- Fórumok
- Notebookok
- Milyen notebookot vegyek?
- (téma lezárva)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
36100 - 36001
50725 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 37901 37900 - 37801 37800 - 37701 37700 - 37601 37600 - 37501 37500 - 37401 37400 - 37301 37300 - 37201 37200 - 37101 37100 - 37001 37000 - 36901 36900 - 36801 36800 - 36701 36700 - 36601 36600 - 36501 36500 - 36401 36400 - 36301 36300 - 36201 36200 - 36101 36100 - 36001 36000 - 35901 35900 - 35801 35800 - 35701 35700 - 35601 35600 - 35501 35500 - 35401 35400 - 35301 35300 - 35201 35200 - 35101 35100 - 35001 35000 - 34901 34900 - 34801 34800 - 34701 34700 - 34601 34600 - 34501 34500 - 34401 34400 - 34301 34300 - 34201 34200 - 34101 34100 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
ZEN1TH
őstag
-
Tom1939
őstag
-
B-L-A-C-K
titán
-
GaborGh
őstag
-
GaborGh
őstag
-
spyduck
nagyúr
T420 nekem jobban bejön, kényelmesebb használni és masszívabb de jó a 6420 is. Én is most tervezek leváltani a notimat és nagyon átjártam a témát meg kipróbáltam őket. 14" és 15"-ban nézek EliteBook, Thinkpad és Latitude modelleket. Mindegyik nagyon jó, sztem az EliteBookok a legjobbak de sokkal drágábbak, ezért lehet Thinkpadot veszek, az is nagyon bejön. Jelenleg T520 felé hajlok, márciusig várok még de akkor dönteni fogok. Annyit azért tudj, h 14"-ban gyöngébb a kijelző minősége mint 15"-ban, ugyanis utóbbiakban nagy látószögű. Szebb a kontraszt és nagyobb a betekintési szög, ez az egyetlen indok ami miatt a 15"-os modelleket helyezem előtérbe, ha a panel hasonló lenne akkor tuti 14"-t vennék de mivel éjjel-nappal a gép előtt ülök fontos a kijelző minősége!
-
Dhampir
félisten
Na, kipróbáltam "Szuper zajmentes" üzemmódban a Stalker Clear Sky futtatásával, legmagasabb minőségben, és nagyon csendesen működött a hűtés.
Az elején komolyabban felmelegedett, azután lecsökkent a hőmérséklet játék közben. Teljesítményben keményen odaver az asztali 2 magos AMD-s gépemre, ami bár öregecske, de az Y570 hozzá képest mégiscsak egy laptop, és nem is akármilyen.
-
GaborGh
őstag
-
B-L-A-C-K
titán
Szia.
Én a TOSHIBA Satellite L750D ajánlanám, akinek ilyen van mindenki dicséri, és csak 120-130 ezer körül van. Amire meg neked kell bőven elég.

Lenovo y570 az inkább játékos gép, neked felesleges is lenne szerintem ha árban még meg is felelne.
-
Viky00
csendes tag
Kedves hozzáértők!

Segítségeteket szeretném kérni,milyen notebookot vegyek.
Nem játszom rajta,csak netezek,filmet nézek stb.
Sokat használom(napi 5óra átlagosan)lehetőleg olyat szeretnék ami belefér a 150 ezres keretbe.
Írtatok az y570-ről és más is nagyon dícséri-nekem is tetszik csak kicsit drága:S és nekem elég csekélyebb tudású is,mert úgysem játszom rajta.Előre is köszönöm
V.
-
GaborGh
őstag
-
spyduck
nagyúr
-
B-L-A-C-K
titán
-
spyduck
nagyúr
-
Khelben
nagyúr
-
B-L-A-C-K
titán
-
Suleji
csendes tag
Hali!
Egy jó Gamer laptop érdekelne egy 40' colos LED'es tvhez.
Vagy akkor jobb lenne egy Pc??
250ezret szánnék rá.
Valami ötlet vagy tanács?
Előre is kösz! -
spyduck
nagyúr
-
B-L-A-C-K
titán
-
spyduck
nagyúr
-
Kornel
veterán
-
Superman
nagyúr
Én így még nem mertem letesztelni. Most csak annyi van, hogy egy Magento webáruházat másolok egy tárhelyre, ez jóformán nem terheli a processzort, pár százalékra, de így is furcsamód felhangosodott a gép ventije kicsit. A magok 56-57 fokosak, a merevlemez 47 fokos.
Nálad 38, ha jól láttam...holnap ránézek valami komolyabbal is.
-
Kattt01
tag
Egy rövid kérdés: melyik laptopot ajánljátok az alábbi kettő közül?

Lenovo Thinkpad T420 VAGY Dell Latitude E6420?
Hardverben megegyeznek, elsősorban személyes tapasztalatokat, véleményeket várok.
Előre is köszi a válaszokat!
-
-szabi-
addikt
Erre valaki 36044
Egyébként ezt olvastátok: Franciaországban nem kell elfogadni az előretelepített szoftvereket
Egyik dolog amit nehezményezek, olyat is ki kell fizetnem amit nem akarok.
Arra keresem még a választ, a laptopszalon vajon milyen színben árulja z575 laptopot?
Mert a szemléltető kép nagyon világos szint mutat viszont nekem ez a szín tetszik ami a tesztben is szerepel: klikk.üdv
szabi -
Pocok256
veterán
-
Monolith
tag
-
B-L-A-C-K
titán
Ez minimálisan drágább, és nem i-s procis, de én biztos ezt venném ha ilyen árkategóriában keresnék: Lenovo Z575Am
-
B-L-A-C-K
titán
-
Superman
nagyúr
-
Real Ghoost
aktív tag
Erre valaki?
-
B-L-A-C-K
titán
Hát érdekes azért 1 perc után nem kéne, szerintem dhampir kollégával vedd fel a kapcsolatot, ő azt írta neki nem ordított még a hűtés. Lehet ő más drivert használ azért...Meg érdemes megkérdezni pár dolgot tőle, pl neki alapjáraton hány fokos a vga, játék közben stb...
Ha sikerült valamire jutnod mindenképpen írd meg...

-
SLYM
veterán
ez a probléma. ez a probléma pl az itthon lévő asztali i5 2400-ammal is, hogy kinőttem már abból, hogy tuningoljak és emiatt, meg mert divat, 50 fokosan tartsam a procit. simán jó neki a 70 is, még a gyári specifikációk szerint is, míg ez a notiba való prociknál akár 90-100 is lehet. egyszerűen nem értem miért nem lehet ennek megfelelően beállítani a fordulatszabályzót gyárilag, ezt mindig nekem kell megcsinálni "kézzel". szóval ez a gép alapból is hangos nekem és teljesen feleslegesen, hiszen alig melegszik. simán vissza lehetne venni rengeteget a fanspeedből. ahogy játék alatt sem melegszik fel rendesen, simán lenne hova visszavenni ilyenkor is, ezért próbálom ki nemsokára a ventillátorok szabályzását. játékok alatt kb 1 perc alatt felhangosodik rendesen, de ez teljesen standard is
-
B-L-A-C-K
titán
És miben írtam pontatlanságokat?
- Abban hogy i5 több hőt termel és ez által kicsit lecsökken az üzemidő is?
- Vagy hogy ha egy árban van az 1/2GB-os VGA-val szerelt noti, és a nagyobbat vegye inkább?
- Vagy hogy egy T6500 procinál nem "kurva" sok a 75 fok terhelve? (aminek utána is néztem mert nekem hasonló van)
Ezek pontatlanságok? Tudod miről beszélsz

Inkább szerintem te gondolkozzál el hogy kinek mit írsz, felesleges dolgokon próbálsz okoskodni, semmi értelme de te azt hiszed van. Rontod ezáltal a fórum színvonalát is, vagyis nem tudom mennyire jó ezt látni másoknak hogy állandóan beszólsz nekem értelmetlenül. Plusz olyan dolgokat próbálsz magyarázni ami után nem is néztél, vagy nem tudsz.
-
Diablo18
senior tag
az lenne a kérdésem milyen notebook lenne jó
játékra kellene de nem az újakra gondolok természetesen mert az ára olyan 70 körüli
használtan szeretnék hozzá jutni 1 heza háttér tár mérete nem lényeg
inkább proci ram vga lenne a lényeg -
Borote
addikt
Nem értelmetlen, hanem pontatlanságokat írsz egy szakmai fórumon. És ha kijavítanak, személyeskedésnek, kötekedésnek veszed. Utána pedig hisztizel miatta.
Többi részre nem kívánok reagálni, a PH!-s rangtól ugyanis nem leszel tájékozottabb, sem okosabb, hogy mások szellemi képességeit becsméreld
(#36065) Tom1939: ott a lényeg, hogy nem süti meg egymást a két alkatrész. De itt az emberek nem egy Precision-be szeretnének i7-t, hanem egy K53-ba, amit azért nehéz egy lapon említeni
A másik lényeges pont, amit említettél, hogy másra is lehet azt a pénzt költeni. -
Tom1939
őstag
Őszintén szólva nem tudom. De ugye itt nagyon eltanácsolnak a quadoktól még ha sandy bridge is, hogy meleg. Mondjuk a gépemben külön hűtése van a procinak és a vga-nak, és mindkettő masszívan felültervezett.
Mondjuk 200 ezer keretből elég biztos hogy i3 főlé nem mennék prociban (videókari és ssd fontosabb).
-
B-L-A-C-K
titán
Esküszöm te beteg vagy, kibeszélt itt arról hogy aksiról hosszú üzemidőt szeretne elérni? Meg okosan kell csinálni.... energiatakarékosra állítod a gépet meg stb...stb. Itt annyiról volt szó kicsit jobb az i3-asnak az üzemideje, nem órákkal nem napokkal kicsit, ennyi!!! Mit kell itt mindenbe bele ugatnod?
Tényleg ne is szólj hozzám, inkább ilyenkor írj akinek írtam hogy szerinted egyforma és láván zárva a téma. Nincs kedvem veled minden hozzászólásom után magyarázkodni, de nem csak úgy kipattant a fejemből hanem tényleg olvastam, ha megtalálom belinkelem, de még nem azzal töltöttem az időm hogy neked megkeressem, meg amúgy is kicsit elegem van már az értelmetlen kötekedésedből, lehet agyilag nehéz felfognod, de amiben általában kötekedsz velem semmi értelme, ez még nem tűnt fel?
Amúgy meg ha kicsit okosabb lennél tudnád ami több hőt ad le az általában többet is fogyaszt...
-
Borote
addikt
Ha akksiról használod, akkor valószínűleg hosszú üzemidőt szeretnél, akkor pedig ha okos vagy, energiatakarékosra állítod a gépet. Ilyenkor, ha a gép is okos, nem fogja használni a turbót, hanem igyekszik alapórajelen, 800MHz-n menni. Ebben az esetben pedig nincs különbség akkumulátoros üzemidőben.
Alapjáraton pedig nem fog jobban melegedni az i5 mint az i3.
-
B-L-A-C-K
titán
-
Pocok256
veterán
-
B-L-A-C-K
titán
-
Pocok256
veterán
Kijelző felbontása nem fontos mert otthon pihen egy benq 2220hd monitor. Itt csak a teljesítmény és az üzemidő a fontos. Az llanokat ezért prefarálom. Mert csak jó tapasztalatom van ilyen téren. Nagyon könnyen variálható és állítható. Szóval egyelőre a lenovo kiesett mert az asus i5 el kissé jobb (bár lenovo szerintem így képekről nagyon gyönyörű) viszont a hp ról még mindig nem tudok képet alkotni mit tudhat :/
-
B-L-A-C-K
titán
-
Borote
addikt
Tudom, hogy megint én vagyok a csúnya és a rossz, de a kevesebb üzemidőt mire alapozod?
Milyen esetben érted?(#36055) Pocok256: amelyiket jónak látod, bár N55 esetén érdemes még elgondolkozni a HD+ kijelzős változaton is. Ugyan játékok terén gyengébb lesz, ha natívban játszol (bár az alacsonyabb beállításokért kárpótolhat a nagyobb felbontás), viszont a HD+ kijelzőről azt mondják, hogy egyrészt szebb, másrészt hasznos az az extra felbontás.
Viszont most, hogy nézem, eltűnt iPonról a jóárú HD+-os N55
-
B-L-A-C-K
titán
-
Pocok256
veterán
Ja azt olvastam, akkor igazából az i5 el szerelt jobb vétel lenne, mert hát ha ugyan annyiba van nekem meg jár ingyen windows, iskola munka miatt, akkor értelemszerűen jobban megéri egy jobb procival szereltet venni.
odrif: bocs csak gyorsan linkeltem

na meg hozzászoktam, hogy más fórumokon automatikusan linké alakítja :> -
B-L-A-C-K
titán
Játékokban ugye a proci mind1, más processzort igénylő programokban jobb de nem sokkal.
Ebben még annyi a különbség hogy a vga nem 2gb-os hanem 1. Ezt pont most vitattuk ki tegnap hogy szinte semmi különbség sincs közte, és inkább nem is írom le hogy jobb ha XY GB-os mellet döntesz mert megint balhé áradat lenne belőle...

-
odrif
MODERÁTOR
-
Pocok256
veterán
Visszatérve a problémára még találtam egy ilyen gépet:
http://www.mobilx.hu/index.php?dispatch=products.view&product_id=47101I5 mennyivel lehet jobb mint egy i3 ?
Na meg csak enyni a különbség a két gép között, hogy más a proci ? -
solano
csendes tag
-
odrif
MODERÁTOR
-
solano
csendes tag
-
B-L-A-C-K
titán
-
rekid
addikt
-
ktommy91
addikt
-
Kornel
veterán
-
-szabi-
addikt
Hi
Toshiba topikban olvastam némi problémát okoz a gyári amd vga driver telepítése.
Csak a toshiba által módosított telepíthető.Kérdésem ez lenne lenovo laptopok esetén is van ez a probléma?
Mind amd mind nv vonal érdekelne?Lenovo IdeaPad Z575Am
Lenovo IdeaPad V570Konkrétan ez a két típus.
Illetve mi a helyzet Fujitsu Lifebook A531 szériával gt525m vga esetén?üdv
szabi -
B-L-A-C-K
titán
-
Pocok256
veterán
-
Borote
addikt
-
Pocok256
veterán
Na utána néztem a két gép vga kártyájának. Nagyon durván megalázza a HD6755G2 a GeForce GT 555M nem is gondoltam volna. Már csak a provesszor a kérdés, hogy mire lehet elég, és megleszek-e 3.0 ás usb nélkül és 1 terás vinyó nélkül. Ha csak a sebességet nézzük tényleg a lenovo nyert. Köszi skacok még utána olvasok a lenovo gépnek aztán kiderül mi lesz

Esetleg valaki nem tudja a pontos típusát a wlan kártyának ami a két gépbe lehet ?
-
Dhampir
félisten
Nálam eleddig még nem ordított a hűtés.
A "Hatékony a hőszórásban" módban már engedi megnőni a videokártya órajelét?A kijelzője sokkal jobb betekintési szöggel rendelkezik, mint a korábbi Fujitsu laptopomé.
Kikapcsolódás gyanánt csupán az Art of Murdert futtattam (nálam főként a kaland a nyerő, ha egy kis játékról van szó), azzal még elég halkan pörgött a venti. A Stalker ennyire durva játék lenne? Melyik epizóddal játszol, a Clear Sky-jal?
-
ktommy91
addikt
-
Real Ghoost
aktív tag
Sziasztok, laptop cserére szánnám én is a fejemet, átolvastam már itt a tesztekt Ph-n meg a fórumot is bújtam, de igazán nem tudott meggyőzni egyik típus sem, mindegyiknél van valami tulajdonság ami elriaszt.
Az elvárásaim kb ezek lennének:
intel core i3 proci (úgy látom ebből a 2330as a legnépszerűbb)
4 giga ram,
320asnál nagyobb hdd,
legalább 2 év garancia
és esetleg valami nem intel vga, de a játék végül-is nem fontos szempont, arra ott az asztali gépem. Ja és a legfontosabb, az ár, 150 nagyon max 160 férne bele.
Jelenleg egy dell vostro 1015öm van, ezt továbbadnám a családban, meg vagyok elégedve, úgyhogy első sorban ezt a márkát választanám, de a jelenleg ebben az árkategóriában szereplő inspirionról szinte csak rosszat hallok. Toshiba, Lenovo ezt a kettőt néztem még, de nem sok jót írt róluk a ph 160 ezres laptop összehasonlító cikk. Asus ismerősömnél is pont most volt alaplapcserén, nekünk volt az évek folyamán kettő is, azokkal nem volt gond, de nem is tudom, hogy azok milyen szériások voltak.
Tudom, hogy sokan tesznek fel hasonló kérdést, és biztos érkezett is rájuk válasz, de ha erre külön reagálna valaki hozzáérő annak nagyon tudnék örülni. üdv -
B-L-A-C-K
titán
-
runner 125
nagyúr
-
Kornel
veterán
-
odrif
MODERÁTOR
-
Pocok256
veterán
Sziasztok újonnan gépválasztás elé került a sor. Régebben (fél éve) vettem egy Asus k53TA sx029d amivel tökéletesen meg vagyok elégedve, de lett egy kis pénzem és szeretnék egy szinttel fentebb lépni. KB 200 ezer Ft lenne rá a keret. Amiket eddig kinéztem ez a két gép lenne:
Lenovo IdeaPad Y570AHP Pavilion dv6-6b08eh QH621EA
Annyit biztosan tudok, hogy az A8 at megrángatva (meg alulfeszelve) simán agyonveri az i3 as processzort mind fogyasztásban mind sebességben. De sajnos az i3 as gép ilyen területen nem tudom, hogy domborít mennyire lehet húzni a laptopba és mennyire könnyű.
Fontos lenne itt a 3d teljesítmény ha kell és a min 4 órás akku idő. Na meg a strapabíróság.
Mostani gépem ha kell 5-6 órán keresztül tud menni 1 töltéssel ami filmezésnél hosszabb utaknál nagyon jól jön.Persze ha e két gép mellett van még alternatíva ne tartsátok vissza. Válaszotokat előre is köszönöm

-
solano
csendes tag
-
Kornel
veterán
-
B-L-A-C-K
titán
De megint értelmetlen hülye dologba kötsz bele.
Direkt megnéztem az én procim most 10 perc után mint írtam terhelve majdnem 80 fok, na most látom ő már szerkesztette a hozzászólást hogy nem alapon annyi neki hanem hosszabb tömörítéssel, és akkor így hogy enyémet nézve hasonló értékeket kap nem is vészes a 75 fok. De te ezt is megmagyarázod hogy kurva sok. Ha kitakarítja valószínű jobb lesz de nem kurva sok ez az érték mint ahogy okoskodsz.
Az meg hogy itt veszekedek pár emberrel azért van mert nem fogok elmenni pl ilyenek mellet hogy 1 gb-os egy árban van a 2 gb-os vga-val szerelt géppel és lehurrognak hogy miért ajánlom a nagyobb memóriásat. Plusz te még okosan ide jössz és beírsz hülyeségeket hogy ő már tesztelte stb...stb közbe meg amiről szó volt nem.
Ha hülyeséget írok (már írtam) beismerem, de hogy ha beírok egy olyan dolgot pl mint most amiről leírtam hogy meg is néztem, te okoskodsz itt nekem, és elég sokszor nem tudod értelmezni amit írok, (pedig szerintem érthetően van leírva.) akkor el kéne kicsit gondolkodnod ezen.
Tom1939: Neked milyen procid van? Ha hasonló akkor Prim95 tesztet csinálj vagy tömöríts vagy 10 percig, bár gépfüggő és környezettől is függ az eredmény...
-
Tom1939
őstag
-
Borote
addikt
Nem vitatkozok Veled, (igazából egyáltalán nem érdekel, hogy Te írtad, az, hogy Veled vitatkozik mindenki, az annak köszönhető, hogy gyakran írsz pontatlanságot), csupán fölhívom a figyelmet, hogy nehogy azt higgyék mások, hogy ezek a hőmérsékleti adatok olyan jók - ezért: "A gyártó meg amúgy azt írja a T6500-asra 105 fokig terhelhető." főképp erre reagáltam.
Szakmai fórum, itt azért igyekezzünk ne össze vissza beszélni. Én is írtam már hülyeséget, elnézést is kértem érte.
-
B-L-A-C-K
titán
-
Borote
addikt
-
B-L-A-C-K
titán
Nekem most egy HP gépben egy T2600 (2x2166 MHz) proci van. Interneteznél átlag 55 fok körül van, most kíváncsiság képen lefuttattam egy prim95 tesztet 10 perc után már 78 foknál jár, persze ez a procit maximálisan leterheli. De így akkor a te 75-78 fokod nem is annyira vészes (persze ha a csak netezésnél ennyi az kicsit sok). A gyártó meg amúgy azt írja a T6500-asra 105 fokig terhelhető.
Szerk mindenkinek: Most volt kitakarítva nemrég (mint írtam már párszor) és 2 perc után vissza is áll 55 fokra, szerintem az étolaj miatt van...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kornel
veterán
-
Borote
addikt
Alapjáraton mekkora hőmérsékletet mérsz?
Még egy újrapasztázást is meg lehetne ejteni, ha a takarítás nem segít - esetleg a szervizzel konzultálhatsz ez ügyben.Más: atyavilág, most néztem azt a K53-as Asust, i7+GT610M, hát az kész katasztrófa
Ráadásul 240 ezerért, na ez rablás fényes nappal. -
Superman
nagyúr
-
B-L-A-C-K
titán
-
odrif
MODERÁTOR
-
runner 125
nagyúr
-
Superman
nagyúr
Sziasztok!
Vettem tegnap - használtan, de olyan, mintha új lenne, annyira meg volt kímélve egy Dell Inspiron 1750-es notit. 17.3 colos kijelző, C2D 6500-as proci, 6GB ram.
Munkára (SQL szerver futtatás, kis filmkódolás, néha filmnézés) használnám. Még egy év gari is van rá.
A helyzet az, hogy tegnap feltettem egy Everestet és nagyon magas hőmérsékleti értékeket írt ki. Ha elindítok egy nagyobb fájlmásolást, vagy kitömörítést, a processzor hőmérséklete 75-78 fok lesz, a GPU diódáé 70 körül.
A notin is érezhető a melegedés rendesen. Kérdés: normális ez a hőfok?
Nem beszélve arról, ha mondjuk elindítanék egy filmkódolást, mi lenne, nem tudom nyáron, 30 fokban mi lesz így...
-
B-L-A-C-K
titán
-
Casanova*
veterán
-
Casanova*
veterán
jól van,nem kell beszólogatni.
elnéztem a 2 vga-t. és nem tudtam,hogy asus K széria alapból kerülendő. maradok az asus N55SF laptopnál. most már tényleg zárom a témát.
köszönöm a segítséget srácok! -
Kornel
veterán
-
B-L-A-C-K
titán
Ezt most komolyan csinálod

Én szívesen segítek mindenkinek, de ha elmondjuk egy olyan embernek ne vegyen valamit mert sokkal szarabb, akkor ő aki azt se tudja mi merre meddig miért akarja megmagyarázni nekünk?

- Nagyobb tárhely oké jobb
- i7-es proci nem jobb játékok terén. (1 szinten van)
- 8gb igen jobb de 4 gb is elég minden játékhoz, de ha nem lenne pár ezer forintos tétel kiegészíteni 8gb-ram ra.
- Lényeg amiért egy gamer gépet meg kell fizetni pedig a Vga. GT555M és GT610 között ég és föld a különbség, hogy megértsd, pl Ferrari - Dácia(#36013) kornelka: Ú jogos...

-
ktommy91
addikt
-
Kornel
veterán
-
odrif
MODERÁTOR
-
runner 125
nagyúr
Te most szopatod a népet, vagy ennyire noob vagy?!
Világosan leírták, h az Asus K széria alapból kerülendő. (Nézz be Asus topikba, alaplaphiba alaplaphiba hátán és egyéb érdekességek.) Pláne, az egyik utolsó komment a kedves szervizt is említi, - 2 hónapot volt náluk a gépe.
Plusz, le lett írva az is, h játékhoz felesleges i7-es procit venned, a GT555-höz elég az i3 is.
Ha, ezek után neked "jobb vétel" az Asus, több kört ezen ne fussunk - vedd meg azt.
-
Casanova*
veterán
elnézést! azt hittem a GT610 jóval erősebb vga,mint a GT555.
-
Kornel
veterán
-
Casanova*
veterán
-
Kornel
veterán
-
B-L-A-C-K
titán
-
Casanova*
veterán
Aktív témák
-
36100 - 36001
50725 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 37901 37900 - 37801 37800 - 37701 37700 - 37601 37600 - 37501 37500 - 37401 37400 - 37301 37300 - 37201 37200 - 37101 37100 - 37001 37000 - 36901 36900 - 36801 36800 - 36701 36700 - 36601 36600 - 36501 36500 - 36401 36400 - 36301 36300 - 36201 36200 - 36101 36100 - 36001 36000 - 35901 35900 - 35801 35800 - 35701 35700 - 35601 35600 - 35501 35500 - 35401 35400 - 35301 35300 - 35201 35200 - 35101 35100 - 35001 35000 - 34901 34900 - 34801 34800 - 34701 34700 - 34601 34600 - 34501 34500 - 34401 34400 - 34301 34300 - 34201 34200 - 34101 34100 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Notebookok
- Milyen notebookot vegyek?
- (téma lezárva)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Amazon
- Diablo IV
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Robot fűnyírók
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5440 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% i5-1345U 10Mag 16/512 FHD
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -30% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Új Dobozos Lenovo Thinkpad P14s G5 Workstation Laptop 14,5"-60% Ultra 7 165H 32/512 RTX 500 3K 120Hz
- OH Új Dobozos Dell Latitude 3450 "KIS TERVEZŐ LAPTOP" 14" -40% i7-1355U 16/256 NVIDIA MX570A 2GB FHD
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A05s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Eladó ÚJ TCL 501 2/32GB fekete / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! 1TB KINGSTON FURY Renegade SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A másik lényeges pont, amit említettél, hogy másra is lehet azt a pénzt költeni.

Milyen esetben érted?

elnéztem a 2 vga-t. és nem tudtam,hogy asus K széria alapból kerülendő. maradok az asus N55SF laptopnál. most már tényleg zárom a témát.