-at is szóval hm.
Lehet az i5-ös acer mellett döntök, az ati kártya jöhet, a 6550 a 93. helyen áll, az 5730 a 89. a nvidia 540m viszont a 87. 6 helyezés különbség talán nem olyan egetrengető a gyakorlatban..
Szerk 2: Viszont aközött az i3 és i5 proci között van lényeges kül, hiába lenne 6gb ram az i3 al, az i5 akkor is jobb lenne 4 el.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Borote #12447 üzenetére
Elég sokáig dolgoztam anno egy hasonló stratégiájú cégnél. Nálunk is össze lehetett válogatni a konfigot, ami üzletileg előny volt. A gépek viszont meg sem közelítették a márkás modellek minőségét.
Végülis te tudod, hogy mire költöd a pénzedet. Ha megvan, írd majd meg a tapasztalataidat, kíváncsi vagyok.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
csurdongulos
tag
válasz Borote #12452 üzenetére
Szinte bármelyik laptopra rá lehet csatlakoztatni, de érdemes olyat választani amiben 2.0-ás expresscard slot van, az a leggyorsabb és legkevésbé buherált kinézetű. Olvasgasd a fenti linken lévő fórumot, leírást.
Ha nem 2.0-ás az expresscard slot, túl szűk a sávszélesség és nem fogod tudni kihozni a kártyából a maxot. -
NTonee
veterán
válasz Borote #12452 üzenetére
Létezik. Asus XG Station és MSI GUS (Graphics Update Solution) néven vannak ilyen termékek. Azonban nem hogy itthon, de sehol sem fogsz ilyet találni. A gyártók sem erőltetik a témát. Az MSI hivatalos weboldalán sem lehet találni semmit a GUS-ről. Nem is lenne nagy durranás, mivel ExpressCard csatolója van, ami PCI-E 1x-nek felel meg. Legutolsó hírek szerint dolgoznak egy USB3.0-s verzión, de elég halottnak tűnik a dolog. Ráadásul csak külső monitorra tudná küldeni a képet.
mod: csurdongulos megelőzött. Igen, az expresscard 2.0 talán már tudná azt a sebességet hozni, ami kell.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz Borote #12536 üzenetére
Mért nem veszel egy LP házat? Aköré építhetsz ilyen fa "bőröndöt". LP vga-ból már elég erőset lehet venni 20k alatt, pl hd5670. Ilyen szintű vga 200k-tól indul notebookokban. Nekem ilyen van, 10cm a magassága.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Borote #12539 üzenetére
Ebben egy LP táp van, térfogatra ennél kisebb táp csak az S-FLEX, amiből nem nagy a felhozatal, vagy a pico psu, ami qrva drága -olyan mint ami a notikban van + külső adapter-. Az enyémben pl FSP táp van, ami az egyik legmegbízhatóbb tápgyártó. Ez TFX szabvány, valamivel kisebb az SFX, de más elrendezésű, magasságban mindenképp többet foglal. Ebben a házikóban gyakorlatilag min. hely marad ha beépíted. Mint látod ebben nincs vga, sem egyéb pci bővítő cucc. Ennél kisebb térfogatú gépet csak notebook hdd-vel és optikával lehet csinálni meg ITX lappal, de az se lenne annyival kisebb mint amennyivel drágább Ezt a házikót 4k-ért árultam táppal együtt.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
-
akoo
csendes tag
válasz Borote #12677 üzenetére
Én se értem miért van két fajta Geforce 555m de igazából nem is érdekel. Egyiknél így a másiknál amúgy oldották meg,hogy elérjék ugyanazt a teljesítményt engem aztán nem izgat a dolog ha nekik így volt jó. A lényeg ,hogy a kártya maga nagyon jól teljesít mindkét verzióban én az enyémmel /y 570/ tökéletesen elégedett vagyok nagyon jó kis darab.
-
rizso
addikt
válasz Borote #12677 üzenetére
Igazából: passz. Nem tudom mi értelme össze-vissza kombinálni az "összetevőket". De ahogy akoo is írta, a lényeg az, hogy elég erős kártya, és hozza azt a szintet, amit elvárok/elvárunk tőle...
-
MomoSinX
aktív tag
válasz Borote #12704 üzenetére
Eszerint a GDDR5 ígyis 1 fokkal gyorsabb:
We tested the gaming performance of the GeForce GT 555M with DDR3 graphics memory in a pre sample of the Dell XPS 17. The synthetic benchmarks show a performance slightly above the old GeForce 9800M GT. GDDR5 versions should be slightly faster. Therefore, nearly all current demanding games should run fluently in 1366x768 and high detail settings. Only extremely demanding games like Metro 2033 will only run in medium detail settings. Older and low demanding games like Fifa 11 should run in high detail settings and Full HD resolution.
Szerk: Persze a kül nem egetrengető.
[ Szerkesztve ]
-
MomoSinX
aktív tag
válasz Borote #12706 üzenetére
Annyira sztem sem meggyőző, mert ez az állítás is olyan hogy szerintük gyorsabb kéne hogy legyen. Aztán a gyakorlatban lehet nemúgy van. Bár a személyes tapasztalatom szerint a gyorsabb ram az jobb eredményt produkál. Volt dolgom DDR2-es vidikarival meg GDDR3-al és a kül az ég és föld volt, persze ezt még akkor lehetett teszteleni rendesen amikor több ugyanolyan kártya volt a piacon, csak eltérő rammal. Ami nekem volt pl egy régebbi ATi X1650 PRO DDR2-es verzióban, de ugyanez létezett GDDR3-al is, ami jobb volt. Persze a GT555M-ek nem ugyanolyanok felépítésben(a bus és az egységek m iatt), így konkrétan nemtudunk állítani semmit. Max olyan tudna konkrét eredményt mondani aki ugyanazt a konfigot letudta tesztelni annyi küllel h GDDR3 és GDDR5-el is kivolt próbálva. De az biztos hogy a 2 kártya nagyon hasonló teljesítményben van, csak hol úgy hol így oldották meg hogy hozza a színvonalat.
Aktív témák
Hirdetés
- Macbook pro 2020 M1 13"
- Újszerű, gyári garanciális ultrakompakt HP Pavilion Aero 13 6 magos Ryzen 5 processzorral, 970g
- Új állapotú HP Pavilion 15 colos laptop, még 14 hónap garanciával
- Lenovo G505 alkatrészek
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple MacBook Air 13" Mid 2012 (i5 1,8GHz, 4GB RAM/256GB SSD) 1 ÉV GARANCIA, SZÁMLA
- Apple MacBook Pro 15" Mid 2015 (i7 2,5GHz, 16/1TB) 1 ÉV Garancia, számla
- Fujitsu Celsius H700 i7-es laptop eladó!
- Apple MacBook Pro 13" Mid 2014 (i5 2,8GHz, 16GB RAM/500GB SSD) Akku 102 ciklus, GARANCIA, SZÁMLA
- Asus Tuf FX505DU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest